Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    30. Studeni 2020. 09:19

Dobro jutro, curke! Sretno svima danas i da se javite sa najboljim mogucim vijestima 🥰😘❤💜

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

manemoj
    30. Studeni 2020. 09:42

Dobro jutro cure.
    Miss jedva čekam tvoju betu da se malo opustis barem 🥰
    Malo Tele tvoju čekamo ili radi čuda ili da si napraviš plan za dalje ❤️
    Sunshine sretno 🤞🏻
    Tiki i VM sretno danas na transferu, znate proceduru, po bebicu pa McDonald's 😉
    Dada znam da si napeta, nadam se da ćeš dobiti sve potrebne odgovore danas
    Vuki i Jele uljepsajte nam dan super vijestima 🤞🏻🥰
    Women name sretno danas, znam da si napeta i nervozna ali biti će sve ok, mora ❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

darliv
    30. Studeni 2020. 09:51

Sretno svima danas cure 😘

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Tuma
    30. Studeni 2020. 10:02

Dobro jutro, sretno danas cure!😊
    Piky javi sta ti kazu u bolnici, iako i meni djeluje da je to sad to i da je napokon gotovo 🙏
    Women_name sretno danas, bit ce sve u redu!😊🥰
    Miss jesi vadila betu? Kad su rez? Veselim se vidjeti tvoju visoooku betu😍
    Cure koje bilo sta iscekuju sretno!!! 🥳 ima da nam ovaj tjedan lijepo pocne🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• *.Women_name.*
    30. Studeni 2020. 10:09

Olivera bome da 😍😊
    Hvala  drage moje 😍😍

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MaloTele
    30. Studeni 2020. 10:15

pozdrav curke, prvo zelim svu srecu svijeta svim curama koje su krenule danas u novu borbu, koje cekaju nesto, bilo sta, zelim vam od srca da vam se sve zelje ostvare i da bude onako kako svi prizeljkujemo  kao drugo, nisam bas u najboljoj fazi pa nisam htjela nista ni pisati,ali redovito citam, na semaforu, na wcu s posla, uz kavu, dok kuham znaci stalno stalno. osjecam se ko stalker  htjela sam ic u petak vadit betu, ali se malo zakompliciralo na poslu, pa nisam uspjela ujutro a privatno ne dam pare da mi netko kaze gospođo niste trudni, pa sam zato isla danas, znam vec da ce bit negativna jer sam naravno preko vikenda i dobila mengu, znaci cak ne mogu ni ne prokrvarit pod terapijom  ugl grozno se osjecam ,tuzno,prazno,razocarano, bezvoljno itd itd znam da nije smak svijeta, znam da nam je tek prvi pokusaj plus jos imamo i dva smrzlica i da ima nade jos,ali s obzirom na nasu dijagnozu sporih spermica nekako sam mislila da nam je jedini problem to sto se ne mogu spojiti s jajnom stanicom i one sekunde kad ih uspiju spojiti, to je to, mi smo trudni, a kad ono sipak od tog, i ljuti me sto se sve svodi na srecu,znaci savrsena blastica,skolska onako bas kako treba biti za taj dan i nece, pa kako da onda ocekujem da ce iduci put bit bolje kad smrzlici nisu tako savrseni..znam da nema pravila i da se nekad i losiji bolje uhvate, ali bas me ovo ubilo u pojam..i onda se sjetim vas tu svih, neki s puuno vecim i problemima i stazom u mpo vodama i onda se jos groznije osjecam sto se sad ovako osjecam i samo se vrtim u krug.. zapravo mislim da mi je trebala ova beta samo da zatvorim taj krug do kraja,jer ovako samo cekam i cekat cu jos do 2  ugl oprostite na negativi, vec sam bolje cim sam izbacila to malo iz sebe, mogla bi ja jos trkeljati o svemu tome,ali ovo mi je sasvim dovoljno da mi pomogne..uff nisam napisala ni pola onoga kako se osjecam a vec sam zivnula malo haha 

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

MaloTele
    30. Studeni 2020. 10:15

manemoj cudo ne ocekujemo, iako se mm jos nada, budalica blesava,on se nada pozitivnoj beti kao sto se ja jos uvijek nadam da cemo i prirodno zatrudnit evo odma sad od pogleda samo  ali plan za dalje je odmorit 12.mj, psihicki, a fizicki ne bi ni mogla vjerojatno po smrzlice jer me nece narucit odma za par dana a meni ce vec sutra prekosutra bit gotova m.. i onda u novoj godini po pingvinceke nase pa dalje u borbe  mislim da ce biti lakse jer se vj necu ovoliko nadati kao ovaj prvi put, kad ti ides opet,znam da si bila u srijedu, jel danas ponovni dan za uzv?
    miss mislim i ja na tebe, svaki dan cekam jel ima krvarenja ili nema, pratim ga vise nego svoje  zelim ti srecu danas, treca beta mora bit savrsena 

curke, zao mi je ako sam mozda nekome pokvarila raspolozenje, dugo sam se mislila da li napisati nesto ili ne, i onda sam shvatila ako ste bile tu uz mene cijelo vrijeme dok je bilo dobro, zasluzujete znati i kad je lose.. hvala sto ste tu 
    i sretno svima koliko god vas danas ima 

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

30. Studeni 2020. 10:20

Dobro jutro curke 😁. Ja par dana vec imam dolje kožu koja puca oko rupice..sve mi je jako nadraženo, na svoju ruku mažem pavlovićevom masti. Očito od prljavih ruku, bakterija, guranja utrića se to upalilo, ali strpit ću se još 3 dana do 1 ultrazvuka. Jel kojoj tako bilo? Mislim nije ni čudo, utrogestani, dnevni ulosci ništa ne diše dolje 🥵

🍀🐞MISS🐞🍀
    30. Studeni 2020. 10:21

Tuma, vadila sam krv,nalazi oko 13 h pa vam javim..hvala sta mislite na mene 🙏🥰
    Malotele bas mi je zao bilo ovo citat i vjerujem da se osjecas lose,i samoj mi je bilo tako nakon prvog puta, jos sam imala i biokemijsku,kao svi te nesto tjese da je to dobar znak ali u tom trenutnku to mi nista nije znacilo... Vjeruj mi da imas ogromnu srecu sta imas svoja 2 🐧🐧, ja nisam imala ni to pa me ubijalo sta sve moram iznova ,a aspiracije su mi bile trauma,pisala sam vec o tome ..u svakom slucaju, uvijek moze bit gore ,i tako razmisljaj , odmori i uzivaj za Bozic,radi stvari koje volis i koje te vesele, druzi se s muzem i prijateljima, popij koju za Novu Godinu i onea u nove pobjede...sigurna sam da ces uspjeti i da ce 2021 .bit tvoja godina.. ❤️❤️

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

🍀🐞MISS🐞🍀
    30. Studeni 2020. 10:23

Liora , mislim da je to sve normalno,kako si rekla sve je iziritirano.  Samo ti mazi..nisi mi rekla,imas li kakve simptome? Da li ti jos traju menstrualni bolovi, tj onaj osjecaj kao da ces procuriti svaki cas? Ili neke druge?

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.