Mene zadnjih par sati probada u trbuhu malo desno od sredine skroz nisko. Taman mislila da bolovi prestali. Ne traju stalno, pri nekom pokretu, kasljanju, kihanju, kad napusem trbuh 😂 probode me ko da me neko pikne nožem. Nadam se da se samo nešto širi unutra. Joj jedva čekam ponedjeljak! Tako se čini daleko, ovih 4 tjedna čekanja mi je predugo oo. Jedva čekam da vidim jel sve ok. Sad kako se bliži već me hvata trta polako Izgleda da će mi ovaj vikend magnezij biti prijatelj. Kako mene uvijek nešto uhvati baš u petak 😂
Sve je to ok, ne brini! 🙂🙂 to ce te pratit jedan period sigurno! Meni osobno je bilo najgore kihnut
Istina, a nikad nisam više kihala neg sad 🥴 hvala ti iskusna naša trudnice 😘
A i meni je sve bilo cudno, sumnjivo i svasta nest ispocetka... Sve me brinulo i sve sam ispitivala! Ali evo, sad sam u poziciji da mogu sa svojim iskustvom probat bar malo pomoc 🙂🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Mene zadnjih par sati probada u trbuhu malo desno od sredine skroz nisko. Taman mislila da bolovi prestali. Ne traju stalno, pri nekom pokretu, kasljanju, kihanju, kad napusem trbuh 😂 probode me ko da me neko pikne nožem. Nadam se da se samo nešto širi unutra. Joj jedva čekam ponedjeljak! Tako se čini daleko, ovih 4 tjedna čekanja mi je predugo oo. Jedva čekam da vidim jel sve ok. Sad kako se bliži već me hvata trta polako Izgleda da će mi ovaj vikend magnezij biti prijatelj. Kako mene uvijek nešto uhvati baš u petak 😂
Sve je to ok, ne brini! 🙂🙂 to ce te pratit jedan period sigurno! Meni osobno je bilo najgore kihnut
A i meni je sve bilo cudno, sumnjivo i svasta nest ispocetka… Sve me brinulo i sve sam ispitivala! Ali evo, sad sam u poziciji da mogu sa svojim iskustvom probat bar malo pomoc 🙂🙂
Vjerujem! Meni je nekad neugodno stalno isptitivat ali baš me smiri kad mi netko kaže svoje slično iskustvo. Hvala ti puno ❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Draga Nikitta, hvala ti od srca sto mislis na sve nas - meni je to bas danas trebalo. Rasplakala sam se na javnom mjestu, usred vecere - sva sreca da smo bili jedini gosti 😂 Skupilo se puno toga ove godine, a dokrajcile me tuzni dogadjaji naseg copora ovaj tjedan pa sam si danas dozvolila da se isplacem i za sebe i za sve vas, a sutra - sutra je vec novi dan i idemo u nove pobjede. 😊
Nirvana, bas divne vijesti! Jako mi je drago da je sve u redu i od srca ti zelim da tako ostane do kraja trudnoce 😊❤️
Lucyinthesky, ma taj koktel ce te skroz osamutiti, vidjet ces. 😊 Ja sam na prvoj aspiraciji dobila samo lokalnu anesteziju (i Jozinu rakiju, duplu 😂😂) i tad sam osjetila, a s ovim koktelom nista. Velim ti, djeluje isti tren i sva sam bila u cudu da je sve tako brzo proslo. 😉
Piky, nadam se da ce se tvoja agonija zavrsiti cim prije. Crno vino zna pokrenuti krvarenje pa ti je vuky vjerojatno zato pisala da popijes koju casicu.
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
A i meni je sve bilo cudno, sumnjivo i svasta nest ispocetka… Sve me brinulo i sve sam ispitivala! Ali evo, sad sam u poziciji da mogu sa svojim iskustvom probat bar malo pomoc 🙂🙂
Vjerujem! Meni je nekad neugodno stalno isptitivat ali baš me smiri kad mi netko kaže svoje slično iskustvo. Hvala ti puno ❤️
Meni uopce nije problem odgovorit sta god treba, i odgovorim uvijek kad znam! Jedino mi nekad bude malo glupo jer se nas tu dosta bori sa tim da uspijemo ostat trudne pa onda kad ja krenem sa trudnocom... 🙈 al znam koliko pitanja i nedoumica ima pa mi uvijek drago pomoc, pogotovo ako sam prosla kroz isto...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Zato cure 💜❤💜❤💜❤💜❤💜❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
I ja ti mogu reci da je sve to normalno. I mene cesto probada, pogotovo ako sam taj dan aktivnija.... i nekad me isto kad kihnem presjece kao da je nes puklo unutra😰😅 a kisem od pozitivnog testa do sad po 10 puta na dan😅
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Dakle, bila sam večeras kod svoje privatne ginekologice, da vidim kakvo je stanje.
Srce i dalje kuca, veličina ploda je nepromijenjena, a žumanjčana vreća raste.
Iz nekog razloga mi je imala potrebu govoriti da ima nade dok god kuca srce (?!?!?) i da ne radim nikakve akcije dok god ima srca (?!?!?). Moram priznati da sam se malo razočarala tim davanjem lažne nade i takvom pristupu, pogotovo zato što sam ja došla sa izjavom: znam da je gotovo, ne tražim čuda, samo me zanima je li već srce prestalo kucati ili ne.
Anyway, kaže da je preporučeno pričekati prirodno čišćenje, ali da ja za to nemam vremena jer može potrajati i do 3 mjeseca (ovo je Piky informacija i za tebe). Nakon toga preporučuje Genos (?) za vakuumsku kiretažu.
Vidim da je moj slučaj bio van njene ekspertize, nije se baš snašla s mojim spremnim pitanjima oko potrebnih pregleda, daljnje strategije i slično. Više informacija dobijem ovdje među mojim lavicama.
Lucija007, Ljutopile, i ostale koje na žalost imate iskustva - koji je vaš savjet, što učiniti ako sa 8+0 i dalje kuca srce? Prestanem uzimati utriće? Mogu li na vakuumsku dok kuca srce? Uopće nemam osjećaj kako ovo sad ide, stvarno sam mislila da će do danas biti gotovo, zato sam i išla na pregled da zatvorim to poglavlje preko vikenda.
💔💔💔
Meni uopce nije problem odgovorit sta god treba, i odgovorim uvijek kad znam! Jedino mi nekad bude malo glupo jer se nas tu dosta bori sa tim da uspijemo ostat trudne pa onda kad ja krenem sa trudnocom… 🙈 al znam koliko pitanja i nedoumica ima pa mi uvijek drago pomoc, pogotovo ako sam prosla kroz isto…
A ne, meni su super iskustva vas trudnica. I mene čeka poodmakla trudnoća, želim znati kako to izgleda
💔💔💔
Cure, da li je itko u zadnje vrijeme u ZG radio kariogram preko uputnice i ako da, znate li koliko dugo se ceka i termin i nalazi? Mi smo se odlucili napraviti ga dok cekamo sljedeci postupak, za svaki slucaj pa me sad zanima kako najbrze doci do nalaza...
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
I ja ti mogu reci da je sve to normalno. I mene cesto probada, pogotovo ako sam taj dan aktivnija…. i nekad me isto kad kihnem presjece kao da je nes puklo unutra😰😅 a kisem od pozitivnog testa do sad po 10 puta na dan😅
Istina i ja sam danas bila malo aktivnija, u početku sam baš ležala jer mi je tako bilo preporučeno sad sam se bolje osjećala pa sam malo više setala. Da, mene baš kao da mi nožem neko upikne onak od stidne kosti prema pupku. Nije neizdrživo ali sam se preplašila jer je nešto novo! Hvala puno na iskustvu 🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️