Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    31. Listopad 2020. 14:15

Lara Wolf

Ruska1986

Onda ti necemo pozeljeti dobrodoslicu kad si oduvijek tu… 🙂🤗 Znaci, cekate da se situacija malo smiri pa po 🐧?

Da nažalost predugo 😏
    Pa dogovorili smo FET za 12. ili 1. mjesec al ak ovak bude situacija s koronom mislim da bum čekala proljeće, ljeto…
    Ne da mi se riskirat da slučajno budem pozitivna na coronu pa da mi sve propadne.
    Kolko sam bacila oko jako puno je trudnica i puno veselja se zaredalo , baš lijepo 🥰

Je, bas nas krenu super dani i onda se zaredaju oni losiji.. Ali tu smo, podrzavamo jedna drugu tako da je to super! Joj, samo da se situacija smiri i da se vise sve vrati u kolko tolko normalno stanje.. Ma vjerovat cemo da ce nova godina donijet puno ljepse stvari! Kao prvo, hrpu trudnica sa ovog foruma.. A 11.mjesec ce bit bas spica ovdje!

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

31. Listopad 2020. 14:16

Tačno bi šteta bila da ja ne dobijem smrzlice iz ovog postupka.. Haha pa sama sebi se smijem svaki dan kod bockanja.. Evo uspila sam si u desni kaziprst zabit bemfolu dok sam je drzala u desnoj ruci nakon sta sam si ju dala 🤣🤣🤣

31. Listopad 2020. 14:17

anavi985

Tina čestitam na plusiću!!! 🎉
    Jadranka - Sretan rođendan!!! 🎉🎂
    Cure drage, čitala sam ujutro uz kavu forum, nakupilo se kroz noć puuuno stranica 🤣 i onda prije slaganja ručka… i sve nešto o krumpirićima, cikli… tako da sam ja za ručak automatski složila pljeskavice, krumpiriće i salatu od svježe cikle i jabuke - probajte takvu salatu 👍 preporučujem… i najradije bih pišnula na testić al nisam ni blizu te faze 🤣
    Utriće stavljate u kupaonici? Da se tak kotrljaju? 😳 ja svoje isključivo ležeći stavljam i ne ustajem pol sata minimalno…

Hvaalaa❤❤❤❤❤

Sreca ♥
    31. Listopad 2020. 14:18

NadimakMTB

MilaSt

TIINA CESTITAM!!! 👏😍
    Cure u mene 2 stanice ok, cekamo oplodnju 🤭🤗
    Nemojte mi se sad rugat na pitanju, ali situacija je ovakva, nisam se opiturala ima misec ipo 🤔
    I sad je meni u glavi ako ostanem trudna, koliki ce mi tek izrast bit 😏
    Pa sta vi mislite da stavim preljev? Jel to stetno? Da napomemem i zubar me skarta, da mu se javim iza svega, kad je takva situacija da cemo popravljat kad bude 🤣
    I sad ja ne znam sta cu… Citam svasta… Meni ovo stvarno problem 🤣🤣🤣🤣

Hahahha, ovo su bila moja pitanja nakon aspiracije.
    Ja sam išla u zubara dan prije transfera, htjela sam riješiti sve prije.
    U frizera nisam, ali možeš otići. Nisi trudna… još
    Čestitam za dvije stanice, držmo fige da se obje oplode. Kad će ti javiti?

Aaa nije mi zubar nista tia radit nikako, privatno se znamo i onda mi je reka daaaj pusti to sad, budi "čista" dobri su ti zubi. Aaa mislim da bi se mogla ic opiturat, prije transfera, toplo se nadam da cemo doc do njega 🤗🤗🤗
    Niko mi nista nije reka 🤔😒 nadam se danas-sutra 🤔🤨

🤍

Ruska1986

*.Women_name.*

točkicaa

Women name ne znam jesi liti pitala za strecanje u vagini, al meni ti se ti isto zna događati vecinom kad se seksamo, kao neka stuja da me opali dolje na trenutak 😂

Meni ne inače, jedino ovih dana. I baš me oštro danas probada u području maternice, poznata mi je ta bol od prošli put nažalost pa mi ne mirisi na dobro, da nema ove fucking korone išla bi čak možda na hitnu da me pogledaju, ovako ću cekat ponedjeljak 🤷‍♀️

Mene je znalo onako ostro probost u jajnicima, kad sam vec trudna bila. Ono, kao npr. brzi ubod nozem! Al bas zigne! Par puta se nisam mogla ispravit.. Ne mora znacit nist lose

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

MilaSt

TIINA CESTITAM!!! 👏😍
    Nemojte mi se sad rugat na pitanju, ali situacija je ovakva, nisam se opiturala ima misec ipo 🤔
    Pa sta vi mislite da stavim preljev? Jel to stetno? Da napomemem i zubar me skarta, da mu se javim iza svega, kad je takva situacija da cemo popravljat kad bude 🤣

Zvuci mi kao moj zubar xD 
    Ma zeno odi na preljev i popij casu dvije vina.. Tko zna kad ces opet.. Sljedecih bar 9 mj neces... 🤞🤞

31. Listopad 2020. 14:19

Evoo uspjesno sam se piknula prvi put uff🤣 a pogledam bocicu puna😳 a jos imam dvije doze po 300 i valjda zato jos se ne spusta razina lijeka🤔 jer pise 450 i jos malo ispod ovaleap pen🤔 ima lijeka
    To je ok?thx 

31. Listopad 2020. 14:20

Ruska1986

*.Women_name.*

točkicaa

Women name ne znam jesi liti pitala za strecanje u vagini, al meni ti se ti isto zna događati vecinom kad se seksamo, kao neka stuja da me opali dolje na trenutak 😂

Meni ne inače, jedino ovih dana. I baš me oštro danas probada u području maternice, poznata mi je ta bol od prošli put nažalost pa mi ne mirisi na dobro, da nema ove fucking korone išla bi čak možda na hitnu da me pogledaju, ovako ću cekat ponedjeljak 🤷‍♀️

Mene je znalo onako ostro probost u jajnicima, kad sam vec trudna bila. Ono, kao npr. brzi ubod nozem! Al bas zigne! Par puta se nisam mogla ispravit.. Ne mora znacit nist lose

Women name.. Nemora nista 😗lose znaciti ali ako ces se ti umirit odi u ponedjeljak na uzv 😘😘😘😗 

Ruska1986
    31. Listopad 2020. 14:21

MilaSt

NadimakMTB

MilaSt

TIINA CESTITAM!!! 👏😍

Hahahha, ovo su bila moja pitanja nakon aspiracije.
    Ja sam išla u zubara dan prije transfera, htjela sam riješiti sve prije.
    U frizera nisam, ali možeš otići. Nisi trudna… još
    Čestitam za dvije stanice, držmo fige da se obje oplode. Kad će ti javiti?

Aaa nije mi zubar nista tia radit nikako, privatno se znamo i onda mi je reka daaaj pusti to sad, budi "čista" dobri su ti zubi. Aaa mislim da bi se mogla ic opiturat, prije transfera, toplo se nadam da cemo doc do njega 🤗🤗🤗
    Niko mi nista nije reka 🤔😒 nadam se danas-sutra 🤔🤨

Ma mozes! Nece to nista lose napravit... Lijepo se uredi i onda ces se ne farbat slij 3 mjeseca jer ces bit 🤰🙂 Ne znam za to farbanje u trudnoci ali ja ko neka baba pa se nisam farbala. Imam srece da nemam sijedih skoro pa uopce pa mogu prezivjet sa balayage pramenovima 🤭

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

• *.Women_name.*
    31. Listopad 2020. 14:21

Ruska1986

*.Women_name.*

točkicaa

Mene ne u jajnicima, baš u području maternice na sredini. I nije samo jednom, već kontinuirano, cijelo jutro mi je bilo tako. Popila sam si normabel da mi se malo mišići opuste pa bumo vidjeli...

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.