Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Studeni 2020. 10:49

LioraLiora

Meto

Malotelenisi nista pokvarila, samo se ti istresi tu nama, lakse je makar i natipkati i na taj nacin izbaciti tugu i bijes.
    Sasvim je normalno tako se osjecati, pa ja se jos nadam prirodno da cemo uspjeti a sanse su ravne nuli🙈 svaki neuspjeh boli, ta ljudi smo sa osjecajima.. jako mi je zao zbog f12, smrzlici te cekaju a sad ce ionako vrijeme proletit oko blagdana. 🍀💪
    Liora sad je dolje sve osjetljivo i inace se sve nesto izoblici u T, probaj nekako sto vise luftati na zraku, muz ce vjerovatno posasaviti, al na kaucu bez gaca probaj lezati il nesto.. 🤞

Hahaha da..i ja si mislim mozda da vise luftam, tipa da onda ne stavlja preko noci jednodnevni, a mozda i da gaće ne oblačim.. jer sve je svaki dan dolje zatvoreno..i to sve curka..uzas hhhaha

Meni je pomoglo kad sam si prestala stavljati uloške. Je da mi se sva roba zamaljala svim tim curotinama, ali barem je mala prodisala i ništa više nije bilo upaljeno. A nije to ništa što mašina ne opere.
    Ako ikako možeš, napravi i ti to, barem dok si doma.

💔💔💔

ericaa
    30. Studeni 2020. 10:49

Marta...

Cure pozdrav evo me opet u ovim vodama…molim cure iz Ri da se jave kakva su iskustva i da li rade sad uopće…pokušala bi dole ne znam nešto me vuče da pokušam još preko HZOO …kako se selimo dole nebi sad u Zg ni kretala više …

Pozdrav, ja sam u Rijeci. Rade ˝novo normalno˝ , konzultacije i folikulometrija se radi radnim danom na poliklinici da se smanji gužva dolje. Na rjeđe naručuju pa mi se čini da je bolje.... uglavnom, rekla bih da je za sad sve okej...

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    30. Studeni 2020. 10:52

MaloTele baš mi je žao. Sve mi želimo da nam je svaki naš put dobitan. Ja bih isto htjela da uspijemo iz prve, ali s Božjom i liječničkom pomoći ,kako bude biti će.  Tooooliko toga se mora potrefiti da se sve spoji kako treba. Pošto nismo sretnice koje ostanu trudne samo kad ih muž pogleda , ili onako na pijano bez plana  onda moramo hvatati sve moguće slamke koje nam se ponude, Nekada ta slamčica pukne, ali vjerujem da ćemo sve jednoga dana naići na onu za koju ćemo ostati uhvaćene . Ako smijem to tako figurativno objasniti, sa svog stajališta  Tako da molim te glavu gore, imaš nas i imaš svoju obitelj. Provedi praznike najljepše što možeš i napuni baterije za iduću šansu 

endometrioza

30. Studeni 2020. 11:01

🍀🐞MISS🐞🍀

Liora, nadam se da ce se i meni to sad onda smanjiti…meni su jos prisutni tu i tamo grcici ( puno blazi) i kao neko rastezanje u maternici… U kojem si ti sada tjednu?

Evo u srijedu cu biti 6tt. 
    MTB, morat cu...hahhaha 

ericaa
    30. Studeni 2020. 11:08

dada SRETNO i javi obavezno što je rekao...
    miss držim fige da sve bude uredno!
    ostalim curama koje idu na folikulometriju, punkciju,transfer, betu, ultrazvuk SRETNO SVIMA! 
    Ja sam puna cikle i ananasa i čekam sutra da vidim je li folikul narastao 

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

MaloTele
    30. Studeni 2020. 11:12

miss sjedim ja tako u petak navecer na wcu, obrisem se wc papirom kad nesto smeđe na njemu, i sjetih se tebe, kao pratimo se pa mozda ima jos nade za mene  sad znam da nema, ali morala sam ti rec da sam na wcu mislila na tebe   nekako mi je teze ovdje rec da nije uspjelo nego muzu da je test negativan, tu smo svi u tim prvim danima do testa toooooliko optimisticni da nekad jednostavno kao nema sanse da ne uspije od tolke pozitive, i onda kad sam shvatila da nisam jedna od sretnica kojima je uspjelo barem test pozitivno popiskit sam se osjecala kao da cu vas sve tu razocarati.. pa sam se malo povukla, jer moje razocaranje je bilo ogromno i trebalo mi je malo vremena, sad shvacam da ste vi moje vrijeme koje mi treba da se rekuperiram  super da ga nema vise, jos uvijek drzim fige da se ni ne vrati i da je stvarno bilo samo do hematoma i da je bebica super, svejedno probaj sto vise mirovati, odmoc ti to ne moze 
    mtb  ti si jedna divna zena, nema rijeci kojima te se moze opisati  u koliko sati je sutra tvoj pregled?
    dada hvala ti  zelim ti da budes jedna od onih sretnica koje uspiju iz prve, i da sve bude u redu kad te tvoja figurativna slamčica uhvati 

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    30. Studeni 2020. 11:13

Cure ja sam obavila svoju prvu folikulometriju... kako imam plan na papiru u koji doktor piše sve novosti, nadala sam se da će mi točno napisati koliko imam folikula , a on je preko oba polja (za lijevi i desni jajnik) napisao "viele bis 9"  što bi u njegovom prijevodu značilo da ih imam  puno i svi su trenutno oko 9 cm (3 dana pikanja ) Iskusne cure što kažete za 3.dan? ,,, povećao mi je dozu Pergoverisa sa 125 na 150 , i od četvrtka uveo Fyremadel , također 150. Kaže da je zadovoljan jako i da mi je endometrij 9mm (što znači da ne moram piti odvratnu ciklu ). Zadovoljan je jako sa svime što vidi , stigao je i novi nalaz krvi, kaže da je sve ostalo super. Opet mi je vadio krv i ako se što promjenilo da će me zvati da korigira dozu...a pošto sam imala laganu temperaturu prije koji dan,vidjet ćemo...
    E sad,,,što se tiče mog nepojavljivanja/kašnjenja M , kaže da je uz pilule to i očekivao, da se endometrij oljuštio i da sam vjerojatno kroz urin izbacila to malo malo krvi šta je bilo...uglavnom da je sve ok i da je menstruacija kao bila...eh da je svaka takva ,  ja se požderala živa di je i šta je...
    Rekla sam javiti i informacije za embryoGlue ...naime doktor kaže ovako: Prije 2 god je bio jaaaako popularan i koristili su ga kod skoro svake žene jer je bio hit i sve su htjele ,i napravili su neki research oko toga, i nije se pokazalo ništa više ni manje uspješno u odnosu na postupak bez njega... Kaže da kod ICSI nije potreban , pogotovo ne meni kojoj 99% jajovodi nisu prohodni, da meni jednostavno plod ne može odlutati , može se ili primiti ili ne.. moj savjet mu je da ga ne stavljamo jer svaka supstanca ima svoje za i protiv .On je sam suvlasnik klinike i prije bi mu bilo u interesu da mi uvali to nego ne, ali eto bio je fer i iznio svoje mišljenje,,,kaže on da ga može iskoristiti ako ja želim jer u slučaju da se plod ne primi da nebi htio da ispadne da je zbog toga. Ali da nebi sugerirao ako stvarno nije potrebno...eto toliko, tako da ipak neću uzeti :)))
    Cure ostale , javljajte kako je vama prošao dan 

endometrioza

Pami
    30. Studeni 2020. 11:20

Meto bor je predivan!! Obožavam ovo predbozićno vrijeme, baš unese topline i nade u ovu ludu svakodnevicu.
    Malotele dobro su cure rekle, nema ti šta biti neugodno ovdje se pojadati. Tu smo da se podržimo u teškim trenucima. I nije bitno koji je put, dali prvi, treći, peti ili deseti, uvijek boli i normalno je osjećati razočaranje. Nije ovo lagan put.
    Miss jedva čekam tvoju betu danas, nek bude ooogromna 🤞🤞🍀
    Ja sam sad u 5tt, tako sam bar izračunala po ivf kalkulatoru trudnoće na netu. Brine me što me od jučer boli na trenutke donji dio leđa i čini mi se da su mi sise manje bolne i natečene nego prije 2 dana, a čitam da to može biti loš znak. Ima ko kakvih iskustava? Izludit ću više sama sebe, sutra mi je prvi uzv pa sam strašno nervozna i strah me, samo da bude sve u redu... 🙏🙏 

