Women name ne znam jesi liti pitala za strecanje u vagini, al meni ti se ti isto zna događati vecinom kad se seksamo, kao neka stuja da me opali dolje na trenutak 😂
Meni ne inače, jedino ovih dana. I baš me oštro danas probada u području maternice, poznata mi je ta bol od prošli put nažalost pa mi ne mirisi na dobro, da nema ove fucking korone išla bi čak možda na hitnu da me pogledaju, ovako ću cekat ponedjeljak 🤷♀️
Mene je znalo onako ostro probost u jajnicima, kad sam vec trudna bila. Ono, kao npr. brzi ubod nozem! Al bas zigne! Par puta se nisam mogla ispravit.. Ne mora znacit nist lose
Women name.. Nemora nista 😗lose znaciti ali ako ces se ti umirit odi u ponedjeljak na uzv 😘😘😘😗
Vidjet ću hoće se smirit kj do pon, u uto bi trebala ionako na ultrazvuk 😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Nirvana2020, to je to, trudnički mozak
Kad smo već kod lovljenja kuglice, ja sam ih već nekoliko lovila ali jedna je trajno odkotrljala ispod mašinetočkica, s kim te si to seksaš da te strese struja? Reci nam malo više o tome…
A ovo za testove, bez brige. Ima nas ovdje i luđih.Lana3, još nam nisi rekla kad ti je UZV?
Poslat ću Ruska1986 na tebe!
Heheheheeh ne brini se, u srijedu je! 😉
🧔 33 👩 33
1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)
Vidi li ko drugi crticu ili samo ja
Vidi se 😍
🧔 33 👩 33
1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)
TIINA CESTITAM!!! 👏😍
Cure u mene 2 stanice ok, cekamo oplodnju 🤭🤗
Nemojte mi se sad rugat na pitanju, ali situacija je ovakva, nisam se opiturala ima misec ipo 🤔
I sad je meni u glavi ako ostanem trudna, koliki ce mi tek izrast bit 😏
Pa sta vi mislite da stavim preljev? Jel to stetno? Da napomemem i zubar me skarta, da mu se javim iza svega, kad je takva situacija da cemo popravljat kad bude 🤣
I sad ja ne znam sta cu… Citam svasta… Meni ovo stvarno problem 🤣🤣🤣🤣
Hahahha, ovo su bila moja pitanja nakon aspiracije.
Ja sam išla u zubara dan prije transfera, htjela sam riješiti sve prije.
U frizera nisam, ali možeš otići. Nisi trudna… još
Čestitam za dvije stanice, držmo fige da se obje oplode. Kad će ti javiti?
Aaa nije mi zubar nista tia radit nikako, privatno se znamo i onda mi je reka daaaj pusti to sad, budi "čista" dobri su ti zubi. Aaa mislim da bi se mogla ic opiturat, prije transfera, toplo se nadam da cemo doc do njega 🤗🤗🤗
Niko mi nista nije reka 🤔😒 nadam se danas-sutra 🤔🤨
Ma mozes! Nece to nista lose napravit… Lijepo se uredi i onda ces se ne farbat slij 3 mjeseca jer ces bit 🤰🙂 Ne znam za to farbanje u trudnoci ali ja ko neka baba pa se nisam farbala. Imam srece da nemam sijedih skoro pa uopce pa mogu prezivjet sa balayage pramenovima 🤭
Haahahahhahah i ja sam ista skola. Ne valja se pituravat 🤣🤣😏🤭 kontam ako budem za Bozic nikakva 🤣🤣 ja sam vec u dalekoj buducnosti 😎
Sanjich pa i da znas da ocu. Veceras uz neki dobri film. 🍷🍷 Sebi cu servirat crnu, muzu bilo 🤣 i ko zna kako ce vecer zavrsit 🤣🤣😎
🤍
*.Women_name.* super da si našla način da si pomogneš da se opustiš. Pisale su ovdje neke trudnice i o bolovima i o krvarenju, pa je sve bilo OK. Čekamo UZV i držmo fige za tvoju malu mrvicu.
Sanjich, nije ti dosadno to pikanje. Kažem ti, falit će ti
Jadranka, jesi li naštimala brojač na 300? Je li na kraju brojač bio na 0? Ako da, sve je OK. U tim špricama ionako ima viška lijeka, za svaki slučaj.
💔💔💔
*.Women_name.* super da si našla način da si pomogneš da se opustiš. Pisale su ovdje neke trudnice i o bolovima i o krvarenju, pa je sve bilo OK. Čekamo UZV i držmo fige za tvoju malu mrvicu.Sanjich, nije ti dosadno to pikanje.
Kažem ti, falit će ti
Jadranka, jesi li naštimala brojač na 300? Je li na kraju brojač bio na 0? Ako da, sve je OK. U tim špricama ionako ima viška lijeka, za svaki slučaj.
Da,uredno sam nastimala na 300 i piknula se,okrenulo se na nulu, izvadila inekciju i dezinficirala😊
Možda da ga uslikaš usred aspiracije?
Selfi? 🕺💃
Samo da on ne uslika selfi usred aspiracije Nego on je baš nešto ozbiljno nabrušen na nas starije, ja sam mogla kod njega ići 200 godina na konzultacije i pit tu kontracepciju, ne bi on mene nikad primio u postupak. I dok sam išla na konzultacije uvijek je bila neka "šala" na račun godina, on mi je i nabio ove staračke komplekse
A vidim i po curama koje ga čekaju u čekaoni, sve mularija, zato i ima najveću uspješnost, samo do 35 i sa savršenim nalazima
Nadalice, da monika belluci
Tačno bi šteta bila da ja ne dobijem smrzlice iz ovog postupka.. Haha pa sama sebi se smijem svaki dan kod bockanja.. Evo uspila sam si u desni kaziprst zabit bemfolu dok sam je drzala u desnoj ruci nakon sta sam si ju dala 🤣🤣🤣
Priznaj to je bilo namjerno, da se primi za svaki slucaj 😄 znas kako kazu,dvaput je dvaput 🤣🤣
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Women name ne znam jesi liti pitala za strecanje u vagini, al meni ti se ti isto zna događati vecinom kad se seksamo, kao neka stuja da me opali dolje na trenutak 😂
Meni ne inače, jedino ovih dana. I baš me oštro danas probada u području maternice, poznata mi je ta bol od prošli put nažalost pa mi ne mirisi na dobro, da nema ove fucking korone išla bi čak možda na hitnu da me pogledaju, ovako ću cekat ponedjeljak 🤷♀️
Mene je znalo onako ostro probost u jajnicima, kad sam vec trudna bila. Ono, kao npr. brzi ubod nozem! Al bas zigne! Par puta se nisam mogla ispravit.. Ne mora znacit nist lose
Mene ne u jajnicima, baš u području maternice na sredini. I nije samo jednom, već kontinuirano, cijelo jutro mi je bilo tako. Popila sam si normabel da mi se malo mišići opuste pa bumo vidjeli…
Ma mislim da to ne mora nista lose znacit... Mozda se to samo bebica gnjezdi i namjesta 🤗🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Puno nas je i lajave smo
Ovaj forum je smeće što se tiče tehnološke kvalitete, ali je tako dobro društvo da ga je šteta propustiti. Dobro nam se vratila.
Vidim da te čeka mali smrzlić
Da jedan ali vrijedan mali 🐧 puno nade polažemo u njega 🙏
Obavila sam u međuvremenu operaciju (laparoskopiju i histeroskopiju) pa se nadam da su sad šanse veće nego prije da se malac primi 🥰
Nije najbolje kvalitete blastica ali nije ni loše, ima dobre šanse kaže dr 😉
Bitno da si ti pripremila svoje tijelo, da malcu bude što ugodnije kad se vrati mami A mi ćemo svi svojski navijati za vas dvoje
Vjerujem da piješ sve suplemente?
Inače, čula sam od više liječnika da je šansa nešto veća ženama koje vježbaju. Ne znaju zašto, ali to su istraživanja pokazala. Nije ni to loše za probati ako već ne spadaš u tu skupinu.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji