MTB ❤ neka je krenulo i drago mi je da vidis pozitivnu stranu u svemu tome. I slazem se s tobom. Tvoje tijelo je vec prihvatilo embrij koji nazalost nije bio dobar ali ce prihvatiti ponovno i to onog dobrog ❤
Ivana dobra je beta🥰 znam da bi ti bilo lakse da je veca ali i ovo je dobro. U petak ce sigurno ful skociti 😊🤞🙏
VM odlicno, super je imati smrzlice😍🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
_Dolly_, u prirodnom uvijek imaš samo jedan dominantni, i taj ti vade. Djeluju mi tvoji nalazi super, tako da za sad djeluje da ideš u pravom smjeru. Što se godišnjeg tiče, za aspiraciju ti baš jako treba support. Za transfer ne treba, to nije bolno, ali ako netko (prijateljica) može ići s tobom radi društva, nije naodmet. Muž je sa mnom išao na aspiraciju, za transfer nije, išla sam sama. Primijetila sam da mi je za transfer isto odgovaralo da malo usporim i da odmaram taj dan, ali mogla sam i hodati i raditi i ići svuda.
VM, fantastične vijesti!!! Baš mi drago!
Niksa, za razliku od tebe, ja imam detaljan potpis. Meni je štoperica bila Ovitrelle. Ma postupak mi je bio OK, ali mislim da sam imala možda ipak premalo zrelih jajnih stanica i da smo mogli pričekati još jedan dan. 11dc mi sad djeluje stvarno rano za aspiraciju, pogotovo zato što je bilo 15tak js, a samo 7 zrelih. A opet, da smo čekali, možda bi ovih 7 propalo. Ne znam.
💔💔💔
MTB, drago mi je da nemas velikih bolova i da si koliko toliko dobro. I drzim ti fige na najjace da ce bolovi izostati do samog kraja price. 😘
Piky, u mojim mislima si i od srca ti zelim da se oporavis cim prije od ovih grozota koje si dozivjela u zadnjih mjesec i pol.
Ivanaxxx, meni se beta cini sasvim pristojnom, ali kao sto i druge cure vele, ako ce ti biti lakse, izvadi jos jednom za dva dana. I mozda da se cujes s doktorom i vidis sto on veli... drzim ti fige na najjace.
Lucija007, zao mi je sto je doslo na naplatu i sto ti fizicko zdravlje pati. Nasa tijela su cudo, mogu puno podnijeti ali isto tako, i njima nekada treba predaha. Zelim ti, da ovo vrijeme do FET-a iskoristis za SEBE i za svoje zdravlje 😊
Niksa, VM i Tiki, divne vijesti, bas mi je drago za vas! 😊🤞🏻
Ja sam uspjela dobiti raniji termin za kariogram u Klaicevoj. Jucer mi nitko nije odgovorio na pitanje za kariogram pa ponavljam danas 😊 Sto ako nalazi kariograma ne budu uredni - znaci li to da biolosko dijete nije moguce?
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
LucyLou, po onom što ja znam, nalazi kariograma ti ne govore ništa. Govore ti o šansi da vam dijete ima neku kromosomsku grešku, ali oni sa savršenim kariogramima znaju imati problema sa začećem, a oni sa katastrofalnim kariogramima znaju dobiti zdravu djecu. Tako da, napravi da ti je duša mirna, ali nemoj odmah otpisivati priču ako ispadne da nalaz nije idealan. I ja ga mislim napraviti, ali sam spremna na ovo što sam ti napisala.
💔💔💔
Inače, zvučat će čudno, ali danas mi je baš dobar dan. Krenulo je krvarenje od ranog jutra, nisam mu se još nadala. Nema još bolova (osim jako jako blagih, kao da ću dobiti menstruaciju). Nekim čudom mi je pala na pamet osoba kojoj se mogu povjeriti - žena koju jako volim, jako se osjećam bliskom s njom, ali vidimo se jednom godišnje (i tad je osjećaj kao da smo se vidjele jučer). Ona je isto prošla kroz spontani, ali iz prirodnog pokušaja, i tako mi je pasalo napokon nekome reći na glas kroz što prolazim, a da taj netko sve razumije a ne upadne u komu radi mene. Još je ispalo super da je njena sestra prošla ama baš isto - prvi MPO sa 40 godina, spontani, odmah drugi MPO prekrasna curica.
Plakala sam kao kišna godina jedno 7 puta od jutros, tako je to rasterećujuće i baš mi odgovara.
Optimizam mi se vraća punom snagom, samo se nadam da će sve nastaviti "ovako glatko" kao do sad.
💔💔💔
Ja sam u beta paklu preko mobitela, naime ova jedna cura znajuci cijelu moju situaciju mi je poslala da joj je beta 13. dan nakon transfera trodnevog 85, a ja nisam neki optimista jer je meni 12. dan bila oko 75. Ne znam kako da je ohrabrim, jel ima tu ko da je ima toliku odprilike na 13. dan nakon transfera? Ili ako netko od vas pamti da su bile nize a zavrsile dobro?
Ja sam u beta paklu preko mobitela, naime ova jedna cura znajuci cijelu moju situaciju mi je poslala da joj je beta 13. dan nakon transfera trodnevog 85, a ja nisam neki optimista jer je meni 12. dan bila oko 75. Ne znam kako da je ohrabrim, jel ima tu ko da je ima toliku odprilike na 13. dan nakon transfera? Ili ako netko od vas pamti da su bile nize a zavrsile dobro?
Drago mi je da ti je beta pozitivna ako sad govoriš o sebi.
Moja je bila niža i završila je loše, ali to nema veze s nižom betom. Ovdje je bilo puno primjera niže bete i uspješne trudnoće, i ogromnih beta i neuspješnih trudnoća.
Druga beta će više reći o svemu tome, prva ne može reći ništa osim potvrditi da je za sad trudna.
💔💔💔
Inače, zvučat će čudno, ali danas mi je baš dobar dan. Krenulo je krvarenje od ranog jutra, nisam mu se još nadala. Nema još bolova (osim jako jako blagih, kao da ću dobiti menstruaciju). Nekim čudom mi je pala na pamet osoba kojoj se mogu povjeriti - žena koju jako volim, jako se osjećam bliskom s njom, ali vidimo se jednom godišnje (i tad je osjećaj kao da smo se vidjele jučer). Ona je isto prošla kroz spontani, ali iz prirodnog pokušaja, i tako mi je pasalo napokon nekome reći na glas kroz što prolazim, a da taj netko sve razumije a ne upadne u komu radi mene. Još je ispalo super da je njena sestra prošla ama baš isto - prvi MPO sa 40 godina, spontani, odmah drugi MPO prekrasna curica.
Plakala sam kao kišna godina jedno 7 puta od jutros, tako je to rasterećujuće i baš mi odgovara.
Optimizam mi se vraća punom snagom, samo se nadam da će sve nastaviti "ovako glatko" kao do sad.
To je stav koji je za svaku pohvalu!
Nadam se da cu i ja imati snage da se ponašam i mislim kao ti. Svaka čast!
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
pozdrav moje dame :)))))
MTB možda i bolje da se što prije patnje riješiš, da si bar za praznike mirne glave da nećeš prokrvariti pred svima. Ako se već moralo tako desiti, kao što si sama rekla bolje je i prije nego kasnije.
Ako se sjetiš i mene zabilježi druga folikulometrrija u petak 4,12 i tada ću znati kada je moguća aspiracija :)
Nina nadam se da će ostati samo na iscjetku, biti će sve ok :)
Takica ja ti od srca želim da te sutra iznenadi beta, kao i našu Ivanaxx kojoj čestitam na duplanju bete :)
Vuky valjda kako prema kome i kako koji dan .. Nemam ja ništa protiv njega i da mi neke stvari nije rekao nebi ni znala ali ono....preljigav je za jednog doktora koji pomaže ženama , i da ih onda u pojam ubija. Mogu misliti kakav je svojim studentima
Niksa čestitam ,divan broj js , želim da budu jake i ustrajne i navijam za pingue :)
Tiki super za blasticu :)
VM čestitam za pinguee :)
ericaa nadam se da će uskoro rezultat testa i da ćeš sve uloviti na vrijeme... :)
_Dolly_ i ja planiram sama nakon transfera, jer i moj muž ima Drakulu na poslu i posao se mora završiti prije kolektivnog godišnjeg tako da je jedva smislio izgovor za aspiraciju , da mora na MR jer je imao problema sa kičmom . Nek mi Bog oprosti na lažima, nisu zlonamjerne...zapravo samo prešućivanje i zaobilaženje istine imam oko 25-30 km vožnje, ali je obilaznica i biti će to ok :))
E da cure , znate one moje borbe zbog izostanka M ...kaže doktor kao endometrij se oljuštio ,sve 5 i da mogu očekivati lagani spotting ovih dana... i evo samo kad piškim i obrišem se vidim lagano smeđarenje....no imam neke grčeve povrh maternice, baš nelagodni ,ali izdržljivi...dali se koja tijekom bockanja susrela sa tim? Danas mi je 6. dan bockanja i pošto sam imala puno folikula na prvoj folikometriji strah me hipera , čitala sam o tome da se može desiti i sad me to full ždere , iduća folikulometrija tek u petak , s tim da mi je Pergoveris povećao sa 125 na 150....znam da uvijek dižem frku ali baš me strah....sutra krećem Fyremadel, neznam ni za šta je on ali toliko mi punio toga zvuči i uplašila me info o hiperstimulaciji
Šaljem virtual hug :)
endometrioza
MTB, drži se. Ja sam prošla spontani, skroz prirodno. Bila sam u bolnici, dali su mi 4 tablete (u Njemačkoj sam pa je procedura drukcija) koje se stave vaginalno odjednom. Taj dan nisan tila ih stavljat, iskreno, htjela sam se naspavat i sutra to napravit.. I doktorica mi je rekla da čak mogu "odgodit" pa ostavit za vikend ako radim, no dogovorila sam se s muzen da cu ipak sljedeci dan stavit te tablete. Ali ujutro oko 4 h počne samo sve od sebe. Iako je bio 8 tt, imala sam jake kontrakcije, doslovno su se pojačavale kao trudovi, do određenog trenutka kad sam otišla sam na wc i čula sam "pljus". Krvarila sam još par dana i imala sam par poprilicno vecih komada. Kad sam nakon 11 dana dosla na pregled u bolnicu i rekla kako je proslo, doktorica je bila samo malo zabrinuta jer sam trebala.prije doc ako sam se sama čistila da oni vide jel sve otislo. Srecom, velika vecina je, ostalo je jos malo za što je rekla da će otici sljedecom menstruacijom.
Ugl, poanta moje price je da će bolit jače od menstrualnih bolova (nažalost) i popij slobodno koji ibuprofen. Taj dan san ja roknila 3 od 600. Naravno, sa razmakom. I bolovi su bili itekako postojani unatoc tim tabletama. I ako se.prirodno ocistis, samo nemoj dugo cekat na taj pregled. No to znas i sama.
Želim da ti sve što brže prođe. 🧡
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji