Pami is, is crne misli. Danas se zaokupi da ti vrijeme brze prodje, rano je jos za simptome😊 Ne citaj o tim stvarima, upali si bozicne filmove i gustaj a sutra cekamo lijepe vijesti🍀
Erica sretno sutra🍀 Ja ciklu pijem na slamku inace bi izbacila sve sta bi popila😂
Niksa jeeej, hoces opet biti koka nesilica ili ste isli sa blazom stim?🤞💪
😂😂...ovaj put sa blazom i sad se osjećam super...da nemam senzacije po jajnicima i masnice od pikanja ne bi ni znala da sam u stimulaciji...koliko su mi rekli imam 4-5 folikula...
Ja '80 Najveca podrska '77
2013 3xAIH..😔
2014 IVF 22 js😱 hiperstimulacija- 4 blaste i 8 8st...😔
2020 7 mj..pripodni 4st 😔
11.2020. 🙏
Pami is, is crne misli. Danas se zaokupi da ti vrijeme brze prodje, rano je jos za simptome😊 Ne citaj o tim stvarima, upali si bozicne filmove i gustaj a sutra cekamo lijepe vijesti🍀
Erica sretno sutra🍀 Ja ciklu pijem na slamku inace bi izbacila sve sta bi popila😂
Niksa jeeej, hoces opet biti koka nesilica ili ste isli sa blazom stim?🤞💪
joj ta cikla hahahhaha, jučer izmiješala 4 dcl soka od cikle, četvrtinu ananasa, 2 tanjura pileće juhe, i bogzna šta sve ne i onda dobila proljev... eto! A ja bit će luda, ali meni je maca bila odvratnija od cikle, med i čuvarkuća da ne govorim, psilium ljuskice sam povraćala, tako da nakon tih čudesa, cikla mi je sasvim ok. Za sad...Možda nemam kriterije više...
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Tuma,vadila sam krv,nalazi oko 13 h pa vam javim..hvala sta mislite na mene 🙏🥰
Malotele bas mi je zao bilo ovo citat i vjerujem da se osjecas lose,i samoj mi je bilo tako nakon prvog puta, jos sam imala i biokemijsku,kao svi te nesto tjese da je to dobar znak ali u tom trenutnku to mi nista nije znacilo… Vjeruj mi da imas ogromnu srecu sta imas svoja 2 🐧🐧, ja nisam imala ni to pa me ubijalo sta sve moram iznova ,a aspiracije su mi bile trauma,pisala sam vec o tome ..u svakom slucaju, uvijek moze bit gore ,i tako razmisljaj , odmori i uzivaj za Bozic,radi stvari koje volis i koje te vesele, druzi se s muzem i prijateljima, popij koju za Novu Godinu i onea u nove pobjede…sigurna sam da ces uspjeti i da ce 2021 .bit tvoja godina.. ❤️❤️
sve ja to znam, svega sam svjesna i sve razumijem ali trenutno mi je bas tesko i malo toga moze pomoc dok ne prode malo vremena, kazem uopce mi je glupo pisati o takvim stvarima kad ima cura ovvdje koje se muce i vise i dulje od mene, ali svatko ima svoje probleme koji su mu grozni i mislim da ovo nije mjesto osudivanja i da mi nitko nece reci vidi glupace sta se zali, nek pogleda moj potpis pa ce vidjet kaj je muka i tuga,mislim da ovdje svi razumiju sve osjecaje i da se mogu dijeliti bez ikakve griznje savjesti pa eto, meni je danas pomoglo samo sto sam to izbacila iz sebe, nista mi drugo ne treba.. ma bit cu ja dobro cim dode beta,znam da je gotovo i ajmo dalje. ali morala sam s malo izjadatkako je tebi danas krvarenje, uspjela sam popratit da ga jucer skoro nije ni bilo woohoo, samo miruj i bit ce odlicno sve
Samo se ti jadaj, nitko ovdje to nece shvatit kao nesto lose.. Zato i jesmo sve tu, da se veselimo pozitivnim vijestima a isto tako sa damo i jedna drugoj podrsku kada su vijesti lose ili kad se netko osjeca kao ti.. Ti se samo drzi i ne odustaj 💪🏻💪🏻 i ovo ce proci, zar ne? 💜❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Meto bor je prekrasan 😍 ne znam kad cu raditi test, ako racunam cetvrtak kao nulti dan, onda mi je danas cetvrti dan nakon transfera petodnevnih, ali tolikoooo sam uplasena, nisam mislila da ce biti ovako 🙈 malo su mi cice nadrazene, ali rekli smo da njih ne pratimo, a i to mogu pripisati utricima 😁 tako da nemam nikakvih simptoma, osim sto me nekad zaboli kad se protezem ili dok spavam na stomaku.. Kako si ti?
Dada pa sve zvuci odlicno, neka ti lijepo napreduje ta hrpa folikula koji se ne mogu ni izbrojiti 🤩🤞🏻
MaloTele stvarno navijam za preostale smrzlice, i tko zna, mozda jos ovaj mjesec zavrsis na fetu.. Drzim fige da bude onako kako si prizeljkujes 😘
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Bok cure, evo da vam se javim, u subotu je bio transfer-to je bio 3 dan, i 12.12 moram vadit betu!
Dobila sam još 2x brevactid od 1000mg za danas jedna i 5. 12 druga i sutra si moram dat Decapeptyl.
Osluškujem tijelo.. Malo me štrecne desni pa onda ljevi jajnik, noge nikako zgrijat..a reko mi je doktor nikakve testove ne radit već 12og vadit betu jer bi mogli bit pozitivni pošto sam valjda nakljukana hormoni ma. Eto čekam.. To je ono najgore, a nadam se najslađe me čeka uskoro💝💝
Vaginalete stavljam 3x2 utrići.
Još kao da mirujem 5 i 6 dan jer je tad valjda ugnježđivanje pa od srijede mogu normalno ali da se pazim. Može mi i trbuh nabubrit od tih infekcija tisu valjda ti boosteri?
Ma.. Čekam. I molim🥰💝💝
Šaljem svima dobre vibre!
MTB sutra 💪🙏
👸37g.,sve ok.
AMH 12.5
01/2017 spontanim putem dobili curicu🥰
01/2019 biokemijska trudnoća
11/2019 krećemo vadit nalaze.......
🤴34.,asthenozoospermia, oligoasthenozoospermia09/2020 inseminacija-neuspješno
11/2020 stimulirani IVF, Gonali, Cetrotide,
25.11.punkcija
28.11 transfer 2 embrija
14dnt beta 1275
16dnt beta 2675
Na prvom pregledu 4+4 2 gestacijske vrećice
Sljedeći 05.01😉💝💝
Ruška hvala, uvijek je lakše kad čujem iskustva vas drugih trudnica. Svjesna sam da sami sebe izluđujem, a mislila sam ako jednom dođem do pozitivne bete da ću biti cool 😄😄
Meto 😘Miss evo link
https://www.princetonivf.com/due-date-calculator
Meni je transfer bio 10.11, sutra točno 3 tjedna
Rekla bi ti da ces bit opustenija, ali te ne zelim lagat 😂😂 znam po sebi! Ali zato pitaj sta god te zanima i sta god ti se cini cudno ili sta vec 🤗🤗 i da, po ovom kalkulatoru, meni je bas pogodjena trudnoca. I kad se gleda po prvom danu menge i kad se gleda po transferu mi ispada 20 + 1 tt.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Bok cure, evo da vam se javim, u subotu je bio transfer-to je bio 3 dan, i 12.12 moram vadit betu!
Dobila sam još 2x brevactid od 1000mg za danas jedna i 5. 12 druga i sutra si moram dat Decapeptyl.
Osluškujem tijelo.. Malo me štrecne desni pa onda ljevi jajnik, noge nikako zgrijat..a reko mi je doktor nikakve testove ne radit već 12og vadit betu jer bi mogli bit pozitivni pošto sam valjda nakljukana hormoni ma. Eto čekam.. To je ono najgore, a nadam se najslađe me čeka uskoro💝💝
Vaginalete stavljam 3x2 utrići.
Još kao da mirujem 5 i 6 dan jer je tad valjda ugnježđivanje pa od srijede mogu normalno ali da se pazim. Može mi i trbuh nabubrit od tih infekcija tisu valjda ti boosteri?
Ma.. Čekam. I molim🥰💝💝
Šaljem svima dobre vibre!
MTB sutra 💪🙏
Sretno! 🤗🤗 trbuh ce ti se svakako napuhat! Meni je cim sam krenula sa terapijom i cijelo vrijemw je bio napuhan... To me je valjda i najvise smetalo, traperice svuda ok a oko trbuha kaos 🙆♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Ruška hvala, uvijek je lakše kad čujem iskustva vas drugih trudnica. Svjesna sam da sami sebe izluđujem, a mislila sam ako jednom dođem do pozitivne bete da ću biti cool 😄😄
Meto 😘Miss evo link
https://www.princetonivf.com/due-date-calculator
Meni je transfer bio 10.11, sutra točno 3 tjedna
Tnx, ja i ti smo tocno 4 dana razlike onda..meni ispada 4+4
Ruska do kad su tebi bili ovi menstrualni bolovi i osjecaj kao da ces procuriti? Meni vec punih 8 dana to traje...vec mi je dosadilo, nadan se da ce prestat...nisu vise jaki kao prvih par dana, ali isto ih osjecam..
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
maloTele ja još gledam šta piše ali sam si ja to na taj način i shvatila s obzirom na ostatak teksta hahahah
darliv hvala ti od srca, dr. kaže da nema opasnosti od hiperstimulacije, što nisam ni skužila zapravo što znači , meni je sve ovo prvi put i zapravo znam da ništa neznam . Meni je dovoljno kada kaže da je sve ok ...
endometrioza
Darliv mozes 8dnt komotno,ako nisi primala boostere...bas imam dobar feeling za tebe 🥰❤️
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Sortiraj odgovore
Najstariji