Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Piky
    03. Prosinac 2020. 21:31

MTB

Sad me MM natjerao da odem u šetnju s njim, baš mi je pasalo. Prije toga mi je morao obećati da će, ako se nešto po putu desi, sve skupiti, i mene nositi doma
    Osjećam se kao druga žena sad. Mislim da ću svaku večer sad šetati s njim, po danu se baš i ne usuđujem.

E nećeš vjerovati ali tako je i mene moj, ne pamtim kad smo šetali i onda kad se to sr..  dogodilo kaže on ajmo šetat I tako smo par večeri šetali... Valjda nam je oboma odgovaralo da rashladimo glave koje su kuhale. 

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
    3/2020 insem. - stigla M
    7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
    9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
    Beta
    19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
    20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

• *.Women_name.*
    03. Prosinac 2020. 21:31

Ja se nisam pikala meni je praćen moj prirodni ciklus i ovulacija, menstruacije su mi redovne. I lh trakicama kada pratim i nikad mi pik nije bio prije 19 DC. Nemozes bit isto trudna ako imaš ovulaciju 14 dc i ako imaš 19 DC. Šta onda žene koje imaju 38 dana ciklus pa ovulaciju imaju neznam 14 dana prije kj njima beba kasni dva tjedna? To je čista matematika, svi poznajemo menstruacija ki ciklus koji se sastoji od faze do ovulacije i one od ovulacije a onda i oplodnju.Pa nemogu bit trudna prije neg mi je ovulacija bila. Moja ovulacija je uvijek tjedan dana kasnije i zato mi ciklus i ne traje nikad ispod 35 dana Al baš nikad. I moja oba ultrazvuka prate taj dan aspiracije. Na prvom sam bila 6plus 6 i kasnila je beba 1 dan po aspiraciji, a po menstruaciji tjedan dana.  A sad mi je trebalo po aspiraciji bit 11, a beba je bila za 11 plus 1 tt. I prati taj dan aspiracije. Računa se po danu menstruacije općenito jer je tako najlakse jer ko bi znao koja žena kad ima ovulaciju, zato se i opraštaju odstupanja. Al kod nas možeš znat koliko od stupa. Ne ulazim u stimulacijske cikluse jer neznam kak se riktaju i jel rpate menstruaciju ili nznm kj. Ali ovulacija je kod nas aspiracija. 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Prosinac 2020. 21:34

Piky

MTB

Sad me MM natjerao da odem u šetnju s njim, baš mi je pasalo. Prije toga mi je morao obećati da će, ako se nešto po putu desi, sve skupiti, i mene nositi doma
    Osjećam se kao druga žena sad. Mislim da ću svaku večer sad šetati s njim, po danu se baš i ne usuđujem.

E nećeš vjerovati ali tako je i mene moj, ne pamtim kad smo šetali i onda kad se to sr.. dogodilo kaže on ajmo šetat I tako smo par večeri šetali… Valjda nam je oboma odgovaralo da rashladimo glave koje su kuhale.

Super smo se udale 

💔💔💔

Matkiša 😎
    03. Prosinac 2020. 21:38

Dada super da se smirilo, sretno nam 🤭
    MTB mužići su se već ispraksirali što se podrške tiče 💜
    Leoni svaka od nas želi da sve prođe najbolje, pa ako to znači pitati i provjeriti sto puta.. A zašto ne, ako ćemo biti mirne, pa makar bila glupost uvijek ima netko bistre glave da odgovori i pomogne 🦄

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

03. Prosinac 2020. 21:41

Lucija a mogu i drugi, molim pomoć? Jucer sam pisala o beti 80 na 13dpt trodnevnog i prvi test je od jucer, a drugi od danas, meni su isti, a i ona je uvjerena da je biokemijska. Znam da svi jedva cekaju analize😅😅 https://ibb.co/0tfspFy

• *.Women_name.*
    03. Prosinac 2020. 21:41

*.Women_name.*

Ja se nisam pikala meni je praćen moj prirodni ciklus i ovulacija, menstruacije su mi redovne. I lh trakicama kada pratim i nikad mi pik nije bio prije 19 DC. Nemozes bit isto trudna ako imaš ovulaciju 14 dc i ako imaš 19 DC. Šta onda žene koje imaju 38 dana ciklus pa ovulaciju imaju neznam 14 dana prije kj njima beba kasni dva tjedna? To je čista matematika, svi poznajemo menstruacija ki ciklus koji se sastoji od faze do ovulacije i one od ovulacije a onda i oplodnju.Pa nemogu bit trudna prije neg mi je ovulacija bila. Moja ovulacija je uvijek tjedan dana kasnije i zato mi ciklus i ne traje nikad ispod 35 dana Al baš nikad. I moja oba ultrazvuka prate taj dan aspiracije. Na prvom sam bila 6plus 6 i kasnila je beba 1 dan po aspiraciji, a po menstruaciji tjedan dana. A sad mi je trebalo po aspiraciji bit 11, a beba je bila za 11 plus 1 tt. I prati taj dan aspiracije. Računa se po danu menstruacije općenito jer je tako najlakse jer ko bi znao koja žena kad ima ovulaciju, zato se i opraštaju odstupanja. Al kod nas možeš znat koliko od stupa. Ne ulazim u stimulacijske cikluse jer neznam kak se riktaju i jel rpate menstruaciju ili nznm kj. Ali ovulacija je kod nas aspiracija.

