Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🍀🐞MISS🐞🍀
    30. Studeni 2020. 14:38

Women name, konacno mozes predahnuti,uskoro ulazis u 2 .tromjesjecje i sve ce biti lakse..valjda 😂 bas mi je drago da je sve uredno..
    Darliv ❤️❤️❤️ 

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

Cure cestitam na lijepim vijestima ❤️ ivanaa mogu te skorz zamislit kad si vidila betu koji sok hihiiii

Ja sam dosla sad od dr xy... Rekao mi je da su mi stanice lose kvalitete i zato su samo 3 uspile doci do blastice.. Gura mi stalno taj neko inofolic.. Iako vec pijem siofor i myoinozitol.. Objasnjavao mi je i za njega da uz sve jos i to kupim.  I tak.. Ne znam jel u svim bolnicama al u splitskoj se s 1.12. Sve osim hitnih slucajeva obustavlja.. Cak i operacije.. Tako da rekao je da nazovem kad dobijem M ako se sta promjeni da ipak dodjem na transfer pocetkom 1mj.. Ako ne onda kad krenu postupci opet...  Napomenuo je da zene iznad 40smatraju hitnim slucajevima pa eto barem nesto..

Bozma ❤️❤️❤️❤️ hvala ti do neba i ovako javno na suplementima... Sve cu ja to u sebe natrpat 😅 prekrasna si 😍 

manemoj

🍀🐞MISS🐞🍀

Cure ,beta je 16dnt - 953!!!!! Juhuhuhuhu,presretna sam !!!!
    Ivanaxx eto vidis,a vec si se bila predala!!! Bas lijepe vijesti,mogu mislit koji je to tebi šok…jako mi je drago zbog tebe! Neka se nstavi poduplavati i neka sve bude skolski❤️❤️
    Ruska,Tuma istina,svaka zena je za sebe ali eto kako mi je prvi put sve ovo,sve me strasi…za vikend su grcevi bili punoo blaži,bas san se lijepo odmorila,danas su me opet malo namucili .ali biće se sve širi…🤦🤦 Sutra ce mi rec kad sam narucena na uzv,ali koliko sam skuzila mozda vec ovaj tjedan

Ajme hvala bogu ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

30. Studeni 2020. 14:40

🍀🐞MISS🐞🍀

Ivanaxx eto vidis,a vec si se bila predala!!! Bas lijepe vijesti,mogu mislit koji je to tebi šok…jako mi je drago zbog tebe! Neka se nstavi poduplavati i neka sve bude skolski❤️❤️
    Ruska,Tuma istina,svaka zena je za sebe ali eto kako mi je prvi put sve ovo,sve me strasi…za vikend su grcevi bili punoo blaži,bas san se lijepo odmorila,danas su me opet malo namucili .ali biće se sve širi…🤦🤦 Sutra ce mi rec kad sam narucena na uzv,ali koliko sam skuzila mozda vec ovaj tjedan

❤️👶 Hvalaaa bogu saddd se opustiiiii bar maloooo i uzivaj u ovome

Ruska1986
    30. Studeni 2020. 14:51

🍀🐞MISS🐞🍀

Supeeeer 😊😊😊😊😊😊🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

ericaa
    30. Studeni 2020. 14:53

🍀🐞MISS🐞🍀

juuuhuuuu!!! odmori se, zaslužila si 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• LucyLou
    30. Studeni 2020. 15:08

Ivanaxxx i Miss, cestitam vam na divnim betama!!! 🎉🎊😊 mogu misliti koji divan osjecaj i olaksanje! 😊
    Women_name, drago mi je da je na uzv.sve dobro i drzim fige da ce tako ostati do kraja trudnoce. 😊
    Nina985, vjerujem da ti nije lako i iskreno ti zelim da mucnince sto prije prodju i da ostatak trudnoce uzivas bez ikakvih tegoba. 
    Piky, nadam se da je ovo kraj tvojoj agoniji i da ce sljedeci biti uspjesan do samog kraja trudnoce. Od srca ti to zelim! 😘
    Sanjich, ovo sto pises za kvalitetu js - meni je receno da su moje js ok ali opet ne dolazi do zaceca, a i ja sam isto imala relativno mali broj blastocista na drugoj aspiraciji iako su embriolozi bili zadovoljni kvalitetom js. Pa mi vise nista nije jasno, je li zaista do js ili necega drugoga...
    Cure, prijavljujem da smo dobili termin za kariogram polovicom sijecnja. Meni se to cini tako daleko, ali se tjesim da ce 12.mjesec zbog blagdana proci brzo...zna li itko koliko dugo se cekaju nalazi na Rebru? 

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

Pami
    30. Studeni 2020. 15:12

Miss wuuuuhuuuuuu 🥳🥳👏🍾🥳🥳😋

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

Kacusha
    30. Studeni 2020. 15:13

Drage djevojke, evo još jedne članice. 😍 Pratim vas od 5mj kad nam je ustanovljena neplodnost, AMH 3.74pmol/l ostale hormonske vrijednosti u normali. Muž ima granični spermiogram. U subotu testiranje na koronu, ponedjeljak nulti ultrazvuk, poliklinika Švorc. Uzbuđenje jer napokon krećemo 🥰😘❤️

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

30. Studeni 2020. 15:17

Sve same dobre vijesti danas.
    Sanjich, samo nemoj DHEA pit, sve drugo je odobreno i od embriologice i od doktorice.Infolic sam ja dugo pula, a ne sadrži ništa što već ne uzimaš u prenatalima i myoinositolu
    Ja i Sanjich smo se danas srele, izgleda baš onako kako sam je i zamišljala, preslatka, simpatična mlada cura.
    P.S. Nadam se da se sretnemo tamo na onom ulazu i za 9 mjeseci, punih ruku

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.