Marinela da, stvarno je bilo tesko, nikad nisam u zivotu osjetila takav strah...sad sam malo predahnula, sad cekamo prvi uzv ,ali bit ce sve u redu,imam stvarno dobar osjecaj 🙏🥰
Ivanaxx jedva cekam tvoju drugu beticu 👏👏
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Ivanaxxajme ova tvoja priča je kao one koje čuješ od susjede kumine prijateljice haha!! Super! Kako dobar osjećajjj, bas me zanima kako je muž reagirao!!
Miss posto i ja čitam pobozno ovaj forum al ne stignem bas pisat, pratila sam ovu tvoju priču s krvarenjem i sve i uz teksta je prštalo koliko si u strahu, tako mi je drago da je sve ispalo ok, nadam se da ces barem malo moc odahnut, koliko je moguće, al bar djelomično!! Odmaraj ali i okupiraj glavu drugim stvarima!
Women_nname zadnji put kad sam vidla tvoj zapis bila je nervoza jutros😂😂 bas mi je drago da je sve ok!!! I Dada31isto, super sta je doktor zadovoljan iako si ti razbijala glavu s misteriozno nestalo mengom 😂 sad se stvarno možeš opustit i jos si se i cikle rijesila, di ti je kraj! i tnx za informacije o embryoglue, iako sam ja u bolnici, ali već razmišljam 10 postupaka unaprijed 😂 bas me zaintrigirao, al ako je tako..
MaloTele da,da, to je taj grozan osjećaj.. Praznina i teški ocaj, kao da nema nade nikakve haha. To stvarno nemre shvatit nitko ko to nije prošao.. I ta ljutnja sta ne možeš ništa napravit nego sjedit skrštenih ruku dok se zvijezde ne polože! Uff uzas! Nadam se da ti je već dosla ta beta i da možeš zatvorit to poglavlje i ic se veselit božicu i planiranju dalje! Nadam se da ce te proc brzo kao mene, ja sam kad sam vidjela neg. betu procvjetala, ono, barem imam crno na bijelo, gotovo je, to iščekivanje i nadanje a znaš da nema nade a opet se nadas, ko debil. Mozda te i uspiju ubacit na transfer ovj ciklus, nikad ne znas.. Reci im kad budes zvala da imas 2 pingvina, mozda te ubace.. Ali znas sta, mozda ne bi bilo loše ni da lijepo uživaš ko čovjek za blagdane i onda u punoj snazi odes!
Ja danas isla na folikulometriju, večeras stoperica i preksutra punkcija, folikul je citiram 'lijep' od 17mm..endometrij nije ni rekla, udarit cu ja po cikli😂.
Cure koje ste išle na prirodnjak sta ste popile za bol prije punkcije? , jedan folikul, nece bit neka bol.. Rekla mi je da popijem npr normabel.. Al ja si mislim da popijem i jos nešto za bol, npr ketonal 🤔
Ja nisam nista..inace su mi menge bolne tako da ovo nije stvarno nista...i prvi put kad sam dobila preko 20 stanica nisam htjela opcu niti sam ista pila...i danas se cudila kad sam rekla da u srijedu necu nista...mozda rakiju prosvercam😂
Ja '80 Najveca podrska '77
2013 3xAIH..😔
2014 IVF 22 js😱 hiperstimulacija- 4 blaste i 8 8st...😔
2020 7 mj..pripodni 4st 😔
11.2020. 🙏
Cure jeli se tko susreo sa bilakularnom cistom, cista sa pregradom?
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Ivanaxxajme ova tvoja priča je kao one koje čuješ od susjede kumine prijateljice haha!! Super! Kako dobar osjećajjj, bas me zanima kako je muž reagirao!!
Miss posto i ja čitam pobozno ovaj forum al ne stignem bas pisat, pratila sam ovu tvoju priču s krvarenjem i sve i uz teksta je prštalo koliko si u strahu, tako mi je drago da je sve ispalo ok, nadam se da ces barem malo moc odahnut, koliko je moguće, al bar djelomično!! Odmaraj ali i okupiraj glavu drugim stvarima!
Women_nname zadnji put kad sam vidla tvoj zapis bila je nervoza jutros😂😂 bas mi je drago da je sve ok!!! I Dada31isto, super sta je doktor zadovoljan iako si ti razbijala glavu s misteriozno nestalo mengom 😂 sad se stvarno možeš opustit i jos si se i cikle rijesila, di ti je kraj! i tnx za informacije o embryoglue, iako sam ja u bolnici, ali već razmišljam 10 postupaka unaprijed 😂 bas me zaintrigirao, al ako je tako..
MaloTele da,da, to je taj grozan osjećaj.. Praznina i teški ocaj, kao da nema nade nikakve haha. To stvarno nemre shvatit nitko ko to nije prošao.. I ta ljutnja sta ne možeš ništa napravit nego sjedit skrštenih ruku dok se zvijezde ne polože! Uff uzas! Nadam se da ti je već dosla ta beta i da možeš zatvorit to poglavlje i ic se veselit božicu i planiranju dalje! Nadam se da ce te proc brzo kao mene, ja sam kad sam vidjela neg. betu procvjetala, ono, barem imam crno na bijelo, gotovo je, to iščekivanje i nadanje a znaš da nema nade a opet se nadas, ko debil. Mozda te i uspiju ubacit na transfer ovj ciklus, nikad ne znas.. Reci im kad budes zvala da imas 2 pingvina, mozda te ubace.. Ali znas sta, mozda ne bi bilo loše ni da lijepo uživaš ko čovjek za blagdane i onda u punoj snazi odes!
Ja danas isla na folikulometriju, večeras stoperica i preksutra punkcija, folikul je citiram 'lijep' od 17mm..endometrij nije ni rekla, udarit cu ja po cikli😂.
Cure koje ste išle na prirodnjak sta ste popile za bol prije punkcije? , jedan folikul, nece bit neka bol.. Rekla mi je da popijem npr normabel.. Al ja si mislim da popijem i jos nešto za bol, npr ketonal 🤔
Ja nisam nista..inace su mi menge bolne tako da ovo nije stvarno nista…i prvi put kad sam dobila preko 20 stanica nisam htjela opcu niti sam ista pila…i danas se cudila kad sam rekla da u srijedu necu nista…mozda rakiju prosvercam😂
Hahah najbolje tako, u pripitom stanju sam imala itekakvih bolnih ozljeda koje ne bi primijetila do iduceg dana😂
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Marinela 87…o kako mi je to poznato😂...
Ja '80 Najveca podrska '77
2013 3xAIH..😔
2014 IVF 22 js😱 hiperstimulacija- 4 blaste i 8 8st...😔
2020 7 mj..pripodni 4st 😔
11.2020. 🙏
Cure jeli se tko susreo sa bilakularnom cistom, cista sa pregradom?
Imala sam ja, između ove dvije laparoskopije... Dobila uputnicu za hospitalizaciju jer nije pukla pri ciklusu kroz 3 mj , no na samom pregledu pred operaciju je više koje bilo 4.mj za redom ...manje je opasna od endometrioma, ali više od obične ciste jer se duže zadržava... Ali može nestati većinom sama... Ukoliko se ne povuče u roku nekoliko ciklusa onda se tek ide na laparoskopiju... Nemaš razloga za brigu samo vodi računa o njoj i redovno ju prati UZV 😊😊
endometrioza
* Htjedoh reći da je na zadnjem pregledu, četvrti mjesec za redom... Više nije bilo... Ali mobitel voli sam pisati, pa piše gluposti koje nemaju smisla 😂😂😂😂
endometrioza
LucyLou- čekam 17.12. - tad imam u Vinogradskoj naručeno..kariogram, Lac, antitijela neka i to sve kaj ne mogu nigdje blize, dakle sve osim najosnovnijih (kks, urin i to) koje cu cim stignu ovi nalazi iz zg da budu svjezi...
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Anksimoron, jel' si i ti na Rekovelle-u? Baš je tanka iglica, uopće ju ne osjetim... ali tekućina izlazi puno sporije nego na Ovaleap-u. Znači da idemo na isti dan na prvu folikulometriju? :) Što kaže doktor, koliko antralnih folikula vidi?
Lucyinthesky jedva čekam da čujem tvoje dojmove sa aspiracije! Pošto imaš dosta folikula, da saznam unaprijed koliko su im koktelčići dobri
Aircon dobrodošla! Slobodno se raspiši o godinama, dijagnozi i slično
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Curke, trebam točnu informaciju… Vjerujem da ste sad sve bi bile na dosta testiranja na Covid. Zanima me PCR test. Od danas je obavezno testiranje nas koji dolazimo kući za Božić… Ono što me zanima je gdje se mogu privatno testirati i kada najranije mogu test očekivati, tj za koliko mi dolaze rezultati..?
Bojim se ako ovdje napravim test da mi neće na vrijeme doći… Jer vrijedi samo unutar 48 sati… I koja je cijena testa u privatnim klinika ma? … Zagreb i zagrebačka županija 😊😊 😘
LabPlus, 250kn. Tako su mi rekle sestre neki dan kad su me htjeli stavit na hitnu aspiraciju. imaju onaj serološki iz krvi 300kn i taj real time PCR 250kn.
E odlično… Traže baš PCR…. To je na Maksimirskoj jelda? Baš ću im poslati mail ili ih zvati tamo onaj tjedan iza 15.12 jer navodno da su te mjere do tada. Stalno nešto mijenjaju. Ali super da znam. Inače su cijene po 500 kn minimum i ovo je super cijena 😊😊
Puno ti hvala ❤️❣️🙏
Ja sam ih bila pitat i rekli su da rade ali da se za njega treba naručit ranije, ali su mi tada rekli da mi ne vrijedi u KBC, da bi mi kasnije u KBC rekli da idem tamo kad je već hitno
Sortiraj odgovore
Najstariji