Ovo je za Luciju komentar. Mislim po tome kak ti kazes moja beba kasni tjedan dana i nešto nije u redu jer bi ja trebala po menstruaciju bit trudna tjedan dana više. Ono što je MTB rekla i vrlo je važno jel se razlika ultrazvuka smanjuje ostaje isto ili se povecava između tjedana i ultrazvuka. Neznam, ja vjerujem svom ginekologu. 

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

03. Prosinac 2020. 21:43

*.Women_name.*

Ja se nisam pikala meni je praćen moj prirodni ciklus i ovulacija, menstruacije su mi redovne. I lh trakicama kada pratim i nikad mi pik nije bio prije 19 DC. Nemozes bit isto trudna ako imaš ovulaciju 14 dc i ako imaš 19 DC. Šta onda žene koje imaju 38 dana ciklus pa ovulaciju imaju neznam 14 dana prije kj njima beba kasni dva tjedna? To je čista matematika, svi poznajemo menstruacija ki ciklus koji se sastoji od faze do ovulacije i one od ovulacije a onda i oplodnju.Pa nemogu bit trudna prije neg mi je ovulacija bila. Moja ovulacija je uvijek tjedan dana kasnije i zato mi ciklus i ne traje nikad ispod 35 dana Al baš nikad. I moja oba ultrazvuka prate taj dan aspiracije. Na prvom sam bila 6plus 6 i kasnila je beba 1 dan po aspiraciji, a po menstruaciji tjedan dana. A sad mi je trebalo po aspiraciji bit 11, a beba je bila za 11 plus 1 tt. I prati taj dan aspiracije. Računa se po danu menstruacije općenito jer je tako najlakse jer ko bi znao koja žena kad ima ovulaciju, zato se i opraštaju odstupanja. Al kod nas možeš znat koliko od stupa. Ne ulazim u stimulacijske cikluse jer neznam kak se riktaju i jel rpate menstruaciju ili nznm kj. Ali ovulacija je kod nas aspiracija.

OK onda... .Valjda ni moji svi doktori na vv ni L ne znaju racunati trudnocu... Ne znam... 
    Koliko vidim bitno ti je da si u startu imala uredunu trudnocu.. U 7 tt plod skoro 1cm...Moj je bio 5mm i to je bilo za 6tt i t je zavrsila tako kako je... Rekao mi je da tesko da T koja u startu kasni ima happy end... Tako je i bilo... 

Dashuri
    03. Prosinac 2020. 21:46

Cure, vadila sam progesteron 7.dan od ovulacije te je 89.1.
    Pise da je za lutealnu fazu od 5 - 76.
    Ja sam trenutno na tempiranim odnosima, menstruaciju ocekujem za 6 dana.
    Je li moguce da moze progesteron biti povećan?

05.12.2022 💗

03. Prosinac 2020. 21:46

*.Women_name.*

*.Women_name.*

Ovo je zaLuciju komentar.Mislim po tome kak ti kazes moja beba kasni tjedan dana i nešto nije u redu jer bi ja trebala po menstruaciju bit trudna tjedan dana više. Ono što jeMTBrekla i vrlo je važno jel se razlika ultrazvuka smanjuje ostaje isto ili se povecava između tjedana i ultrazvuka. Neznam, ja vjerujem svom ginekologu.

Ne ne.. Zato sam i napisala u startu= pocetku trudnoce je bitno imati plod po nekoj normali uz minimalna odstupanja  a sto je t veca prilagodjava se ultrazvuku jer bebica raste svojim tempom i zna se zna kolika su odstupanja normalna.. Zato zene i rode neke u 40tt a neke tipa 42tt...... 

• *.Women_name.*
    03. Prosinac 2020. 21:50

LUCIJA007

*.Women_name.*

*.Women_name.*

Ovo je zaLuciju komentar.Mislim po tome kak ti kazes moja beba kasni tjedan dana i nešto nije u redu jer bi ja trebala po menstruaciju bit trudna tjedan dana više. Ono što jeMTBrekla i vrlo je važno jel se razlika ultrazvuka smanjuje ostaje isto ili se povecava između tjedana i ultrazvuka. Neznam, ja vjerujem svom ginekologu.

Ne ne.. Zato sam i napisala u startu= pocetku trudnoce je bitno imati plod po nekoj normali uz minimalna odstupanja a sto je t veca prilagodjava se ultrazvuku jer bebica raste svojim tempom i zna se zna kolika su odstupanja normalna.. Zato zene i rode neke u 40tt a neke tipa 42tt……

Da znam, ali ja sam isto imala situaciji takvu u 7 plus 6 tjednu trudnoće ja sam imala nalaz za 6 plus 6 i meni su rekli da je to jer je moja ovulacija kasnija tjedan dana.  Iskreno bilo me je fkt strah i bojala sam se jako, ali i po ovom ultrazvuku beba prati taj razvoj pa se nadam da će biti ok. Valjda doktori znaju 🤷‍♀️

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.