Bocnula prvi Orgalutran u 17:00, jesam li ja luda i nisam znala to ubosti ili je ta igla stvarno tako tvrda i debela, pa jedva sam kožu probila 🥵 Rekli su mi u stomak a vidim na uputama da piše natkoljenica 🤔
I još peče i boli, dok od Gonala nije nikakav problem.
Baš sam ja maloprije napisala za Fyremadel… Znači igla katastrofa. Jedva kožu probila i sad me baš peče ko sam đavo… Ali nije ostalo ništa na koži 😁😁
Grozno, a ne možeš ni promijeniti iglu . Gledala sam za sutra jel bi mogla navrnuti ovu od Gonala ali ne ide 💩 Ali tješim se da ću uskoro na punkciju pa neću još dugo…
Jedino nisam skužila jel punkcija bude cca kad i prirodna O ili ne? Jer ja inače ovuliram na 9 dc, danas je 8dc i imam sluzi za poludit
U stimuliranom ciklusu punkcija ide čim folikul dosegne određenu veličinu. Nema veze sa prirodnim ovuliranjem makar može se potrefiti ako dugo uzimaš stimulaciju a ovulacija ti inače nastupa rano. Meni se zbog pilula sve poremetilo... Nego imaš li ti kakve nuspojave na pikice, jer meni je baš nekak zlo 🙄
endometrioza
Bocnula prvi Orgalutran u 17:00, jesam li ja luda i nisam znala to ubosti ili je ta igla stvarno tako tvrda i debela, pa jedva sam kožu probila 🥵 Rekli su mi u stomak a vidim na uputama da piše natkoljenica 🤔
Baš sam ja maloprije napisala za Fyremadel… Znači igla katastrofa. Jedva kožu probila i sad me baš peče ko sam đavo… Ali nije ostalo ništa na koži 😁😁
Grozno, a ne možeš ni promijeniti iglu . Gledala sam za sutra jel bi mogla navrnuti ovu od Gonala ali ne ide 💩 Ali tješim se da ću uskoro na punkciju pa neću još dugo…
Jedino nisam skužila jel punkcija bude cca kad i prirodna O ili ne? Jer ja inače ovuliram na 9 dc, danas je 8dc i imam sluzi za poludit
U stimuliranom ciklusu punkcija ide čim folikul dosegne određenu veličinu. Nema veze sa prirodnim ovuliranjem makar može se potrefiti ako dugo uzimaš stimulaciju a ovulacija ti inače nastupa rano. Meni se zbog pilula sve poremetilo… Nego imaš li ti kakve nuspojave na pikice, jer meni je baš nekak zlo 🙄
Danas me peklo, bolilo i crvenilo se ali evo prošlo unutar 3 sata... Koliko je kod tebe prošlo? Moguće da će se povući...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
MTB drago mi je da si ok, daj Boze da ti to sta bezbolnije prođe i da se sama ocistis da sta prije mozes krenuti dalje ..stvarno ti zelim svu srecu i da sto prije ponovo ugledas svoj plusic i sve dalje kako treba,a sigurna sam da oces jer to ti zasluzujes ❤️
Lucija,Liora ja to nista ne kuzim kad kazete prava /ne prava M… Ali dobro, skuzila sam poantu, ugl Liora ja mislim da ce ti na kraju sve bit ok, ipak si bila kod soc ginek a ne kod svog MPO, sto MTB kaze imas Nadalicu za primjer i sve je prošlo ok. Budi pozitivna, siri pozitivu i svojoj bebici i sve ce biti ok..
Lucija da li se odmah u 5 tj moze znati oce li biti blizanci ili? Onda bi trebale biti 2 GV ili kako to ide? Ne razumijem se bas…
Ne mogu oni znat to tako rano.. Na ranijim ultrazvucima postoji mogucnost da se jedan malac nalazi iza drugog pa se ni ne vidi.. Znam zenu koja je isla kod privatnika i tek su joj na trecem uvzu vidjeli da su duplici.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Eventualno oko 7 tt, kad se trebaju cut otkucaji srca.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
U stimuliranom ciklusu punkcija ide čim folikul dosegne određenu veličinu. Nema veze sa prirodnim ovuliranjem makar može se potrefiti ako dugo uzimaš stimulaciju a ovulacija ti inače nastupa rano. Meni se zbog pilula sve poremetilo… Nego imaš li ti kakve nuspojave na pikice, jer meni je baš nekak zlo 🙄
Danas me peklo, bolilo i crvenilo se ali evo prošlo unutar 3 sata… Koliko je kod tebe prošlo? Moguće da će se povući…
Prošla su 3 sata... Ništa osim mučnine.
