Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Meto
    30. Studeni 2020. 11:29

Dada tvoj dr je potvrdio to za ljepilo, postoje istrazivanja da to nista nije dokazano i da djeluje samo par sati.. po meni bi ga trebalo koristiti na blasticama koje su pri izlijeganju jer bi tad moglo pomoci, ovako ako ce embrij odustati dzabe mu ljepilo il bilo sta🙈 Meni ga uvijek stavljaju, cak i zarezuju embrije da se lakse dijele i sl. Naravno da prihvacam to sve jer bi se sigurno krivila da ne uspije a mogla sam kao pomoci. Sve je to lutrija.
    kod tebe ide sve kako treba, dao Bog da se tako i nastavi🤗 Sretnoo🍀🍀

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

🍀🐞MISS🐞🍀
    30. Studeni 2020. 11:33

Meto bor je vrh!! 
    Pami na kojoj aplikaciji si to izracunala, posalji mi? Koji datum je bio tvoj transfer? 
    MTB ja jos nekako mislim da ces ti sutra cut dobre vijesti, ne znam zasto, ali jedna takva zena ko sta si ti ne zaluszuje da se to tek tako prekine 🙏🥰
    Malotele hvala ti sta mislis na mene i na wcu ,haha.
    Sve mi je jasno kako se osjecas,odtuguj,uzmi si vremena i znat ces kad ces bit spremna za dalje ..a vjeruj mi,brzo to dode...skupis snagu extra brzo jer je zelja prevelika ❤️ do tad odmaraj i uzivaj s ljudima koje voliš,a ja ti saljem veliki zagrljaj... .🥰

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

• T_Ivy
    30. Studeni 2020. 11:35

Drage moje, evo mene poste duzeg vermena. Sve vreme vas citam i pratim i sve sa vama prozivljavam. Malo sam bila utihnula, jer mi je trebalo vreme da se sredim i da napravim plan kako i sta dalje. Evo pokusala sam i potpis da sredim, ali verovatno opet predugacak, pa nije sacuvan. Time cu se jos danas baviti. Vidim da je bilo i lepih i ne tako lepih vesti ovde na forumu, ali mnoge ste vec napisale, zivot je takav. Neverovatno je koliko ovaj forum daje snage i sve morate da znate da ste neverovatno jake! I kada padnete i kada se osecate nemocno - i tada ste jake! Ja sebi uvek kazem da je najteze priznati, cak i samom sebi, a kamoli drugom - ranjivost. 
    Ja racunam da od danas krecem u borbu ponovo. Popodne imam pregled da vidimo kakva je situacija sa polipom i da li mora da se operise. Zatim slede konsultacije sa novim klinikama ovde u Nemackoj, 8. i 23. decembra sta nam je dalje ciniti. U muzu i meni ima jos uvek snage da se borimo. O tome smo mnogo pricali i zakljucili da definitivno jos nismo spremni da odustanemo. Javicu kako je proslo

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    30. Studeni 2020. 11:36

MaloTele, ericaa, Meto hvala cure 
    Ja se nadam da će sve biti ok . u petak nova folikulometrija
     Meto da i on je sam rekao da je to jednostavno karta na sreću, njegova je sugestija takva, a kaže ako se ja predomislim tj ako odlučim da ipak želim ,da mu to mogu reći i dan prije transfera . Vidjet ćemo kako će party u labosu uopće proći 

endometrioza

Meto
    30. Studeni 2020. 11:36

Pami is, is crne misli. Danas se zaokupi da ti vrijeme brze prodje, rano je jos za simptome😊 Ne citaj o tim stvarima, upali si bozicne filmove i gustaj a sutra cekamo lijepe vijesti🍀
    Erica sretno sutra🍀 Ja ciklu pijem na slamku inace bi izbacila sve sta bi popila😂
    Niksa jeeej, hoces opet biti koka nesilica ili ste isli sa blazom stim?🤞💪

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    30. Studeni 2020. 11:38

TirelessIvy

Drage moje, evo mene poste duzeg vermena. Sve vreme vas citam i pratim i sve sa vama prozivljavam. Malo sam bila utihnula, jer mi je trebalo vreme da se sredim i da napravim plan kako i sta dalje. Evo pokusala sam i potpis da sredim, ali verovatno opet predugacak, pa nije sacuvan. Time cu se jos danas baviti. Vidim da je bilo i lepih i ne tako lepih vesti ovde na forumu, ali mnoge ste vec napisale, zivot je takav. Neverovatno je koliko ovaj forum daje snage i sve morate da znate da ste neverovatno jake! I kada padnete i kada se osecate nemocno - i tada ste jake! Ja sebi uvek kazem da je najteze priznati, cak i samom sebi, a kamoli drugom - ranjivost.
    Ja racunam da od danas krecem u borbu ponovo. Popodne imam pregled da vidimo kakva je situacija sa polipom i da li mora da se operise. Zatim slede konsultacije sa novim klinikama ovde u Nemackoj, 8. i 23. decembra sta nam je dalje ciniti. U muzu i meni ima jos uvek snage da se borimo. O tome smo mnogo pricali i zakljucili da definitivno jos nismo spremni da odustanemo. Javicu kako je proslo

