Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anavi985
    30. Studeni 2020. 19:44

Lucy Lou - ja sam Vinogradsku kontaktirala mailom (onaj koji je na njihovoj web stranici i javili mi se ekspresno brzo - za manje od pola sata- bio radni dan...)

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

• ruška
    30. Studeni 2020. 19:46

Cure pa čestitam svima na lijepim vijestima ♥️👏😘ne javljam se ali vas čitam svaki dan.jedva cekam prvi uzv da vidim što se dešava.

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    30. Studeni 2020. 19:59

Curke, trebam točnu informaciju... Vjerujem da ste sad sve bi bile na dosta testiranja na Covid. Zanima me PCR test. Od danas je obavezno testiranje nas koji dolazimo kući za Božić... Ono što me zanima je gdje se mogu privatno testirati i kada najranije mogu test očekivati, tj za koliko mi dolaze rezultati..?
    Bojim se ako ovdje napravim test da mi neće na vrijeme doći... Jer vrijedi samo unutar 48 sati... I  koja je cijena testa u privatnim klinika ma? ... Zagreb i zagrebačka županija 😊😊 😘

endometrioza

30. Studeni 2020. 19:59

Jeremija

Ljutopile, ti si onda kao i ja 😂. Znas sta mi se npr kod ovog tvog zadnjeg postupka svidja, to sto su ti se jajca cvrljila pod tvojim hormonima koji su OK, a ne pod umjetnim, pa mi se cini i manja sansa za losa jajca. Jucer sam opet gledala onaj webinar onog americkog doktora kako objasnjava zasto su lose stanice i koliko toga moze krenut naopako za vrijeme stimulacije pa imamo kromosomski neispravne embrije unatoc tome sto savrseno izgledaju

Moja jajca su i kod prirodne trudnoce ocito u banani pa tako da kod mene nema nekog pravila🤣🤣. Strasno! Ili sam jednostavno rođena pod takvom zvijezdom, sto se tiče svega, ne samo djece, ustvari nas oboje, kao da smo kamenjima u Boga gađali🤣🤣

• ivy5
    30. Studeni 2020. 20:03

Ako kome treba poklanjam kutiju Gynositol-a (isto sto i Inofolic) vrijedi do 2022. Meni vise ne treba, a zao mi da propadne...

30. Studeni 2020. 20:08

🌺Dada31🌺

Curke, trebam točnu informaciju… Vjerujem da ste sad sve bi bile na dosta testiranja na Covid. Zanima me PCR test. Od danas je obavezno testiranje nas koji dolazimo kući za Božić… Ono što me zanima je gdje se mogu privatno testirati i kada najranije mogu test očekivati, tj za koliko mi dolaze rezultati..?
    Bojim se ako ovdje napravim test da mi neće na vrijeme doći… Jer vrijedi samo unutar 48 sati… I koja je cijena testa u privatnim klinika ma? … Zagreb i zagrebačka županija 😊😊 😘

LabPlus, 250kn. Tako su mi rekle sestre neki dan kad su me htjeli stavit na hitnu aspiraciju. imaju onaj serološki iz krvi 300kn i taj real time PCR 250kn.

30. Studeni 2020. 20:12

Bozma sjeti se i belle.... Nemoj ti sad meni pozitivu a biće misliš isto kao ja🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Ma znaš sta, bas sam hladna, ne mogu utjecati na nista. Hoces probati sa cajevima? Mozda uopce ne bi bili losi generalno, sad sam gledala svoje nalaze i kako sam cesto kontrolirala spolne hormone zbog cisti vidim da mi je prolaktin uvijek bio dosta povisen, a nakon cajeva u normalnim granicama.

• LucyLou
    30. Studeni 2020. 20:12

anavi985

Lucy Lou - ja sam Vinogradsku kontaktirala mailom (onaj koji je na njihovoj web stranici i javili mi se ekspresno brzo - za manje od pola sata- bio radni dan…)

Hvala ti puno - kontaktirat cu ih odmah 😊😘 kako napreduju tvoje pretrage? 

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    30. Studeni 2020. 20:19

Jeremija

🌺Dada31🌺

Curke, trebam točnu informaciju… Vjerujem da ste sad sve bi bile na dosta testiranja na Covid. Zanima me PCR test. Od danas je obavezno testiranje nas koji dolazimo kući za Božić… Ono što me zanima je gdje se mogu privatno testirati i kada najranije mogu test očekivati, tj za koliko mi dolaze rezultati..?
    Bojim se ako ovdje napravim test da mi neće na vrijeme doći… Jer vrijedi samo unutar 48 sati… I koja je cijena testa u privatnim klinika ma? … Zagreb i zagrebačka županija 😊😊 😘

LabPlus, 250kn. Tako su mi rekle sestre neki dan kad su me htjeli stavit na hitnu aspiraciju. imaju onaj serološki iz krvi 300kn i taj real time PCR 250kn.

E odlično... Traže baš PCR.... To je na Maksimirskoj jelda? Baš ću im poslati mail ili ih zvati tamo onaj tjedan iza 15.12 jer navodno da su te mjere do tada. Stalno nešto mijenjaju. Ali super da znam. Inače su cijene po 500 kn minimum i ovo je super cijena 😊😊
    Puno ti hvala ❤️❣️🙏

endometrioza

• Niksa
    30. Studeni 2020. 20:23

Lucyinthesky

Hej curke,
    MISS beta ti je divna,pokušaj se malo opustiti sad(koliko je moguće).
    Ivanaxxxkoja luda priča,svaka čast,čestitam,život nas baš iznenadi ponekadWomen namezaista divne vijesti,a vjerujem i osjećaj!
    vukyhm,tko će dočekat sutra,držim fige na najjačeMetosuper ti je bor,baš divan ugođaj.
    LucyLou vjerujem da se prvi mjesec čini daleko,ali bude to brzo prošlo pošto nam je 12. blagdanski.Super je da ste nešto pokrenuli,to je već velika stvar.
    Dada31odlično da si zadovoljna sa doktorom i klinikom,to zaista puno znači i drago mi je da si se radi menge bezveze živcirala.Sada samo hrabro dalje.
    Ja sam danas bila opet,imamo ih 10ak i nešto više,uglavnom su oko 17,a neki oko 16.Sutra još terapija i navečer štoperica,a u četvrtak aspiracija.E da,endo oko 9.Ispikana sam ko` sito,čini mi se da nikad ovoliko injekcija nisam davala.
    Radila test na covid i sad paničarimTo bi bilo to!

Sretno...bit ce sve super...i ja jos cekam rezultat testa i toliko sam nervozna da nisam ni bila svjesna da mi je muz piknuo stopericu😂

Ja '80 Najveca podrska '77
    2013 3xAIH..😔
    2014 IVF 22 js😱 hiperstimulacija- 4 blaste i 8 8st...😔

2020 7 mj..pripodni 4st 😔
    11.2020. 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.