Čak me ne peče, ni ne vidim gdje sam ubola makar je boljelo u tom trenutku... Ali iskreno eto sad me baš strah 😒😩 hvala bogu pa rano ujutro imam UZV
endometrioza
Nina jako mi je žao 😔 baš sam mislila da je neki hematom. Drži se, isplaci, odmori ❤️
Tuma i ja imam 3x2 po 100 mg. Isto mi je rekao da smanjujem od 12 tt tjedan na 2x2, pa tjedan na 1x2. Isto mislim da to malo rozlastog nije od manjka progesterona, jer imam dvije frendice koje su to prošle i krvarenje je bilo dosta obilnije. Ali nisu ga dugo koristile, već još samo tjedan dva duže i to je to
Nikitta molim te nemoj to govorit, zašto se tako osjećaš. Pa mi smo tu da budemo jedna uz drugu i kad je dobro i loše. Ovaj forum i postoji da smo jedna drugoj podrška. Lako je nekom bit podrška kad je sve super! Jedino ako se ti bolje osjećaš da se makneš, što se nas tiče, bar meni, ne smetaju tvoje objave ni malo. Malo te je tuga uhvatila, ali što drugo očekivati nakon svega što te snašli u tako kratko vrijeme. Bit će bolja ova 2021,,drzi se ❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Leoni Gonal sam od 3dc primala u 17:00 sati i od danas (7dc) Orgalutran u isto vrijeme samo u drugu stranu trbuha.
A sutra idem na uzv pa ću znati više... Nažalost ne mogu ti pomoći što se tiče štoperice, nisam čula za to.. Ali ako ti je doktorica rekla da je ok onda bi i trebalo biti...
Dada31 vjerujem da te strah, jer i ja sam ista takva... Pogotovo jer puno cura ima iskustva sa hiperom i svašta pročitamo... Nadam se da će sve sutra proći kako treba :)
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Liora moraš si izračunati trudnoću od dana transfera. Da, svi ginekolozi, pogotovo socijalci i privatnici računaju od menge, zato se kod prirodnih trudnoća i oprasta tjedan dana. Kod nas se zna u dan kad se dogodila ovulacija tj jednako aspiracija. Meni je moj mpo doktor rekao ko me uvjerava drugačije da griješi i da ne dam nikom za pravo kasnije u bolnici da me preplaše da mi beba kasni u razvoju. Ajmo logicno, ne može bit stara isto beba kojoj je majka imala ovulaciju na 14.dc i beba kao moja gdje je meni ovulacija tj aspiracija bila na 21.dan ciklusa. I meni je moja socijalna ginekologica rekla da tjedan dana kasni. Ali kad izračuna od 14 do 21 to je tih tjedan dana. Čista matematika! Uzmi dan transfera plus 14 dana kao prije ovulacije i izračunaj koliko bi bila trudna. Ne sekiraj se molim te ❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
MTB drago mi je da si ok, daj Boze da ti to sta bezbolnije prođe i da se sama ocistis da sta prije mozes krenuti dalje ..stvarno ti zelim svu srecu i da sto prije ponovo ugledas svoj plusic i sve dalje kako treba,a sigurna sam da oces jer to ti zasluzujes ❤️
Lucija,Liora ja to nista ne kuzim kad kazete prava /ne prava M… Ali dobro, skuzila sam poantu, ugl Liora ja mislim da ce ti na kraju sve bit ok, ipak si bila kod soc ginek a ne kod svog MPO, sto MTB kaze imas Nadalicu za primjer i sve je prošlo ok. Budi pozitivna, siri pozitivu i svojoj bebici i sve ce biti ok..
Lucija da li se odmah u 5 tj moze znati oce li biti blizanci ili? Onda bi trebale biti 2 GV ili kako to ide? Ne razumijem se bas…
Ne mogu oni znat to tako rano.. Na ranijim ultrazvucima postoji mogucnost da se jedan malac nalazi iza drugog pa se ni ne vidi.. Znam zenu koja je isla kod privatnika i tek su joj na trecem uvzu vidjeli da su duplici.
Meni je L u 5 tt vidio dvije gestacijske🤷♀️
Ali mozda zato sto su bile bas dosta udaljene jedna od druge, ne znam... Uglavnom jedna je bila veca i na nju se bas fokusirao i vec je skoro izvadio stap kad ono snimio i drugu koja je bila manja ali se vidjela.. I u 6 tt se vidjela ali je vec bila u raspadajucem stanju...
Meni iz svega ovoga izgleda nemoguća misija doć do poroda. Sto prepreka madre.. Tako depresivan dan. Stvarno se nadam da će se svima sve okrenit na bolje i da nas idućih dana čekaju samo plusići i sjene, hrpa oplođenih embrija, odlični pingvinići, super bete i nikakva krvarenja, bolovi i sl. 🙏
Bas si me nasmijala 🤣🤣🤣 da madre 🤣🤣🤣🤣
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Sortiraj odgovore
Najstariji