Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ericaa
    27. Studeni 2020. 20:14

Marinela87

Ericaa kako to da ti ides u prirodni postupak, a ne stimulirani? Sori ako je glupo pitanje, nisam baš upućena u ovo sve, ili ako si već pisala, ja sam od svega zapamtila samo peseke 😂
    Nikittadaa pa to je nevjerojatno, posebno, bas ne mogu vjerovat!!divan je. A ti se napokon cinis zbrinuta, nadam se da ce to sad sat rezultata! Ovaj tjedan je fakat bio kaos!! Pogotovo vama nekima sretnicama🙄 dekica i netflix super! I ja ću od nekoga zicat šifru 😄

Pa neznam ti objasniti ni sama 😁 ja sam u KBC preko hzzo i ima se protokol,s obzirom na godine i nalaze. Prvo smo trebali proci inseminaciju ali ispalo je da zbog endometrioze maternica mi je "priljubljenija" prema crijevima i doktorica je rekla da otkazujemo inseminaciju. Slozili smo se svi za prirodni a ne stimulirani jer je neagresivan i pacijent friendly a moze dati rezultat. Iskreno,mene je strah hormona pa sam htjela probati sa sto manje invanzivnim. I doktorica je rekla da buduci endo je prisutna,ako ne uspiju 2 prirodna da cemo ici na laparoskopiju vidjeti stanje bolesti a ne nasumicno na hormone. Tako da,meni odgovara,i pristup i procedura... drugo,zaista neznam objasniti i nemoj se ispricavati na pitanju. I ja sam nova u svemu i uhodavam se s vama 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Pami
    27. Studeni 2020. 20:16

Nikitta divna si ❤❤ želim ti od srca da što prije uspiješ riješiti svoje zdravstvene probleme i da vratiš svoj mir i svoj život natrag, to si itekako zaslužila 🙏🥰

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

• *.Women_name.*
    27. Studeni 2020. 20:18

Mene zadnjih par sati probada u trbuhu malo desno od sredine skroz nisko. Taman mislila da bolovi prestali. Ne traju stalno, pri nekom pokretu, kasljanju, kihanju, kad napusem trbuh 😂 probode me ko da me neko pikne nožem. Nadam se da se samo nešto širi unutra. Joj jedva čekam ponedjeljak! Tako se čini daleko, ovih 4 tjedna čekanja mi je predugo oo. Jedva čekam da vidim jel sve ok. Sad kako se bliži već me hvata trta polako  Izgleda da će mi ovaj vikend magnezij biti prijatelj. Kako mene uvijek nešto uhvati baš u petak 😂

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

ericaa
    27. Studeni 2020. 20:19

Nikitta

Erica jako su svi slični, sve slatkiši svi odreda. 😍 Da, Visanne koje nikad nisam htjela uzimati, ma točno sam znala da će me satrati. Ovoliko nisam krvarila na nijednom kontraceptivu (samo lagani black spotting), a ovo nije kontraceptiv nego čisti progestagen koji ne ihibira ovulaciju, ali bi me trebao stavit u umjetnu menopauzu? Suludo. Rekao je Keckstein da ih sad ne pijem 7 dana, pa da vidimo.
    Bozma imaš jednog smrzlića, četverostanični, taj će biti borac, mora 😍 Čim ti se vraća apetiti, ide to kod tebe na bolje 💋

Joj,nikad cula da moze tako biti.... zaista se nadam da ce ti biti bolje. A vezano za molitvu,koja si ti velika zena i osoba 🙏🙏🙏 iznimna i hvala ti na svemu,uz sve sto prolazis,ti se sjetis drugih.... moj naklon,najiskrenije.... ovdje sam se susrela sa toliko velikih ljudi da sam pocascena sto sam vas,makar virtualno,mogla upoznati.....

