Kako da sliku objavim testa? Thx
Pročitaj prve stranice ove teme. Imaš lijepo objašnjeno 😊 dobrodošla 🌺
endometrioza
MTB ne pitam nista,dajem ti prostora i vremena,a i nemam ti sta pametno niti za reci niti ti savjetovati.. ali znaj da mislim na tebe i molim se da ako vec ne moze biti dobro da ti da snage da sve izdrzis i prebolis s vremenom.... ❤
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Evohttps://ibb.co/DYt1wy9
😘
Pricekat cu jos sa cestitanjem jer iskreno ne volim taj test, vec smo puno puta komentirale da zna bacati evaporacijsku sjenu...Naravno ne mora biti to slucaj i kod tebe no bas puno zena se opeklo na njega...
On je za zene tipa kojima kasni menga no ne i za nas koje ovako rano radimo test...
Koji dan nakon punkcije su embriji vraceni?
Mi ovdje preferiramo jeftine trakice po 13kn.. Pogotovo one iz mullera, ☺️...
MTBProgesteron je hrana trudnoće… Nekim zenama i s njim prestane kucati srceko no nekad ne, najcesce bas kad se trudnoća ne razvija uredno kao sad kod tebe i s tim produljujes tu fazu.. najcesce cim razina progesterona padne tijelo dobije signal da nije trudno, srceko prestane kucati i pocinje faza ciscenja… Progesteron treba pasti da krene ta faza…
Hvala na objašnjenju. Ima mi smisla. Onda do utorka uzimam utriće, a nakon toga, ako ne krene samo unutar par dana, provjerit ću i opcije za vakuumsku.
I da, za sve koje se brinu, ja sam OK. Pomirila sam se, nisam frustrirana čekanjem, za sad mi i paše što je malo "usporeno" i daje mi priliku da prirodno dođem do prihvaćanja i pomirenja i želje da nastavim dalje.
Joooj MTB drago mi je da se tako "dobro" nosiš sa svim tim. Kad čitam to sve meni dodje da plačem, zato većinom ni ne komentiram. Ti si baš stijena i hvala bogu da jesi. Nadam se da će ti u utorak doktorica dati sve potrebne odgovore i da ćeš nakon što si daš vremena nastaviti svoju borbu ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
😘
Pricekat cu jos sa cestitanjem jer iskreno ne volim taj test, vec smo puno puta komentirale da zna bacati evaporacijsku sjenu…Naravno ne mora biti to slucaj i kod tebe no bas puno zena se opeklo na njega…
On je za zene tipa kojima kasni menga no ne i za nas koje ovako rano radimo test…
Mi ovdje preferiramo jeftine trakice po 13kn.. Pogotovo one iz mullera, ☺️…
5odnevni vracen i kasni mi 2dana zasad😘
MTB ja bih na tvom mjestu isto jos pricekala do utorka i onda ako bude ista ili gora situacija prestala s terapijom. Drago mi je da si dobra i dalje pozitivna u svemu tome, djelujes mi kao stvarno cvrsta, izgradena, jaka i samosvjesna osoba. Zelim ti da se u utorak sve razrijesi.❤
WNGG ja sam izabrala Nifty jer znam da treba najmanju razinu fetalne frakcije za uspjesan test, velika je pouzdanost a jedini ima i taj najveci paket sa 60 mikrodelecija, 6 trisimija i spolne kromisomske anomalije. Ali sve je to u principu jako slicno i radi na slican princip . Nifty se od prosle godine obraduje u Zagrebu u Breyeru, dok se Harmony, mislim da salje u Hong Kong. Moja prijateljica koja je imala transfer u Belgiji je radila Harmony u Breyeru i nalaz dobila za 11 dana, ja sam Nifty radila u Eljuzi i rezultate dobila za tocno tjedan dana.... ovisno zelis li potpuni ili osnovni paket. Ako bi osnovni, onda ti je svejedno sto ces izabrati, ali ako bi puni, to ima samo Nifty 😊 nadam se da sam pomogla 😊
Adria test mi djeluje pozitivno, al mozda bi trebala ponoviti sutra. Mozda s trakicom iz mullera, ona najranije pokazuje.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
MTB ja bih na tvom mjestu isto jos pricekala do utorka i onda ako bude ista ili gora situacija prestala s terapijom. Drago mi je da si dobra i dalje pozitivna u svemu tome, djelujes mi kao stvarno cvrsta, izgradena, jaka i samosvjesna osoba. Zelim ti da se u utorak sve razrijesi.❤
WNGG ja sam izabrala Nifty jer znam da treba najmanju razinu fetalne frakcije za uspjesan test, velika je pouzdanost a jedini ima i taj najveci paket sa 60 mikrodelecija, 6 trisimija i spolne kromisomske anomalije. Ali sve je to u principu jako slicno i radi na slican princip . Nifty se od prosle godine obraduje u Zagrebu u Breyeru, dok se Harmony, mislim da salje u Hong Kong. Moja prijateljica koja je imala transfer u Belgiji je radila Harmony u Breyeru i nalaz dobila za 11 dana, ja sam Nifty radila u Eljuzi i rezultate dobila za tocno tjedan dana…. ovisno zelis li potpuni ili osnovni paket. Ako bi osnovni, onda ti je svejedno sto ces izabrati, ali ako bi puni, to ima samo Nifty 😊 nadam se da sam pomogla 😊
Adria test mi djeluje pozitivno, al mozda bi trebala ponoviti sutra. Mozda s trakicom iz mullera, ona najranije pokazuje.
Thx💕
😘
Pricekat cu jos sa cestitanjem jer iskreno ne volim taj test, vec smo puno puta komentirale da zna bacati evaporacijsku sjenu…Naravno ne mora biti to slucaj i kod tebe no bas puno zena se opeklo na njega…
On je za zene tipa kojima kasni menga no ne i za nas koje ovako rano radimo test…
Mi ovdje preferiramo jeftine trakice po 13kn.. Pogotovo one iz mullera, ☺️…
5odnevni vracen i kasni mi 2dana zasad😘
Crta,bar dio se vidi.... taj test nisam nikad radila,ja imam kineze i one iz dm,trakice. Svakako nek je sa srecom i drzim fige da je to to. A da probas napraviti ujutro taj iz mullera/dma?
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji