Zaboravila sam vam napisati najvažnije, nakon svega, otišla sam u kapelicu u sklopu Vinogradske bolnice. Pomolila sam se ovdje za svaku od vas, da vam Bog da snage, izvede na pravi put i podari bebicu, jer ste je svi ovdje zaslužile. Rekla sam Isuse, ako ja već je mogu, neka barem ozdravim, da mogu živjeti, raditi, a neka cure imaju bebe. ♥️
Lucyinthesky uvijek je noć najmračnija prije svitanja 😁
❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Prekrasno ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Doći će i tebi sve na svoje, jednostavno mora ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Zaboravila sam vam napisati najvažnije, nakon svega, otišla sam u kapelicu u sklopu Vinogradske bolnice. Pomolila sam se ovdje za svaku od vas, da vam Bog da snage, izvede na pravi put i podari bebicu, jer ste je svi ovdje zaslužile. Rekla sam Isuse, ako ja već je mogu, neka barem ozdravim, da mogu živjeti, raditi, a neka cure imaju bebe. ♥️
♥️♥️♥️
🙏❣️😚😚😚
MISS čestitam na beti. Ma vidjet ćeš da će se fino nastaviti duplat.
Tera pitala si da li će ti priznati nalaze iz BIH. Ne znam u kojem KBC ćete imati postupak, ali svakako nazovi i pitaj da li će ti priznati nalaze iz druge ustanove/države jer svaka bolnica ima svoje pravilo
Piky zaista mi je žao kroz što sve prolaziš. U životu svom nisam čula da to čišćenje toliko dugo traje i da te mrcvare s tim. Svaka čast kako se držiš s tim.
Jeremija/Bozma drago mi je da si danas malo bolje i nadam se da će ti se uz antibiotik nalazi vratiti uskoro u normalu. Super za smrzlića, taman kad budeš fino odmorna mali pingvin će početi rasti u tvojoj buši.
Nikitta hvala puno na molitvama. Ma ti si ❤❤ od žene
When nothing goes divno, predivne vijesti da se sve razvija kako treba
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Nikkita ❤️ sta reci na ovo nego da si predivna i puno ti hvala ❤️
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Nikitta hvala ti, divna si ❤️🙏🏻❤️
Miss sad sam se sjetila jedne situacije kad sam nakon inseminacije isla naruciti utrogestan kod ginekologa, nazalost sad je pokojni, ali znam da se cudio sto uzimamo samo utrogestane, kao nema mu smisla da se ne uzima zajedno s duphastonima..nisam pitala zasto, ali bio je vrlo cijenjen u svoje vrijeme i ocito prakticirao oboje, tako da mislim da ne moze biti previse progesterona.. O nuspojavama ne znam, ja ga nisam uzimala..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Nikitta ❤️❤️🙏
Tanja hvala, potražit ću nešto bio ako ne nađem takvu talijansku ovdje... , gledati ću da je bez amonijaka... Meni toliko brzo kosa raste da joj je potrebno farbanje svakih mjesec i pol 🙈🙈
E da... Još nisam mengu dobila... Evo već cijelih 5 dana prošlo, u nedjelju sam prestala sa pilulama. Pa to nije normalno.
MTB dali ti je možda doktorica spominjala što ako na vrijeme "gospođica" ne dođe? Kako će mi se razvijati folikuli i zadebljavati endometrij uz pikanje, a nisam dobila 🙄🙄🙄
endometrioza
Stvarno si divna i posebna žena❤️
Ja ti najprije želim da što prije ozdraviš i počneš normalno živjeti, a onda će vjerujem doći i bebica kao nagrada za svu ovu tvoju dobrotu🤗
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
🙏❣️😚😚😚
❤️❤️❤️❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO