Pozz cure, kako je advent poceo meni je nekako sve ljepse, ugodnije.. Bor sam okitila, kuhinja i blagavaonica se jos ukrasuju😁 ➡️
https://ibb.co/HV47vnP
https://ibb.co/qj7Pz6m
Darliv kad ce neki testic pasti💪🤞😍
Miss kako kasnim sa citanjem mislila sam da je biok. kod tebe a sad uz uredno poduplanu betu i stvarno mislim da je u pitanju hematom koji se cijedi.. samo odmaraj i rokaj po magneziju i normabelu. Sretno danas😘
Mtb nemam rijeci, jako, jako mi je zao zbog svega sto ti se dogadja. Ja sam sanjar tako da vjerujem i molim se da na kraju bude sve ok iako sam svega svjesna. Volim osobe kao ti koje stoje cvrsto na zemlji.. 💕
Nikitta pa jbmu, dokle vise..😳 nadam se da si se naspavala i da je danas bolje stanje sa svim💪
Bozma samo cu ti rec da ti saljem zagrljaj, onaj najjaci😘
Lucyinthesky ovaj put ce biti sve ok🍀
Vuky javi nam puno oplodjenih🤞💪
Nado 💕
Nadalice znas kako sam skocila kad si rekla da ti kasni, dobro u plafon ne udari😂 znam sa nije trenutak za poz test al kakvo bi to cudo bilo😍
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Malotele nisi nista pokvarila, samo se ti istresi tu nama, lakse je makar i natipkati i na taj nacin izbaciti tugu i bijes.
Sasvim je normalno tako se osjecati, pa ja se jos nadam prirodno da cemo uspjeti a sanse su ravne nuli🙈 svaki neuspjeh boli, ta ljudi smo sa osjecajima.. jako mi je zao zbog f12, smrzlici te cekaju a sad ce ionako vrijeme proletit oko blagdana. 🍀💪
Liora sad je dolje sve osjetljivo i inace se sve nesto izoblici u T, probaj nekako sto vise luftati na zraku, muz ce vjerovatno posasaviti, al na kaucu bez gaca probaj lezati il nesto.. 🤞
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Cure sretno danas svima❤️
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Tuma,vadila sam krv,nalazi oko 13 h pa vam javim..hvala sta mislite na mene 🙏🥰
Malotele bas mi je zao bilo ovo citat i vjerujem da se osjecas lose,i samoj mi je bilo tako nakon prvog puta, jos sam imala i biokemijsku,kao svi te nesto tjese da je to dobar znak ali u tom trenutnku to mi nista nije znacilo… Vjeruj mi da imas ogromnu srecu sta imas svoja 2 🐧🐧, ja nisam imala ni to pa me ubijalo sta sve moram iznova ,a aspiracije su mi bile trauma,pisala sam vec o tome ..u svakom slucaju, uvijek moze bit gore ,i tako razmisljaj , odmori i uzivaj za Bozic,radi stvari koje volis i koje te vesele, druzi se s muzem i prijateljima, popij koju za Novu Godinu i onea u nove pobjede…sigurna sam da ces uspjeti i da ce 2021 .bit tvoja godina.. ❤️❤️
sve ja to znam, svega sam svjesna i sve razumijem ali trenutno mi je bas tesko i malo toga moze pomoc dok ne prode malo vremena, kazem uopce mi je glupo pisati o takvim stvarima kad ima cura ovvdje koje se muce i vise i dulje od mene, ali svatko ima svoje probleme koji su mu grozni i mislim da ovo nije mjesto osudivanja i da mi nitko nece reci vidi glupace sta se zali, nek pogleda moj potpis pa ce vidjet kaj je muka i tuga,mislim da ovdje svi razumiju sve osjecaje i da se mogu dijeliti bez ikakve griznje savjesti pa eto, meni je danas pomoglo samo sto sam to izbacila iz sebe, nista mi drugo ne treba.. ma bit cu ja dobro cim dode beta,znam da je gotovo i ajmo dalje. ali morala sam s malo izjadat kako je tebi danas krvarenje, uspjela sam popratit da ga jucer skoro nije ni bilo woohoo, samo miruj i bit ce odlicno sve
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Liora , mislim da je to sve normalno,kako si rekla sve je iziritirano. Samo ti mazi..nisi mi rekla,imas li kakve simptome? Da li ti jos traju menstrualni bolovi, tj onaj osjecaj kao da ces procuriti svaki cas? Ili neke druge?
Menstrualni bolovi su me ubijali oko tih dana kad sam kao trebala dobiti..sad evo sve manje..osim nekad ako napravim nagli pokret ili dok stavljam utriće malo kao zaboli trbuh dolje..vise nalegoda..tupa kratka bol..više nema grčeva.. ali i to se moze vratiti čitala sam. Ali osjecaj da cu procuriti svaki cas vise nemam. Kako si ti? Kakve simptome imas?
Malotelenisi nista pokvarila, samo se ti istresi tu nama, lakse je makar i natipkati i na taj nacin izbaciti tugu i bijes.
Sasvim je normalno tako se osjecati, pa ja se jos nadam prirodno da cemo uspjeti a sanse su ravne nuli🙈 svaki neuspjeh boli, ta ljudi smo sa osjecajima.. jako mi je zao zbog f12, smrzlici te cekaju a sad ce ionako vrijeme proletit oko blagdana. 🍀💪
Liora sad je dolje sve osjetljivo i inace se sve nesto izoblici u T, probaj nekako sto vise luftati na zraku, muz ce vjerovatno posasaviti, al na kaucu bez gaca probaj lezati il nesto.. 🤞
meni je stvarno lakse kad to izbacim iz sebe, evo vec sam dobro cim nije to vise u meni, a f12 nece nikaad znati kaj je propustio i kak je super mamu mogao imati, bas je tele bor je odlican, jako mi se svida, ko sa reklame izgleda
mi smo ove godine preselili u drugi stan i nemamo di stavit bor
morat cemo neke preinake radit samo da bi bor mogli imat haha
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Malotele nema ovdje osudivanja, ovdje svak sve moze napisatii,i kad je sretan i kad je tuzan jer jedino mi ovjde jedna drugu mozemo 100% razumjeti ..pita me muz neki dan, oces se i dalje cut s prijama s foruma, ja kazem zauvijek, i u dobru i u zlu...kao nadalica . Ima blizance pa opet ima vremena tu i tamo za nas .❤️❤️❤️
Krvarenje se svelo na minimum,to je sad smeđkasto brljavljenje, nema vise bas svjeze krvi,nego smeckaste zilice..menstrualni grcevi i osjecaj kao da cu procurit i da sam mokra je stalno prisutan, samo je to sae sve puno blaze nego prosli tj...od danas planiram 2 sata u danu sjedit i radit jer moram pohvatat zaostatke,a ostatak dana lezat...valjda ce to bit ok ..
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Malotelenisi nista pokvarila, samo se ti istresi tu nama, lakse je makar i natipkati i na taj nacin izbaciti tugu i bijes.
Hahaha da..i ja si mislim mozda da vise luftam, tipa da onda ne stavlja preko noci jednodnevni, a mozda i da gaće ne oblačim.. jer sve je svaki dan dolje zatvoreno..i to sve curka..uzas hhhaha
MaloTele, a gdje ćeš se požaliti nego ovdje, gdje te svi jako dobro razumijemo.
💔💔💔
Liora, nadam se da ce se i meni to sad onda smanjiti...meni su jos prisutni tu i tamo grcici ( puno blazi) i kao neko rastezanje u maternici... U kojem si ti sada tjednu?
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Sortiraj odgovore
Najstariji