TirelessIvy neznam jesi li odustala od GreenIVF klinike, dao Bog pa ti ne trebala nego da ti prije uspje na narednim terminima 🙏❤️ ali ako budeš išla i ako odlučiš za tu kliniku među ostalima, svakako bih ti preporučila... Dr. Fehr je meni pripao kao moj MPO doktor... Ja toliku požrtvovnost, pozitivu, stručnost, ljubaznot te pristup uz određenu dozu humora još nigdje nisam doživjela. Uz sve to posebnu pozornost sam obratila na ugođaj u ordinaciji, prigušena svijetla, kao da sam u kinu a noge nisu oni klasično da gledaju u plafon a niti on bleji među noge 😂, baš super ugođaj, i oni ogromni monitori i tako da svoj svaki folikulčić vidiš iz prvog plana.. . I sestrice koje rade sa njim u ordinaciji su odlične.. 😊
Definitivno preporučam kliniku 😊😊
Daj Bože dragi da mi se sve dobro odigra do kraja 🙏🙏🙏❤️ jer obično kod mene kada sam previše ushićena i kada je sve super, dođe babaroga i sve upropasti 🙄🙄🙄🙄
endometrioza
Ivanaxx ajme pa šta smo ti rekle.... 🥰
Ovo su divne vijesti. Sada se pazi u mazi puno 🙏❤️
endometrioza
Women_name predivne vesti! ti si nam svima ovde za primer. Uzivaj sada i nemoj da se uobrazis I da nas zaboravis, sada kada si full trudnica i mama to be (nice da nisi bila ni do sada, ali pretpostavljam da sada vec krecu nova vazna pitanja - npr. koje kreme protiv strija su najbolje)
Ivanaxxx - ja stvarno ne znam sto si ti mislila da od svega nista? Meni nista to nije lose zvucalo, koliko sam citala, a posebno sto ti menga nije dosla. Stvarno si blesavaCestitam!!! Sve ce to sada skolski
Kj bi se uobrazila. Pa vi ste moja najveća potpora tuu 🥰🥰 neznam šta bi bez vas, koliko puta ste me smirile do sad.. Isptitivat ću ja vas sve još dugo a kj je sad ovo, kj se sad ovo 😂😂😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Čestitam svim curama na lijepim današnjim vijestima.
I hvala vam drage moje svima kj ste tako velika potpora 🥰😍😍
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Cure, evo mene s transfera… U cudu i sretna… Vratili su mi jedan embrij, a jedan ce zamrznuti iz razloga sto su oba vec skoro blastice (stadij kompakcije), a treci dan je. Dobila sam progesteron injekcije s kojima se moram pikati 7 dana uz utrogestan, beta je 11.12. 🤞❤️
Cestitam svima na divnim betama i dobrim vijestima s ultrazvuka. 🤗
Sretno🤞
Ja '80 Najveca podrska '77
2013 3xAIH..😔
2014 IVF 22 js😱 hiperstimulacija- 4 blaste i 8 8st...😔
2020 7 mj..pripodni 4st 😔
11.2020. 🙏
Tiki92 sretno 🙏🏻😘
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
manemojcudo ne ocekujemo, iako se mm jos nada, budalica blesava,on se nada pozitivnoj beti kao sto se ja jos uvijek nadam da cemo i prirodno zatrudnit evo odma sad od pogleda samoali plan za dalje je odmorit 12.mj, psihicki, a fizicki ne bi ni mogla vjerojatno po smrzlice jer me nece narucit odma za par dana a meni ce vec sutra prekosutra bit gotova m.. i onda u novoj godini po pingvinceke nase pa dalje u borbe
mislim da ce biti lakse jer se vj necu ovoliko nadati kao ovaj prvi put, kad ti ides opet,znam da si bila u srijedu, jel danas ponovni dan za uzv?
missmislim i ja na tebe, svaki dan cekam jel ima krvarenja ili nema, pratim ga vise nego svojezelim ti srecu danas, treca beta mora bit savrsena
curke, zao mi je ako sam mozda nekome pokvarila raspolozenje, dugo sam se mislila da li napisati nesto ili ne, i onda sam shvatila ako ste bile tu uz mene cijelo vrijeme dok je bilo dobro, zasluzujete znati i kad je lose.. hvala sto ste tu
i sretno svima koliko god vas danas ima
Znam tocno kako ti je, sve sam tako prošla. Proći će i to i biti ćeš psihički bolje ❤️ do tad šaljem virtualne zagrljaje!
Ja idem u srijedu na kontrolu i ako je endometrij dovoljno zadebljan u ponedjeljak je transfer. Ovaj put mi je puno drugačije. Valjda jer nema bockanja, nemam neki feeling da idemo po bebu.. nema onog nekog uzbudjenja i nade. Malo me to žalosti jer "tek" nam je drugi put ali ne mogu se prisiliti. Možda će nakon transfera opet biti tako ali sad nekako imam osjećaj da to "odradjujemo"
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Pozdrav, konačno mi se vratilo moje ime pa sam se morala javiti
Želim svima puno sreće i ugodan dan Kod mene se ne događa ništa osim mučnina, čekam UZV 11.12., radim s pola mozga na poslu i baš mi je super
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Super vijesti sa pregleda 🤗🤗🤗 cestitam svima 😊😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Oprostite nisam ništa čitala, bacila sam sve lijekove u smeće, uključujući i utriće koje btv danas nisam stavila, zvala czss i sutra se idem registrirat za posvojitelja, beta upravo došla, 176….
Ne vjerujem…. Muž se nije javia na mob, tako da sam vama rekla prije nego njemu 😂
Idem kupit utriće!!! 😂
Ajmeeeeeee koje dobre vijesti 🎉🎉🎉🎉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji