Ljutopile, znaš i sama da rezultat ništa ne znači. Napravi ga pa da znaš na čemu si.
Ljutopile, znaš i sama da rezultat ništa ne znači. Napravi ga pa da znaš na čemu si.
Samo cu morat zivjeti s tim da netko od nas dvoje ima neuredne kromosome😂😂😂😂😂😂
Tanja79, i ja sam istražila u međuvremenu. Meni to vjerojatno neće biti problem jer mi je tijelo primilo zametak. Ali super mi je da je tebe doktor odmah slao na taj pregled, čini mi se temeljitim.
Ljutopile, meni se čini da tebi baš treba porcija odmora i punjenja baterija. A tek onda razmišljanja što dalje.
Dada31, Mattan, zabijte si injekciju naglo, kao da pikado gađate. Ako idete polako, onda baš boli. U filmovima često vidite taj nagli pokret rukom kad nekoga žele omamiti, nije to ono polako kao kad vam vade krv.
Maslačakxxx, 6+3 je dobar datum. Odmori, posveti se sebi i svojoj trudnoći.
I ja to mislim, ali jednostavno ne mogu jer mi te ciste stvaraju presing da će buknuti svaki čas, ako se to dogodi e onda sam gotova
A mogu li se te ciste nekako počistiti nekim zahvatom? A da si nakon toga uzmeš pauzu?
Vec sam imala operaciju i tada su maknute, dermoidne ciste sa oba jajnika, laparotomija, operacija od 4 sata, ne diraju se dok ne dođu na 5 cm, a poznato je da ponekad dizanje cisti napravi vise stete tkivu jajnika nego koristi. Vratila mi se nedugo nakon operacije i za sada mi je od par doktora receno da je ne diram. Ali normalno da postoji taj rizik da ona svaki cas moze buknuti.
Da kad se skidaju dermoidne ciste ljušte se zajedno s tkivom jajnika.
Meni je isto ostao mali dermoid nakon zadnje operacije nisu ga htjeli skroz ljuštit jer bi mi inače cijeli jajnik morali izvadit.
Ako ce ti pomoći, deromidne ciste su uglavnom nasljedne, ne moraju biti ali uglavnom jesu. Meni ih je teta imala i to sam to saznala tek prije par mjeseci. Također se ta sklonost dermoidnim cistama kod nekih moze vidjeti na tom kariogramu i kariotipu. Sada sam ja uvjerena da su mi one ustvari glavni problem svega. Koliki ti je amh ostao nakon operacije? Meni 11, pa nakon godinu spao na 7.
Meni je 16 što je kao zadovoljavajuće po njima.
ma baš sam se čula sa onom svojom prijateljicom koja je imala spontane, da je pitam gdje se radi kariogram, jer ne idem ja, ide samo muž, a njemu treba nacrtat gdje će. Njeni su uredni, ali mi je rekla za jednu curu kojoj nije uredan, pa su ih zvali na razgovor sa genetičarom i zaključak da taj njen nalaz nema veze sa trudnoćom, spontanima i kromosomskim greškama ploda i su joj šanse da rodi zdravo dijete kao i nekome kome je uredan.
Kod nas tu svima najprije traže kariogram, sad mi nije jasno zašto mi mužu traže samo kariotip. Da ja nisam nešto krivo povezala?
ma baš sam se čula sa onom svojom prijateljicom koja je imala spontane, da je pitam gdje se radi kariogram, jer ne idem ja, ide samo muž, a njemu treba nacrtat gdje će. Njeni su uredni, ali mi je rekla za jednu curu kojoj nije uredan, pa su ih zvali na razgovor sa genetičarom i zaključak da taj njen nalaz nema veze sa trudnoćom, spontanima i kromosomskim greškama ploda i su joj šanse da rodi zdravo dijete kao i nekome kome je uredan.
Kod nas tu svima najprije traže kariogram, sad mi nije jasno zašto mi mužu traže samo kariotip. Da ja nisam nešto krivo povezala?
Nama trazi kariogram od oboje. Evo sada sam citala razlike i nekako bi onda bilo logicno da se napravi i kariogram i kariotip, ako vec idemo u detalje
Kariograme trebaju obaviti oba partnera, nema smisla da samo jedan pravi jer opet nista ne znate... To je rekla bih pod normalno, meni su kao i vecini naravno rekli da oba partnera trebaju obaviti sto je i logicno jer embrij je spoj kromosomu oba partnera..
Mi smo radili na Sv duhu, termin smo cekali mjesec dana a nalaze 2 i pol mjeseca, 😒..
Uredni kod oboje a do t ne dolazi a kad dodje bude spontani...
Laparoskopiju sam obavila privatno kod Radoncica i ako si mozete priustiti definitivno ga preporucam jer u bolnicama rade to skoro kao operaciju a on ima moderni tanki histeroskop, pretraga je trajala ma ni 10 minuta i nije me nista strasno boljelo, za cca sat vremena nakon zahvata sam isla kuci...
Samo da prijavim, cijelo popodne sam koma: 2 losije kvalitete, nisu dosli do faze blastociste! Drugi su odustali! Nisam htjela jos negative ubaciti ali onda pisem ipak... sve to ide u statistiku! Fet bi trebao ici u 1.mj, ali kad budem isla, pitati cu profesora da li to uopce ima smisla.... uglavnom, tuzna sam... a toliko sam se jako nadala da ce biti bar par dobrih... no ocito su ili moje ili njegove stanice lose, ili kombinacija.... i ne ide....
Samo da prijavim, cijelo popodne sam koma: 2 losije kvalitete, nisu dosli do faze blastociste! Drugi su odustali! Nisam htjela jos negative ubaciti ali onda pisem ipak… sve to ide u statistiku! Fet bi trebao ici u 1.mj, ali kad budem isla, pitati cu profesora da li to uopce ima smisla…. uglavnom, tuzna sam… a toliko sam se jako nadala da ce biti bar par dobrih… no ocito su ili moje ili njegove stanice lose, ili kombinacija…. i ne ide….
Ček ne kužim. Jel ina ista za smrznuti onda?
I naravno da ćeš pisati.. pišemo i sretno i tužno 😉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Kariograme trebaju obaviti oba partnera, nema smisla da samo jedan pravi jer opet nista ne znate… To je rekla bih pod normalno, meni su kao i vecini naravno rekli da oba partnera trebaju obaviti sto je i logicno jer embrij je spoj kromosomu oba partnera..
Mi smo radili na Sv duhu, termin smo cekali mjesec dana a nalaze 2 i pol mjeseca, 😒..
Uredni kod oboje a do t ne dolazi a kad dodje bude spontani…
Laparoskopiju sam obavila privatno kod Radoncica i ako si mozete priustiti definitivno ga preporucam jer u bolnicama rade to skoro kao operaciju a on ima moderni tanki histeroskop, pretraga je trajala ma ni 10 minuta i nije me nista strasno boljelo, za cca sat vremena nakon zahvata sam isla kuci…
Ma kakva bolnica, ako se odlucim ici idem negdje pod opcu anesteziju. Sad trenutno sam u takvom stanju da mi se ne da nista osim okititi bor i napit se sutra gina😂😂.
Mozda kad me prođe ovo raspolozenje mozda cu jedva cekati da sve obavim.
MTB ma ja sam ti srednja med. sestra, samo bez licence jer sam nastavila školovanje u drugom smjeru medicine… Tako da je to sve pis of kejk, bocneš i ideš dalje 🤞
Evo mene zanima jedna stvar, par dana me već boli pod lijevim grudnim košem, baš ispod grudi…. Uhvati me grč par puta na san… doktor je rekao da ne bi trebalo biti od stimulacije jer nisu još veliki ali nije znao što bi drugo moglo biti….
Imate li iskustva s tim!?
Ako te šta tješi, ja svoje grudi nemogu dirnuti nö ležati na trbuhu nö sastrane od bolova. Baš je i Ruska rekla da je i njoj bilo tako. Užasno me grudi bole. Kaže doktor da je to normalno od hormona od a će nakon aspiracije proći 😊 nedavno me bolilo ispod sise (kost kao, rebro ili što), nisam danima mogla spavati jer sam imala problem sa cistom jednom ali se povukla, no otišla sam na uzv i ispalo je da sam istegla prsni mišić jer sam podigla nešto teško 😬😬😬
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji