MTB ❤️🙏🏻
VM navijam najjace 🥰
Ivanaxx jesu li tebe pratili neki simptomi ili si bila totalno bez pa te test jos dodatno razuvjerio da si trudna? Ja ne znam sto bih mislila, ne osjećam apsolutno nista vise, osim sto me jucer nakon duze setnje stomak lagano bolio kao pred mengu, osim toga nista..
I sve je to ok! 😊 mos imat svasta, a mozes imat niti jedan simptom…Osim sta svi imamo taj osjecaj kao pred mengu, neko bas jaki, a netko malo slabiji, ali je prisutan.. 😊😊
Hvala ti na odgovoru, definitivno cu pokusati manje razmisljati 🙈
Ma, rekla bi ti da neces, al bi te lagala 😂 normalno je da ces to razmisljat o tome i osluskivati simptome, sve je to ok..Samo se nemoj brinut ako imas osjecaj da se nista ne dogadja jer to nista ne znaci! 😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
MTB ❤️🙏🏻
VM navijam najjace 🥰
Ivanaxx jesu li tebe pratili neki simptomi ili si bila totalno bez pa te test jos dodatno razuvjerio da si trudna? Ja ne znam sto bih mislila, ne osjećam apsolutno nista vise, osim sto me jucer nakon duze setnje stomak lagano bolio kao pred mengu, osim toga nista..
Mene je stomak jako bolio, imala sam stalno grčeve kao pred mengu i zadnje dane tolko bolne da sam bila uvjerena da ću dobit, plus neg test, čak sam popila ketonal, strašno me bolilo. Prve dane sam imala grčeve, al nisu bili prebolni.
MTB - drzi se danas. Mislim na tebe i saljem ti veliki zagrljaj, sta god da bude. Nadam se da ces dobiti odgovore na sva pitanja i da ces pre svega znati konretno sta dalje.
VMfantastical rezultat. Drzimo figice sada da sto vise njih dodje do smrzlica.
Svim ostalim curama - srecno danas i jedan dobar utorak zelim. Kod mene opet novosti. Upalio mi se cmicak na oku jos pre nekoliko meseci i danas kazu mora tu mala operacija, nece proci samo, tako da cu imati pun decembar doktora. 16. decembra ce mi to 'skinuti'. Ali u ovoj situaciji radije to, nego polip
O joj 🙆♀️🙆♀️ sretno ti i da sto prije sve prodje...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sanjich hvala,nadan se da te osjecaj ne vara. Ali i ja sam pozitivna stvarno i vjerujem da je ovaj put to to…
Ivana super ti je beta za 11 dnt, sutra ce bit ogromna 🙏🙏 jesi radila danas test? Ja sam ga danas napravila da imam za uspomenu, crta je bila tamnija od kontrolne, bas lipo za vidit 👏👏👏 to ce bit prva slika u bebinom albumu.
Haha nisam radila, ne usudim se viruj mi, imam osjećaj da će bit neg, a onda ću brinit jesu mi dali tuđi nalaz. E i falila sam, nije 11 nego 12dpt, u šoku sam sve krivo računala hah. Al valjda je ok i za 12. Ajme samo da sutra ne bude loše, odma će mi bit lakše.
Sanjich hvala,nadan se da te osjecaj ne vara. Ali i ja sam pozitivna stvarno i vjerujem da je ovaj put to to…
Ivana super ti je beta za 11 dnt, sutra ce bit ogromna 🙏🙏 jesi radila danas test? Ja sam ga danas napravila da imam za uspomenu, crta je bila tamnija od kontrolne, bas lipo za vidit 👏👏👏 to ce bit prva slika u bebinom albumu.
Haha nisam radila, ne usudim se viruj mi, imam osjećaj da će bit neg, a onda ću brinit jesu mi dali tuđi nalaz. E i falila sam, nije 11 nego 12dpt, u šoku sam sve krivo računala hah. Al valjda je ok i za 12. Ajme samo da sutra ne bude loše, odma će mi bit lakše.
Ma bit ce odlicno ,vidit ces ...jesi jucer ujutro vadila na firulama? Mozda smo bile u isto vrime 😀
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
MTB - drzi se danas. Mislim na tebe i saljem ti veliki zagrljaj, sta god da bude. Nadam se da ces dobiti odgovore na sva pitanja i da ces pre svega znati konretno sta dalje.
Svim ostalim curama - srecno danas i jedan dobar utorak zelim. Kod mene opet novosti. Upalio mi se cmicak na oku jos pre nekoliko meseci i danas kazu mora tu mala operacija, nece proci samo, tako da cu imati pun decembar doktora. 16. decembra ce mi to 'skinuti'. Ali u ovoj situaciji radije to, nego polip
O joj 🙆♀️🙆♀️ sretno ti i da sto prije sve prodje…
Kad vidim 12dpt skoro 2000 betu haha manta mi se, idem spavat do sutra da lakše prođe čekanje 😂
O joj 🙆♀️🙆♀️ sretno ti i da sto prije sve prodje…
Kad vidim 12dpt skoro 2000 betu haha manta mi se, idem spavat do sutra da lakše prođe čekanje 😂
Joj ja stalno citiram krive postove 🤦♀️
Ma bit ce odlicno ,vidit ces …jesi jucer ujutro vadila na firulama? Mozda smo bile u isto vrime 😀
Ja sam tamo u labplus, preko puta lazarice. Mislim da su mi otkucaji 150,sva sam zbunjena, osjećam se bože sačuvaj. Moram se malo smirit joj 🙈
MTB glupo je pozeljeti ti srecu zato ti ja zelim puno snage i da to sto lakse podneses ako je to uopste moguce ❤️❤️
Bozma ma nikad ne znas sta se desava, ljudski organizam je kompleksan i nije se taj rodio sto sa sigurnoscu nesto moze tvrditi.. Nadam se da ce sa ovom tvojom upalom otici i sve ostalo negativno sto se skupljalo i da ce tvoje tijelo biti u perfektnoj harmoniji za FET ❤️ Navijam za taj tvoj embrion ❤️
Meto sestro po dijagnozi bor ti je prekrasan, cekamo sljedecu godinu i pozitivan testic, bit cu skromna pa ti pozeljeti blizance ❤️ svoju novogodisnju zelju cu iskoristiti na tebe
Ruška nadam se da ce na prvom uzv biti sve kako i treba 🙏
Ruska osjecas li vec pokrete ?
VM si pojela krompirice ? Cekamo i navijamo, hoces raditi testic ?
Women name, tiki, miss divne divne vijesti ❤️
Ivana to kao scena iz nekog filma 🤗 Ne brini jer si fulala terapiju, nece nista biti, nemoj da si pesimista nego sada ostavi se ciscenja i ispruzi se na kaucu, upali netflix i maltretiraj muza sa trudnickim zeljama ❤️🤗 navijamo za drugu betu koja ce bez sumnje biti skolska
Sunshine gdje si ? Si vadila betu ? Ne javljas se nadam se da je to zbog visoke bete pa nemas vremena od veselja 🤗🙏
Dada samo pozitivno, ne brini toliko ❤️
Tierlessivy neka si nam dosla ponovno, mada draze mi je da uspijemo svi pa da se tu skupljamo da se zalimo na djecu i brisanje guzica i prolive ❤️ kako god puno puno srece ti zelim
Lucylou navijamo za januar 🙏
Vuky drzim fige na najjace 🙏🙏🙏🙏🙏
Lucyinthesky radujemo se cetvrtku i partiju u labosu 🎉🎉🎉
Nina da te utjesim ja sam od 8 do 32 tt povracala 😭 nadam se da nisi moje srece 🤗
Piky nadam se da je zavrseno i da sljedeci put bebica ostane sa mamom do rodjenja i duboke starosti ❤️🤗
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Sanjich, darliv ❤️❤️❤️🤗🤗🤗
Nikitta mene zeludac zaboli kada citam tvoje postove jer me to toliko pogodi, ne mogu da vjerujem sta ti se desava.. ja negativniju pricu, a pozitivniju osobu nisam jos srela ♥️ svu srecu svijeta ti zelim i sto brzi termin za operaciju koja ce da bude bezbolna i uspjesna 🤗
Malotele ❤️♥️
Blacky, manemoj dokle ste sa FETom ?
Lioraliora se radujes uzv ? Pami javi kako je proslo danas, drzim fige 🤗
Tuma bor ti je divan 🎉🎉
Ako sam nekoga zabb sorry.. meni se ovih dana samo pozitivno dogadja pa me hvata panika da me ne lupi nesto lose.. mama mi napokon dolazi za dvije sedmice niko sretniji od mene.. i sljedece sedmice idemo po novo auto jupiiii, u ovo sto sada imamo jedva kolica stanu, bas se naguramo 🎉🎉🎉🎉
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji