Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samara
    30. Studeni 2020. 16:36

Women_name odlicno da je sve super, samo da se tako i nastavi 🤞
    Ivana, a jesi munjena ti navecer piskila i jos ne mullerov test i pobacala ljekove. Beba je imala druge planove ;) 
    Miss, super beta. Kad imas pregled? 

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

30. Studeni 2020. 16:38

Sanjich, promijenila ono iz potpisa kad sam nadodavala ovo za FET.
    Meto, Tuma, predivni su vam borici, zavidim na velicini 
    Maja555 pala si mi ti danas na pamet jer sam pitala zasto mi se zeljezo tako srozalo pa su rekli da cim je neka upala da zeljezo pada. Tako i ja opet zavrsila na Kenduralu i vitaminu D jer nisam izlazila vani danima, a danas cujem da kazu da pada zimi jer manje izlazimo. A rekla da necu vise nikakve tablete 😂
    Cure imam pitanje, u FET bi trebala krenut sa Estrofemom 3x2mg. 
    Znaci li to da nece bit ovulacije i da bi mi se mogao endometrij ranije i zadebljat za transfer? 
    Ajd da i ja probam fet 😁

vuky
    30. Studeni 2020. 16:44

Cure, čestitam svima na dobrim vjestima 💗
    Ja sam krivo cula, zvala danas, ali da su mi rekli da zovem sutra ( to je pisalo i na papiricu doduse ) Pa sutra iza 11 cemo znati...

30. Studeni 2020. 16:46

Jeremija

Maja555pala si mi ti danas na pamet jer sam pitala zasto mi se zeljezo tako srozalo pa su rekli da cim je neka upala da zeljezo pada. Tako i ja opet zavrsila na Kenduralu i vitaminu D jer nisam izlazila vani danima, a danas cujem da kazu da pada zimi jer manje izlazimo. A rekla da necu vise nikakve tablete 😂
    Znaci li to da nece bit ovulacije i da bi mi se mogao endometrij ranije i zadebljat za transfer?
    Ajd da i ja probam fet 😁

Meni se djelomično ne sviđa ova tvoja zadnja recenica u potpisu😅🤨🤨🤨🤨

• T_Ivy
    30. Studeni 2020. 17:04

Evo i mene sa dobrim vestima. Polipa nema. Otisao je sa mengom. Sve izgleda super. 7dc endometrijim vec 7.5mm, dominantni folikul na levom jajniku. Kaže doktorka, sve izgleda super i čisto, sto znaci nema prepreka da odmah sa sledećim ciklusom krenem u sledeci proces 
    MISS predivne vesti. Posle sve one neizvesnosti mogu da zamislim tvoju sreću.
    Dada nisam odustala od GreenIVF. Kod njih sam uspela da pomerim termin sa 08. Februara na 23. Decembar. A pre toga imam konsultacije u Bonu - to je 08. Decembra, pa cu videti sta ko vise odgovara

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

30. Studeni 2020. 17:05

Ljutopile🐥

Jeremija

Maja555pala si mi ti danas na pamet jer sam pitala zasto mi se zeljezo tako srozalo pa su rekli da cim je neka upala da zeljezo pada. Tako i ja opet zavrsila na Kenduralu i vitaminu D jer nisam izlazila vani danima, a danas cujem da kazu da pada zimi jer manje izlazimo. A rekla da necu vise nikakve tablete 😂
    Ajd da i ja probam fet 😁

Idemo na sve ili nista 😂 svu energiju i zdravlje sam ulozila u njega, on ostaje 😁

🍀🐞MISS🐞🍀
    30. Studeni 2020. 17:14

Samara, sutra cu znat kad ce bit prvi uzv
    TirelessIvy joj da,bar malo olaksanja. .sad idemo dalje 🙏

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

30. Studeni 2020. 17:15

Jeremija

Ljutopile🐥

Jeremija

Ajd da i ja probam fet 😁

Idemo na sve ili nista 😂 svu energiju i zdravlje sam ulozila u njega, on ostaje 😁

Ako je takvo objasnjenje recenice onda može😅😅

Lucyinthesky
    30. Studeni 2020. 17:15

Hej curke,
    MISS beta ti je divna,pokušaj se malo opustiti sad(koliko je moguće).
    Ivanaxxx koja luda priča,svaka čast,čestitam,život nas baš iznenadi ponekad 
    Women name zaista divne vijesti,a vjerujem i osjećaj!
    vuky hm,tko će dočekat sutra,držim fige na najjače 
    Meto super ti je bor,baš divan ugođaj.
    LucyLou vjerujem da se prvi mjesec čini daleko,ali bude to brzo prošlo pošto nam je 12. blagdanski.Super je da ste nešto pokrenuli,to je već velika stvar.
    Dada31 odlično da si zadovoljna sa doktorom i klinikom,to zaista puno znači i drago mi je da si se radi menge bezveze živcirala.Sada samo hrabro dalje.
    Ja sam danas bila opet,imamo ih 10ak i nešto više,uglavnom su oko 17,a neki oko 16.Sutra još terapija i navečer štoperica,a u četvrtak aspiracija.E da,endo oko 9.Ispikana sam ko` sito,čini mi se da nikad ovoliko injekcija nisam davala.
    Radila test na covid i sad paničarim To bi bilo to!

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Studeni 2020. 17:17

MaloTele, pregled mi je sutra rano popodne. Nadam se da će reći da je srce prestalo kucati. Iako sam realna i znam da to nije beba, malo mi je teško pri pomisli da ja moram napraviti nešto da se ta priča zaustavi, makar to bilo samo prestati uzimati utriće. I da, prestat ću, samo bih radije da je malac sam otišao u miru. 

Dada31, umjesto da dalje brineš, samo vjeruj svom doktoru, vidiš da je dobar. 

TirelessIvy, baš mi je drago da si se vratila i da si spremna za novu rundu - ovaj put uspješnu! 

Ivamaxx, baš mi drago!!! Kopaj utriće iz smeća odmah!!! 

*.Women_name.*, super vijesti. Nadam se da ćeš sad neko vrijeme biti mirnija kad znaš da ti je beba baš kako treba biti. 

Tiki92, super vijesti!!! 

miss, super vijesti i od tebe, a sad opušteno do UZVa 

Kača84, dobro nam došla, i još brže otišla - među trudnice! 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.