Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Prosinac 2020. 10:25

MTB glupo je reci no super, neka, samo sto prije krene... Sad nemoj odmarati, setaj hodaj, skaci, dizi teret.. Sve ono sto do sad nisi smjela... 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Prosinac 2020. 10:29

Niksa, sad se neće izvući  
    Gukni, što točno uzimaš?
    I koliko si koje terapije dobivala?

manemoj, jučer ujutro sam stavila zadnje utriće. Čudno mi je da sam već počela krvariti, ali zapravo mi je i drago. Dogovorila pregled u ginekologa u Podobnika u utorak, ako do onda ne ode prirodno, dogovorit ću kiretažu.

Lucija007, da znaš da mi je to palo na pamet, da se počnem naprezati da to požurim. Malo mi je nevjerojatno da ću tako lako proći. Vidjet ćemo još. Dobro je imati i sreće (čak i u ovakvoj situaciji).

💔💔💔

Tuma
    02. Prosinac 2020. 10:34

Piky zao mi je sto si to morala vidjeti i dozivjeti. Molim te, poslusaj cure i odi na uzv. Ako nisu vidjeli plod od 2cm, tko zna sta jos nisu vidjeli. Moras zbog svog zdravlja i reproduktivnog sustava biti sto posto sigirna da je sve izaslo iz tebe i da si se skroz ocistila🙏
    Lucija uz sve sto ti se izdogadalo, nije ni cudo da se stres odrazio na zdravlje. Lijepo sistematski, sve pregledaj i cuvaj se!🥰
    Niksa wow odlican broj stanica! Nek ih se sto vise oplodi i razvije!🤞
    Nina znam da se brines i ja bih, ali smedi iscjedak je stvarno cest i nije zabrinjavajuc. Vise odmaraj, lezi, prati iscjedak, a grcevi su kao i probadanja i sve normalni....
    MTB imam osjecak sta god da kazem da glupo zvuci, ali bilo bi dobro da je to to. I da je samo od sebe krenulo, tko zna mozda ni na vakumsku neces trebat ici... kako si emocionalno?
    Bozma mislim da je skroz moguce da dobijes ranije. Ja sam nakon prve aspiracije utrice uzimala 5-6 dana (kao zbog cista iako nisam imala transfer) i dosla mi je 7,8 dana nakon aspiracije...
    Ivana sretno danas! Ima da bude oko 400!🤞🥰
    Ako sam koga izostavila, zelim vam srecu u kojem god dijelu bile❤

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Lana3
    02. Prosinac 2020. 10:40

MTB

Zvuči mi nevjerojatno, ali izgleda da je ovo moje već krenulo. Imam blage bolove, i na wc papiru se vidi početak krvarenja. Sad stvarno više ne izlazim iz kuće.

Drži se 🙏

🧔 33 👩 33
    1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
    2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Prosinac 2020. 10:41

Tuma, nije glupo ništa sad reći. Realno, bolje je da što prije ode. Sad već stvarno krvarim, izgleda da nešto je krenulo. Za sad ne boli, samo sitno, kao da imam mengu. Malo se bojim boli, ali budem izdržala. Emocionalno... tužno, sretno, zahvalno svojoj bebici koja me ne želi namučiti, svakako. Na neki način i pročišćenje, plus vidim ovo kao dobar znak. Možda praznovjerno, ali kao da je moje tijelo ipak funkcionalno, iako nije uspjelo iznijeti trudnoću, i kao da će radi toga možda imati više sreće drugi put. Glupost, ali tako se osjećam.

Malo osjećam krivnju što pišem ovdje o ovome, ne želim nikoga deprimirati. Ovo jesu stvari koje su prirodne i događaju se, nije u rangu katastrofe - ipak mi je prvi put, prvi pokušaj, i žene prolaze i kroz puno gore priče od mene. Nekako vjerujem da će idući put biti bolje i da je sve ovo na neki način i dobar znak - jednom kad prebolim.

💔💔💔

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    02. Prosinac 2020. 10:43

Niksa odlican AMH, ja sam eto 6 m mladja a 28 amh bio pre 2 god.
    MTB eto uvek sam bila na meti ovih 🏹iz 12 m, ja kao manjina 🏹iz 11-og.
    Nadam se da ce ti  brzo doci i proci sto bezbolnije ovo sto je neminovno pa da krenes u ostvarivanje planova 1 po 1. Do cilja 

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

🌸TiKiDi🌸

Evo samo da javim da imamo jednu kriopohranjenu blasticu 😍🐧
    MTB nadam se da ce prirodno otici da ne moras na kiretazu.
    Takica izvadi ti betu, rano je bilo za test za dvodnevne embrije. 🤞

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Niksa

Tuma

Piky zao mi je sto si to morala vidjeti i dozivjeti. Molim te, poslusaj cure i odi na uzv. Ako nisu vidjeli plod od 2cm, tko zna sta jos nisu vidjeli. Moras zbog svog zdravlja i reproduktivnog sustava biti sto posto sigirna da je sve izaslo iz tebe i da si se skroz ocistila🙏
    Lucija uz sve sto ti se izdogadalo, nije ni cudo da se stres odrazio na zdravlje. Lijepo sistematski, sve pregledaj i cuvaj se!🥰
    Niksa wow odlican broj stanica! Nek ih se sto vise oplodi i razvije!🤞
    Ninaznam da se brines i ja bih, ali smedi iscjedak je stvarno cest i nije zabrinjavajuc. Vise odmaraj, lezi, prati iscjedak, a grcevi su kao i probadanja i sve normalni….
    MTB imam osjecak sta god da kazem da glupo zvuci, ali bilo bi dobro da je to to. I da je samo od sebe krenulo, tko zna mozda ni na vakumsku neces trebat ici… kako si emocionalno?
    Bozma mislim da je skroz moguce da dobijes ranije. Ja sam nakon prve aspiracije utrice uzimala 5-6 dana (kao zbog cista iako nisam imala transfer) i dosla mi je 7,8 dana nakon aspiracije…
    Ivana sretno danas! Ima da bude oko 400!🤞🥰
    Ako sam koga izostavila, zelim vam srecu u kojem god dijelu bile❤

🙏😘

Ja '80 Najveca podrska '77
    2013 3xAIH..😔
    2014 IVF 22 js😱 hiperstimulacija- 4 blaste i 8 8st...😔

2020 7 mj..pripodni 4st 😔
    11.2020. 🙏

ericaa

Ivana sretno,uvjerena sam da ce biti lijepa velika beta! ❤🤞
    MTB ❤ drzi se....
    Svima u bilokojoj fazi,sretno,hrabro,strpljivo i 😘
    Ja cekam kovid nalaz i refresham mail svakih 6 sekundi 😏🤔 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• *.Women_name.*
    02. Prosinac 2020. 10:47

MTB

Nirvana2020, ma vidi se da si i ti super. Malo si u krivom dijelu Strijelca, ali malo nas je savršenih.

Bozma, ma prošao je rođendan, ali mi nije bilo ni do čega. Evo, sad sam promijenila.

Piky, ufff. Žao mi je radi iskustva, drago mi je da je gotovo. I mene uskoro čeka slično. Ufff.

Inače, nikako da smognem hrabrosti pitati i Piky i lucija007 i druge koje su to prošle - malo me strah izlaziti iz kuće da me to samo ne uhvati u jednom trenu na sred ulice. Ima li neke naznake da će krenuti? Jeste li imale neke grčeve ili nešto, pa da znate da za 15, 20, 30 minuta trebate biti doma? Jučer sam prestala s utrićima, da budem zatvorena do idućeg tjedna doma do kontrole, ili prvih par dana da ne očekujem da će išta krenuti? Možda su glupa pitanja…

Mene je užasno bolilo taj dan, ujutro je krenula sa smeđim iscjedkom pa vrllo brzo neke žilice, krv. Tijekom cijelog dana sam krvarila po malo onako samo kad se obrišem. Po noći sam otišla na vc i ispao mi je taj neki veliki komad ugrušak nečega, nakon tog bolovi su prestali. Krvarila sam još tjedan dana po malo. Ali meni je doktorica rekla da me možda više bolilo jjer mi je probijalo kroz utrice 🤷‍♀️ ali ja prije tog nisam bila na ultrazvuku i neznam do kud je trudnoća uopće došla. Vjerujem da bolovi i sve zavise i o veličini trudnoće, ploda, zadebljanosti maternice

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.