Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    30. Studeni 2020. 12:00

🍀🐞MISS🐞🍀

Pami

Ruška hvala, uvijek je lakše kad čujem iskustva vas drugih trudnica. Svjesna sam da sami sebe izluđujem, a mislila sam ako jednom dođem do pozitivne bete da ću biti cool 😄😄
    Meto 😘Miss evo link
    https://www.princetonivf.com/due-date-calculator
    Meni je transfer bio 10.11, sutra točno 3 tjedna

Tnx, ja i ti smo tocno 4 dana razlike onda..meni ispada 4+4
    Ruska do kad su tebi bili ovi menstrualni bolovi i osjecaj kao da ces procuriti? Meni vec punih 8 dana to traje…vec mi je dosadilo, nadan se da ce prestat…nisu vise jaki kao prvih par dana, ali isto ih osjecam..

Ma skoro do 11, 12 tt.. Cijelo vrijeme su prisutni.. Ali to ti je i zato sta se sve dolje rasteze i namjesta... S tim da je bilo par tih kroz dan kad sam se doslovno morala cucnut na par minuta, samo bi me nest strecnulo i morala bi cekat da malo popusti da se mogu ispravit. Jedina razlika mi je bila sta su ti u pocetku, 4-5-6 tt,  bili bas jaci(ono kao da bas taj tren dobivam) a kasnije malo slabijeg intenziteta, ali i dalje prisutni. Pa i sad mi nekad zna naletit dan da imam te slabije grceve, kao bas pred mengu. Nisu jaki, ali su tu.. 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    30. Studeni 2020. 12:06

Ruska1986

🍀🐞MISS🐞🍀

Pami

Ruška hvala, uvijek je lakše kad čujem iskustva vas drugih trudnica. Svjesna sam da sami sebe izluđujem, a mislila sam ako jednom dođem do pozitivne bete da ću biti cool 😄😄
    Meto 😘Miss evo link
    https://www.princetonivf.com/due-date-calculator
    Meni je transfer bio 10.11, sutra točno 3 tjedna

Tnx, ja i ti smo tocno 4 dana razlike onda..meni ispada 4+4
    Ruska do kad su tebi bili ovi menstrualni bolovi i osjecaj kao da ces procuriti? Meni vec punih 8 dana to traje…vec mi je dosadilo, nadan se da ce prestat…nisu vise jaki kao prvih par dana, ali isto ih osjecam..

Ma skoro do 11, 12 tt.. Cijelo vrijeme su prisutni.. Ali to ti je i zato sta se sve dolje rasteze i namjesta… S tim da je bilo par tih kroz dan kad sam se doslovno morala cucnut na par minuta, samo bi me nest strecnulo i morala bi cekat da malo popusti da se mogu ispravit. Jedina razlika mi je bila sta su ti u pocetku, 4-5-6 tt, bili bas jaci(ono kao da bas taj tren dobivam) a kasnije malo slabijeg intenziteta, ali i dalje prisutni. Pa i sad mi nekad zna naletit dan da imam te slabije grceve, kao bas pred mengu. Nisu jaki, ali su tu..

Ajme ja paničarka, umrla bih od straha  hvala Bogu cure na vama koje podijelite svoje simptome i iskustva, te puno olakšate nama koje tek idemo u sve to 

endometrioza

• T_Ivy
    30. Studeni 2020. 12:12

Dada svaka cast za rezultate danas! Mnogo mi se svidja pristup tvog doktora. Cini se da su bas profesionalni i posveceni. Mirise mi sve to na dobro kod tebe, da znas 

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

30. Studeni 2020. 12:16

Oprostite nisam ništa čitala, bacila sam sve lijekove u smeće, uključujući i utriće koje btv danas nisam stavila, zvala czss i sutra se idem registrirat za posvojitelja, beta upravo došla, 176....
    Ne vjerujem.... Muž se nije javia na mob, tako da sam vama rekla prije nego njemu 😂

darliv
    30. Studeni 2020. 12:17

Joj hvala ti Miss, tako sam napeta da mi zasuze oci na tvoje rijeci podrske 🙈❤️ sigurna sam da necu izdrzati do bete bez testa i mislim da cu ga za vikend svakako raditi..
    I da, veselim se cuti tvoju ogromnu betu 😍🤩

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Tuma

Napisala sam cijeli roman i izasla😰
    Pami probaj nista ne guglati. Naici ces na sve i svasta a vecina nema bas nikakve veze s tobom i sto se tebi dogada. Ja sam imala od transfera bolne grudi i dalje su sad u 14.tjednu... ali nekad su jace boljele, nekad samo smetale, nekad bile tvrde i pune, nekad mekse, nekad brqdavice boljele i svrbile, nekad samo smetale.... skuzila sam da me prevecer vise bole i smetaju nego ujutro.... stp se tice bolova u ledima, sve je to normalno. Mene od pocetka nekad bole, pa nekad ne, pa onda opet i tako u krug. ..
    Miss svaka zena drugacije podnosi trudnocu i sto je nekoj normlano, drugoj nije...  ja sam imala menstrualne grceve do nekog 6.tjedna i od onda ne do proslog tjedna, ali samo 2 dana jako kratko. Nekad sam imala grceve kao menstrualne, ali sam skuzila da moram na vecu nuzdu i onda bi proslo😅 ja recimo cesce imam probadanja i sada su vec svuda (maternica, jajnici, trbuh, vagina, cak i anus)... a mucnine nisam uopce imala  samo mi neka hrana ne bi dobro sjela u zelucu....
    Malo tele tu smo uvijek jedne za druge, bilo dobro ili lose.... ja te razumijem, koliko god bile empaticne, osjetljive na tude probleme i imale ratumijevanja te znale da je drugima gore, jasno je da nam je nasa bol najgora.... ali samo trebamo prezaliti, stisnut zube i naci motivaciju za dalje🥰 a ti ju imas kao smrzlice😍
    Meto bas lijep bor😍🎄
    Darliv sretno, nadam se pozitivnom testu za koji dan😍

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Ivanaxx

Oprostite nisam ništa čitala, bacila sam sve lijekove u smeće, uključujući i utriće koje btv danas nisam stavila, zvala czss i sutra se idem registrirat za posvojitelja, beta upravo došla, 176….
    Ne vjerujem…. Muž se nije javia na mob, tako da sam vama rekla prije nego njemu 😂

Idem kupit utriće!!! 😂

Tuma
    30. Studeni 2020. 12:18

Ivanaxx

Oprostite nisam ništa čitala, bacila sam sve lijekove u smeće, uključujući i utriće koje btv danas nisam stavila, zvala czss i sutra se idem registrirat za posvojitelja, beta upravo došla, 176….
    Ne vjerujem…. Muž se nije javia na mob, tako da sam vama rekla prije nego njemu 😂

ajme Ivana super!!! Odlicna! Cestitam, samo neka se dupla 😍 ajd sad test napravi da imas i jedan pozitivan haha❤

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• *.Women_name.*
    30. Studeni 2020. 12:18

Evo me curke, sve je super. Beba je za 11 plus 1, kaže doktor da je sve kako treba biti 😍🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

darliv
    30. Studeni 2020. 12:19

Ivanaxx 😍😍😍😍😍 cestitam!!!! Ajmeeee 🤩 btw zaboravila sam zasto si ti bila uvjerena da nisi trudna?? 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.