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Studeni 2020. 20:21

🌺Dada31🌺

Nikitta ❤️❤️🙏Tanja hvala, potražit ću nešto bio ako ne nađem takvu talijansku ovdje… , gledati ću da je bez amonijaka… Meni toliko brzo kosa raste da joj je potrebno farbanje svakih mjesec i pol 🙈🙈
    E da… Još nisam mengu dobila… Evo već cijelih 5 dana prošlo, u nedjelju sam prestala sa pilulama. Pa to nije normalno.
    MTB dali ti je možda doktorica spominjala što ako na vrijeme "gospođica" ne dođe? Kako će mi se razvijati folikuli i zadebljavati endometrij uz pikanje, a nisam dobila 🙄🙄🙄

Dada31, meni je doktorica rekla da se krenem pikati neovisno o menstruaciji. Da nije došla, svejedno bih se krenula pikati na datum koji je odredila.

💔💔💔

27. Studeni 2020. 20:24

tera_

Ovako posto moj mm radi u Bih tamo je i prijavljen, ako netko zna medicinske struke vrijedi li njemu uputica od tamo njegovog ljecnika za ovdje?
    I na temelju njega ja u Bih imam besplatno u jednoj privatnoj poluklinici vaditi nalaze i hoce li mi oni vrijediti? Tako bi mi bilo lakse izvadit hormone bez čekanja…
    Ako netko zna, bila bi zahvalna 😐😊

Ne znam dal ti je netko odgovorio, ali mislim da BIH uputnice ne vrijede u HR,  mozda taj njegov spermiogram mozete platiti na firulama, a ti za sve moras imati uputnice svoga dr u Hrvatskoj. 

• Piky
    27. Studeni 2020. 20:26

vuky

Piky bas mi je zao sto to prolazis, drzim fige da sad to krene i ne moras nigdje! Popij casu dvije vina da se pokrene!
    MISSbas nikad brigama kraja na ovom putu, cure su vec sve rekle, beta je super… valjda ce i ovo krvarenje prestati daviti 😖 Probaj se okupurati necim lijepim 💗

Super su mi ove fotkice pasica 💗💗💗💗💗

Zašto vino??? 

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
    3/2020 insem. - stigla M
    7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
    9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
    Beta
    19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
    20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

27. Studeni 2020. 20:33

tera_ a sto se tiče tvojih nalaza hormona znam da je privatnicima nebitno odakle su, za kbc ne znam, to ti mogu odgovoriti ove sto su isle tamo, da li na kbc humanoj traze bas nalaze iz njihovog laboratorija

Ruska1986
    27. Studeni 2020. 20:35

*.Women_name.*

Mene zadnjih par sati probada u trbuhu malo desno od sredine skroz nisko. Taman mislila da bolovi prestali. Ne traju stalno, pri nekom pokretu, kasljanju, kihanju, kad napusem trbuh 😂 probode me ko da me neko pikne nožem. Nadam se da se samo nešto širi unutra. Joj jedva čekam ponedjeljak! Tako se čini daleko, ovih 4 tjedna čekanja mi je predugo oo. Jedva čekam da vidim jel sve ok. Sad kako se bliži već me hvata trta polako Izgleda da će mi ovaj vikend magnezij biti prijatelj. Kako mene uvijek nešto uhvati baš u petak 😂

Sve je to ok, ne brini! 🙂🙂 to ce te pratit jedan period sigurno! Meni osobno je bilo najgore kihnut

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• *.Women_name.*
    27. Studeni 2020. 20:39

Ruska1986

*.Women_name.*

Mene zadnjih par sati probada u trbuhu malo desno od sredine skroz nisko. Taman mislila da bolovi prestali. Ne traju stalno, pri nekom pokretu, kasljanju, kihanju, kad napusem trbuh 😂 probode me ko da me neko pikne nožem. Nadam se da se samo nešto širi unutra. Joj jedva čekam ponedjeljak! Tako se čini daleko, ovih 4 tjedna čekanja mi je predugo oo. Jedva čekam da vidim jel sve ok. Sad kako se bliži već me hvata trta polako Izgleda da će mi ovaj vikend magnezij biti prijatelj. Kako mene uvijek nešto uhvati baš u petak 😂

Sve je to ok, ne brini! 🙂🙂 to ce te pratit jedan period sigurno! Meni osobno je bilo najgore kihnut

Istina, a nikad nisam više kihala neg sad 🥴 hvala ti iskusna naša trudnice 😘

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.