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

ericaa
    30. Studeni 2020. 11:20

🌺Dada31🌺

Cure ja sam obavila svoju prvu folikulometriju… kako imam plan na papiru u koji doktor piše sve novosti, nadala sam se da će mi točno napisati koliko imam folikula , a on je preko oba polja (za lijevi i desni jajnik) napisao "viele bis 9"što bi u njegovom prijevodu značilo da ih imam puno i svi su trenutno oko 9 cm (3 dana pikanja ) Iskusne cure što kažete za 3.dan? ,,, povećao mi je dozu Pergoverisa sa 125 na 150 , i od četvrtka uveo Fyremadel , također 150. Kaže da je zadovoljan jako i da mi je endometrij 9mm (što znači da ne moram piti odvratnu ciklu). Zadovoljan je jako sa svime što vidi , stigao je i novi nalaz krvi, kaže da je sve ostalo super. Opet mi je vadio krv i ako se što promjenilo da će me zvati da korigira dozu…a pošto sam imala laganu temperaturu prije koji dan,vidjet ćemo…
    E sad,,,što se tiče mog nepojavljivanja/kašnjenja M, kaže da je uz pilule to i očekivao, da se endometrij oljuštio i da sam vjerojatno kroz urin izbacila to malo malo krvi šta je bilo…uglavnom da je sve ok i da je menstruacija kao bila…eh da je svaka takva , ja se požderala živa di je i šta je…
    Rekla sam javiti i informacije za embryoGlue…naime doktor kaže ovako: Prije 2 god je bio jaaaako popularan i koristili su ga kod skoro svake žene jer je bio hit i sve su htjele ,i napravili su neki research oko toga, i nije se pokazalo ništa više ni manje uspješno u odnosu na postupak bez njega… Kaže da kod ICSI nije potreban , pogotovo ne meni kojoj 99% jajovodi nisu prohodni, da meni jednostavno plod ne može odlutati , može se ili primiti ili ne.. moj savjet mu je da ga ne stavljamo jer svaka supstanca ima svoje za i protiv .On je sam suvlasnik klinike i prije bi mu bilo u interesu da mi uvali to nego ne, ali eto bio je fer i iznio svoje mišljenje,,,kaže on da ga može iskoristiti ako ja želim jer u slučaju da se plod ne primi da nebi htio da ispadne da je zbog toga. Ali da nebi sugerirao ako stvarno nije potrebno…eto toliko, tako da ipak neću uzeti :)))
    Cure ostale , javljajte kako je vama prošao dan

super vijest!! Samo pomalo i smireno i neka bude dobitno!!! 

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• Niksa
    30. Studeni 2020. 11:22

MTB

Trudnice very soon to be - part oneChloe18/MaloTele- 30.11. beta
    sunshine25 - 30.11. beta
    miss1502- 30.11. treća beta, prve dvije su prekrasne
    TiKi92- 30.11. transfer
    VM- 30.11. transfer
    Dada31- 30.11. folikulometrija
    Jele83 - čeka rezultate oplodnje
    vuky - čeka rezultate oplodnje
    Niksa - bockanje
    Lucyinthesky- bockanje
    Razumna - bockanje
    Leoni - bockanje
    Blacky89- krenuo estrofem, FET
    manemoj- krenuo estrofem, FET
    Marinela87 - u prirodnom postupku
    ericaa- u prirodnom postupku
    točkicaa- pozitivan test!!!
    Pami- 1.12. prvi UZV, ogromne bete
    _Dolly_ - 1.12. prva folikulometrija
    Ivanaxx- 2.12. beta
    nada86- 3.12. beta
    ruška - 3.12 UZV, beta pozitivna!
    Leptirica90- 4.12 UZV, beta pozitivna!
    Teja1408- 7.12 UZV, bete se poduplale
    darliv- beta
    LioraLiora- prvi UZV, obje bete pozitivne
    Nina985 - 8.12 prvi UZV, obje bete pozitivne
    curly29 - 18.12 prve konzultacije
    kju- postupak 11/20
    Deoria- postupak 11/20
    Vučica - postupak 11/20
    little123 - postupak 11/20
    Anavi123456 - FET 11/20
    Angribird/Ljutopile - FET 11/20
    MiniGirl - tempirani odnosi
    Aura- tempirani odnosi

Niksa zavrsila bockanje...tj danas stoperica u srijedu aspiracija 🙏

Ja '80 Najveca podrska '77
    2013 3xAIH..😔
    2014 IVF 22 js😱 hiperstimulacija- 4 blaste i 8 8st...😔

2020 7 mj..pripodni 4st 😔
    11.2020. 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.