🙏❤️ Svu sreću ❤️🙏

endometrioza

Ruska1986
    30. Studeni 2020. 11:41

Pami

Meto bor je predivan!! Obožavam ovo predbozićno vrijeme, baš unese topline i nade u ovu ludu svakodnevicu.
    Malotele dobro su cure rekle, nema ti šta biti neugodno ovdje se pojadati. Tu smo da se podržimo u teškim trenucima. I nije bitno koji je put, dali prvi, treći, peti ili deseti, uvijek boli i normalno je osjećati razočaranje. Nije ovo lagan put.
    Miss jedva čekam tvoju betu danas, nek bude ooogromna 🤞🤞🍀
    Ja sam sad u 5tt, tako sam bar izračunala po ivf kalkulatoru trudnoće na netu. Brine me što me od jučer boli na trenutke donji dio leđa i čini mi se da su mi sise manje bolne i natečene nego prije 2 dana, a čitam da to može biti loš znak. Ima ko kakvih iskustava? Izludit ću više sama sebe, sutra mi je prvi uzv pa sam strašno nervozna i strah me, samo da bude sve u redu… 🙏🙏

Ne brini! A sise ignoriraj skroz! To nije nikakav simptom ni trudnoce(za koji se svi lovimo), a ni znak da se nest lose dogadja.. Ne moraju uopce bolit(kao mene ovaj drugi put) pa mozes bit trudna a mogu te bas bolit(kao mene prvi put) pa nema trudnoce 🤷‍♀️ Malo ce te bolit pa duzi period nece pa ce opet pocet pa prestat pa samo bradavice itd... Ispuhat ce se pa opet napuhat i tako ukrug... Bol u ledjima ce se pojavljivat stalno, ovisno samo di.. Mene nekad u donjem dijelu, nekad sredina, nekad strana, nekad gornji dio.. Ali stalno negdje boli 🤷‍♀️Sad kad sam trudna me bas ljuti da nam je nametnutno da moramo povracat odmah, imat mucnine odmah i da nas trebaju bolit grudi odmah, kao znak da smo trudne i da je sve ok! A uopce nije tako.. Nit sam imala mucnine prvih tjedana nit su me sise bolile i sve je ok, uredna trudnoca. Kasnije mi je to sve krenulo. Samo se opusti, sve ce bit ok 🙂😊

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MaloTele
    30. Studeni 2020. 11:43

Miss ja sam spremna za dalje cim mi danas nalaz dode😃 dovoljno sam tugovala do tog vađenja krvi, trebala sam samo zatvoriti to F12 poglavlje 😄 
    Dada mislim da su rezultati odlični za taj dan, slobodno se opusti za dalje,mislim da te ubila ova (ne)menga ovih dana i da si tek sad prodisala kaj se toga tice 😄 Tibor u Grci je gotov, držimo fige za dalje 🤞
    Pami pokušaj se opustiti i manje citat, svaka od nas je drugačija i nisu svugdje isti simptomi, a citajuci si vec i rodila i pobacila i svašta nešto je moguće,pokušaj odvratiti misli od losih stvari,odmaraj koliko mozes do uzva, zivciranjem te nece bista manje bolit a moras bit psihički dobro za bebicu, drugim fige da bude sve okej na uzvu 🤞🤞🤞🤞

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

MaloTele
    30. Studeni 2020. 11:45

MaloTele

Miss ja sam spremna za dalje cim mi danas nalaz dode😃 dovoljno sam tugovala do tog vađenja krvi, trebala sam samo zatvoriti to F12 poglavlje 😄
    Dada mislim da su rezultati odlični za taj dan, slobodno se opusti za dalje,mislim da te ubila ova (ne)menga ovih dana i da si tek sad prodisala kaj se toga tice 😄 Tibor u Grci je gotov, držimo fige za dalje 🤞
    Pami pokušaj se opustiti i manje citat, svaka od nas je drugačija i nisu svugdje isti simptomi, a citajuci si vec i rodila i pobacila i svašta nešto je moguće,pokušaj odvratiti misli od losih stvari,odmaraj koliko mozes do uzva, zivciranjem te nece bista manje bolit a moras bit psihički dobro za bebicu, drugim fige da bude sve okej na uzvu 🤞🤞🤞🤞

Zivot sa grcem, a ne Tibor u Grci hahaha 😂😂

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

Pami
    30. Studeni 2020. 11:45

Ruška hvala, uvijek je lakše kad čujem iskustva vas drugih trudnica. Svjesna sam da sami sebe izluđujem, a mislila sam ako jednom dođem do pozitivne bete da ću biti cool 😄😄
    Meto 😘
    Miss evo link 
    https://www.princetonivf.com/due-date-calculator
    Meni je transfer bio 10.11, sutra točno 3 tjedna 

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.