Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Takica
    02. Prosinac 2020. 11:08

Ivanaxx

341. Jel moguće da su se primila oba pa jedan odusta i da je zato nerazmjer. Ili u startu zaostaje i osuđeno je sve na propast. Za slamku se sad hvatam…

Ivana tvoj nalaz beta HCG je dobar ne brini. Dogovaraj uzv i pozitivne misli samo!💞

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Prosinac 2020. 11:09

Ivanaxx

MTB

Tanja79, ma ovi iz 12. su samo ljubomorni na nas.
    HvalaTiki92, super vijesti za malog smrzlića!!!

*.Women_name.*, hvala na iskustvu. Mene za sad ne boli previše, ali krvarim, morala sam sad staviti noćni uložak.

Niksa, hvala na dijeljenju. I ja sam bila na Gonalima, nisu mi dodali Menopur. I nisam dobila tu moćnu štopericu. Sviđa mi se da je tebi aspiracija bila 13dc, ja se stalno pitam je li meni ipak prerano bilo 11dc i bi li imala više zrelih da smo pričekali još dan, dva. I E2 je jasno rekao da nema puno zrelih.

Ivanaxx, ne mora biti točno duplo više, bitno je da raste otprilike. Izvadi još jednu betu za dva dana da budeš sigurna.

E ma svakako ću u petak vadit, to sam i mislila. Nego se vama svima baš povećalo za više od duplo, sad sam ko grlica sasrana da nešto ne valja.

Tebi je odmah prva beta bila pristojne veličine. Nekima bude točno duplo, nekima više, nekima sitno manje. Bitno je samo da nije manje nego zadnji put ili da ti nije recimo 200.
    Naravno, možda će biti i neuspješna trudnoća, ali to se iz ove bete za sad ne može vidjeti. Teško je, ali samo strpljivo naprijed. Mazi si bebu i motiviraj je da se bori. Jer malac se očito i dalje bori.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Prosinac 2020. 11:12

Evo, baš čitam - svaka dva dana se beta okvirno udvostručava. Dakle, ne mora biti točno duplo.
    Moja se utrostručila, došlo je do kliničke trudnoće za što je bilo samo 20% šanse, pa sam opet završila u onih 15% kojima se trudnoća prestane razvijati.
    Ovakve stvari ne možeš predvidjeti, samo živiš iz dana u dan. 

💔💔💔

02. Prosinac 2020. 11:16

Ivanaxx dovoljno je da se beta poveca minimalno 70 posto a  tebi je i vise od toga...
    Sve je to ok i dupla ili trodupla beta nije nikakav pokazatelj uredne trudnoce kao sto si se ovdje mogla uvjeriti... 

Lucyinthesky

Niksa

Jutro drage curke…evo ja zavrsila sa aspiracijom…dobila sam 14 js…sutra zovem da vidim kako napreduje dalje🙂

Super, držimo fige za dalje 🤞U kojoj si klinici, kako se, osjećaš?

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

ANKSIMORON

Ivanaxx

MTB

Tanja79, ma ovi iz 12. su samo ljubomorni na nas.
    HvalaTiki92, super vijesti za malog smrzlića!!!

*.Women_name.*, hvala na iskustvu. Mene za sad ne boli previše, ali krvarim, morala sam sad staviti noćni uložak.

Niksa, hvala na dijeljenju. I ja sam bila na Gonalima, nisu mi dodali Menopur. I nisam dobila tu moćnu štopericu. Sviđa mi se da je tebi aspiracija bila 13dc, ja se stalno pitam je li meni ipak prerano bilo 11dc i bi li imala više zrelih da smo pričekali još dan, dva. I E2 je jasno rekao da nema puno zrelih.

Ivanaxx, ne mora biti točno duplo više, bitno je da raste otprilike. Izvadi još jednu betu za dva dana da budeš sigurna.

E ma svakako ću u petak vadit, to sam i mislila. Nego se vama svima baš povećalo za više od duplo, sad sam ko grlica sasrana da nešto ne valja.

Ivana ne mora nista znacit... ali za svaki slucaj izvadi si 3 betu da budes sigurna... mislim da ce ti to doktor isto savjetovati... nemoj se deprimirati ipak je bitno da raste... ne mora biti tocno u broj :))

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

_Dolly_
    02. Prosinac 2020. 11:19

Lijep pozdrav cure. Nema me vec 100 stranica. Nisam stigla sve pohvatati, ali pokusati cu ovih dana. Nadam se da je sve u redu i cestitam curama na divnim betama i zao mi je sto svima nije uspjelo. Ja sam jucer bila na folik. i krecu se oko 10-12 cm, ali samo jedan vadi, neznam jeli to inace praksa u prirodnom???
    U petak idem ponovo i dr ocekuje iduci tjedan aspiraciju ali vidjet cemo kada tocno.Endiometrij je 11..U petak sa vise detalja. Nadam se da ste mi dobro i zelim da vam tako i ostane. 

Ja:36 On:35
    B-V. V.
    Endometrioza - pokušavanje 3 god. On OK
    01/2020 AIH neuspjesan
    12/2020 - start - desila se korona, 2mj pauze⛔
    Amh: 27pmol / cista endo 1.5cm
    Pergoveris/Orgalutran/Pregnyl
    2🍦(3D)+2🍦(5D)
    2/2021. - ET 1(5D) embrija (4.2)- (jos 4 🍦)
    Beta - 15.02, 11dnt - 57,5
    Beta - 19.02. 15dnt - 618,30
    Beta - 22.02. 18dnt - 1513,2
    5,1mm, imamo 💛
    Nifty u redu, imamo curku 💗💗

_Dolly_
    02. Prosinac 2020. 11:29

Cure znam da nisam tu cesto ali ako bi mi koja mogla pomoci. Muz ce uzeti slobodan dan na dan aspiracije, pa me zanima dali treba i za transfer? Zivim u Karlovcu, a u postupku sam u Zg. Imam auto i nije mi problem odvesti se 60ak km. Nebi dizala prasinu ako ne moram. Cula sam da transfer traje par minuta i da zena poslije normalno funkcionira. Sto kazete, vasa iskustva? 

Ja:36 On:35
    B-V. V.
    Endometrioza - pokušavanje 3 god. On OK
    01/2020 AIH neuspjesan
    12/2020 - start - desila se korona, 2mj pauze⛔
    Amh: 27pmol / cista endo 1.5cm
    Pergoveris/Orgalutran/Pregnyl
    2🍦(3D)+2🍦(5D)
    2/2021. - ET 1(5D) embrija (4.2)- (jos 4 🍦)
    Beta - 15.02, 11dnt - 57,5
    Beta - 19.02. 15dnt - 618,30
    Beta - 22.02. 18dnt - 1513,2
    5,1mm, imamo 💛
    Nifty u redu, imamo curku 💗💗

Lucyinthesky
    02. Prosinac 2020. 11:31

MTB neka je krenulo, tužno za reći, ali opet, samo da što prije završi i da ipak izbjegneš kiretažu 🤞
    Niksa, sorry sad vidim da si ranije napisala za Sv Duh 😊
    Tiki92, super za smrzlića 💪
    Mene satrao onaj moj dupli Brevactid od sinoć, baš mi je nekak nateklo to mjesto i boli, nije mi do sad od nijedne injekcije tako i nije da sam baš neka mimoza 🤔Valjda će se smirit, sve sam radila kao i inače.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• *.Women_name.*
    02. Prosinac 2020. 11:36

MTB drago mi je da je ipak krenulo prirodno i nadam se da ćeš do kraja tako jer je tako stvarno najbolje, najmanja trauma. I sigurno puno brži oporavak tijela za prihvat novog bebaca ❤️
    Ivana koliko ja znam nije pravilo da se udvostrucuje svaka dva dana. U puno literatura piše do 72 sata. 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.