Ivanaxx ajme ova tvoja priča je kao one koje čuješ od susjede kumine prijateljice haha!! Super! Kako dobar osjećajjj, bas me zanima kako je muž reagirao!!
Miss posto i ja čitam pobozno ovaj forum al ne stignem bas pisat, pratila sam ovu tvoju priču s krvarenjem i sve i uz teksta je prštalo koliko si u strahu, tako mi je drago da je sve ispalo ok, nadam se da ces barem malo moc odahnut, koliko je moguće, al bar djelomično!! Odmaraj ali i okupiraj glavu drugim stvarima!
Women_nname zadnji put kad sam vidla tvoj zapis bila je nervoza jutros😂😂 bas mi je drago da je sve ok!!! I Dada31 isto, super sta je doktor zadovoljan iako si ti razbijala glavu s misteriozno nestalo mengom 😂 sad se stvarno možeš opustit i jos si se i cikle rijesila, di ti je kraj! i tnx za informacije o embryoglue, iako sam ja u bolnici, ali već razmišljam 10 postupaka unaprijed 😂 bas me zaintrigirao, al ako je tako..
MaloTele da,da, to je taj grozan osjećaj.. Praznina i teški ocaj, kao da nema nade nikakve haha. To stvarno nemre shvatit nitko ko to nije prošao.. I ta ljutnja sta ne možeš ništa napravit nego sjedit skrštenih ruku dok se zvijezde ne polože! Uff uzas! Nadam se da ti je već dosla ta beta i da možeš zatvorit to poglavlje i ic se veselit božicu i planiranju dalje! Nadam se da ce te proc brzo kao mene, ja sam kad sam vidjela neg. betu procvjetala, ono, barem imam crno na bijelo, gotovo je, to iščekivanje i nadanje a znaš da nema nade a opet se nadas, ko debil. Mozda te i uspiju ubacit na transfer ovj ciklus, nikad ne znas.. Reci im kad budes zvala da imas 2 pingvina, mozda te ubace.. Ali znas sta, mozda ne bi bilo loše ni da lijepo uživaš ko čovjek za blagdane i onda u punoj snazi odes!
Ja danas isla na folikulometriju, večeras stoperica i preksutra punkcija, folikul je citiram 'lijep' od 17mm..endometrij nije ni rekla, udarit cu ja po cikli😂.
Cure koje ste išle na prirodnjak sta ste popile za bol prije punkcije? , jedan folikul, nece bit neka bol.. Rekla mi je da popijem npr normabel.. Al ja si mislim da popijem i jos nešto za bol, npr ketonal 🤔
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Cure - 🎉🎉🎉za debele bete i pozitivne vijesti!!!
LocyLou - znaš li da na Rebru za kariogram najprije ide razgovor pa onda genetičar navodno tek odlučuje hoće li se vaditi krv... zato ja nisam htjela tamo... pitala sibj Vinogradskoj?
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Marinela87 ja sam dva puta išla u prirodnjaku na pukciju i nisam popila ništa prije,stisnula zube i to je to.Jedino sam nakon toga popila čini mi se neki Brufen ili tako nešto.Nije ti to tako strašno,izdrži se za tu jednu.
MaloTele svi ti osjećaji su skroz opravdani i vjerujem da se većina nas prepoznaje u njima.Naravno da se ovdje možeš pojadati nama svima,pa mi sve to radimo zar ne i bude nam lakše,to i je ljepota ova ženske ekipa.Meni ti je nekako pomoglo to što sam si čim prije krenula raditi plan za dalje,a tebe još i pingvinići čekaju,tak da glavu gore ženo
MTB želim ti da sve skupa što prije prođe tako da možeš dalje,drži se sutra.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sanjich, promijenila ono iz potpisa kad sam nadodavala ovo za FET.
Meto, Tuma, predivni su vam borici, zavidim na velicini
Maja555pala si mi ti danas na pamet jer sam pitala zasto mi se zeljezo tako srozalo pa su rekli da cim je neka upala da zeljezo pada. Tako i ja opet zavrsila na Kenduralu i vitaminu D jer nisam izlazila vani danima, a danas cujem da kazu da pada zimi jer manje izlazimo. A rekla da necu vise nikakve tablete 😂
Cure imam pitanje, u FET bi trebala krenut sa Estrofemom 3x2mg.
Znaci li to da nece bit ovulacije i da bi mi se mogao endometrij ranije i zadebljat za transfer?
Ajd da i ja probam fet 😁
Meni se djelomično ne sviđa ova tvoja zadnja recenica u potpisu😅🤨🤨🤨🤨
Idemo na sve ili nista 😂 svu energiju i zdravlje sam ulozila u njega, on ostaje 😁
Ako je takvo objasnjenje recenice onda može😅😅
Nadam se da necu bit od onih mama koje takve stvari djeci nabijaju na nos cijeli zivot 😂😂😂😂
Maja555pala si mi ti danas na pamet jer sam pitala zasto mi se zeljezo tako srozalo pa su rekli da cim je neka upala da zeljezo pada. Tako i ja opet zavrsila na Kenduralu i vitaminu D jer nisam izlazila vani danima, a danas cujem da kazu da pada zimi jer manje izlazimo. A rekla da necu vise nikakve tablete 😂
Znaci li to da nece bit ovulacije i da bi mi se mogao endometrij ranije i zadebljat za transfer?
Ajd da i ja probam fet 😁
Meni se djelomično ne sviđa ova tvoja zadnja recenica u potpisu😅🤨🤨🤨🤨
Idemo na sve ili nista 😂 svu energiju i zdravlje sam ulozila u njega, on ostaje 😁
Ako je takvo objasnjenje recenice onda može😅😅
Nadam se da necu bit od onih mama koje takve stvari djeci nabijaju na nos cijeli zivot 😂😂😂😂
Samo ti nabijaj, zaslužila si malo iživljavanja nakon što je tebe malo derište toliko izmučilo
💔💔💔
Ajd da i ja probam fet 😁
Tako je. Ja sam imala FET uz estrofem i vec 9dc mi je uveden utrogestan, koji zapravo tad glumi ovulaciju i 14dc transfer blastociste. Ne sjecam se koliki mi je bio endometrij, ali iskljucivo je njega doktor pratio. Nisam ni puno cikle i ananasa uz to uzimala jer nisam htjela pretjerat, s obzirom da smo ovdje masu puta procitali da ne valja ni predebeo endo. Mislim da je meni endo na 9dc bio cca 9mm, i od onda vise nisam uzimala ciklu i ananas. Na dan transfera ne znam kolki je bio, jer doktor nije komentirao, a na otpusnom pismu nije ni pisalo.
LucyLou slazem se s anavi. Na Rebru je to sve jako komplicirano i ceka se duze. Preporucam ti Vinogradsku. Ja sam tamo radila testove na trombofiliju i bilo je sve ekspresno. Narucili su me za tjedan dana, a nalaze sam dobila za dva i po tjedna iako su mi rekli da se cekaju i do mjesec i po.
Cure hvala na pozitivnim vibrama, nadamo se i pozitivnom testu i dobroj beti za 10-ak dana 🤞🙏
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Da da, pen izgleda ok, ali kutija vanjska mi izgleda opasno :) Ovaleap pen mi je došao sa zelenom torbicom, lijepom točkastom kutijom.. a ovooooo :D :Dhttps://ibb.co/wMdb90x
Hej samo da ti javim... bila jutros na covid testiranju negativan... tako da sam bila danas na 1 pregledu i krecem i ja danas sa pikanjem :)
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Bozma kako se ti generalno osjećaš,jel znamo na kraju šta je ono sve bilo?
ANKSIMORON super vijest,sretno!
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Bozma kako se ti generalno osjećaš,jel znamo na kraju šta je ono sve bilo?
ANKSIMORON super vijest,sretno!
Hvala :))
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Sortiraj odgovore
Najstariji