Erica, Womenpredivne su 😍
Lucyinthesky i vukybas vas kuzim sa tim testom, toliko tresa i inace oko svega onda jos oko korone se ovoliko stresiramo. Sad kad promislim, jedino gdje sam se mogla zarazit je red za testiranje na covid, jedan drugome dahcu za vratom, vjetar puse i raznosi virus, nitko ne drzi razmak, pa ako ne zelis da ti se troje ubaci ispred tebe moras se i ti nabit na onoga ispred sebe.
Ja sam dosla doma. Moram.u poned.opet.
Crp je pao na 70, da je ostao onoliki ostavili bi me, leukociti su se unormalili, ali u urinu imam leukocita i bakterija.
Jela sam lagano, kako su i rekli ali jos mastam o pizzi😋
I saznala sam da mi je malac dobar, 4 stanicni i jedva cekam po njega. Iako su mi svi na humanoj super, stvarno se nadam da nakon sto skupim svog prvog i jedinog ikad eskimica da vise nikad necu tamo 😁
super da ti je bolje i da si jela... a za eskimića držimo fige i vjerujemo da će biti
Nisu dali antibiotik nikakav? Zbog bakterija u urinu? Možda čekaju nalaze stolice, u svakom slučaju dobro da su te primili...a ovdje se spominje pizza i sad i ja je moram jesti
moram se nagraditi za folikulometriju hahahhahahah
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Lucyinthesky i vukybas vas kuzim sa tim testom, toliko tresa i inace oko svega onda jos oko korone se ovoliko stresiramo. Sad kad promislim, jedino gdje sam se mogla zarazit je red za testiranje na covid, jedan drugome dahcu za vratom, vjetar puse i raznosi virus, nitko ne drzi razmak, pa ako ne zelis da ti se troje ubaci ispred tebe moras se i ti nabit na onoga ispred sebe.
Crp je pao na 70, da je ostao onoliki ostavili bi me, leukociti su se unormalili, ali u urinu imam leukocita i bakterija.
I saznala sam da mi je malac dobar, 4 stanicni i jedva cekam po njega. Iako su mi svi na humanoj super, stvarno se nadam da nakon sto skupim svog prvog i jedinog ikad eskimica da vise nikad necu tamo 😁
Moguće onda da ti je i u stolici nkj, moj muž isto nije pio antibiotik na takav crp i također mu je postepeno padao sam, na kraju je došao na normalan nalaz. Infuzija puno izvuče kod tih bakterijica 😁 ali vjerojatno si dobila nešto i zbog urina
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Moguće onda da ti je i u stolici nkj, moj muž isto nije pio antibiotik na takav crp i također mu je postepeno padao sam, na kraju je došao na normalan nalaz. Infuzija puno izvuče kod tih bakterijica 😁 ali vjerojatno si dobila nešto i zbog urina
I btw drago mi je da ti je bolje, nadam se da ćeš uskoro biti kao nova. Čestitam na malcu 😘 ja baš vjerujem u njega, inače kad sve ide nizbrdo na kraju ispadne super 😁
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Lucija da, samo me strah jer ne znam moze li mi bit sta od viska progesterona. Ali me vuce da ga pijem zbog krvarenja. Evo npr jutros se krvarenje i grcevi skroz smanjili na minimumu ,a sad opet krenilo oboje, nije nista to da umirem od bolova ali jbg kad vidim krv nije mi svejedno,makar je nema puno, tesko mi je jer sam imala biokemijsku vec. Ok ,znam ,moram se opustit i uzivat u vikendu, imam zadad poduplane bete ,moram bit sretna radi toga , i jesam, ali tek kad skroz nestane krv bit cu u miru..Valjda. 😂
Bozma, da ja sam zvala oko 12.30,pricala sa sestrom Zdenkom. Kako si ti, jesi isla konacno kuci? Kakvo je stanje?
Znam da se ne mozes opustit dok god vidis krv i necu ti to ni govoriti 🙉🙉🙉
DA li pijes magnezij? On je takodjer dobar za opustanje maternice i smanjuje grceve.
Jesam jesam, pijem svaki dan .Magnezij ,puno tekucine, lezim bas stalno stalno, niti ne sjedim nego bas lezim …Malo sam cijela nekako smantana, mozda od progesterona ?! Imam malu griznju savijesti jer nisam poslusala svog mpo doktora za duphaston nego obicnu ginekologicu,ali valjda i ona nesto zna, pa rekla bi mi da je to puno progesterona ako je. Jbte pa zar nitko na forumu nije krvario ,a beta mu se duplala u pocetku? Zanima me samo kad ce to prestat? Odlazim 70 puta na dan u wc da vidim jel ima mozda vise te krvi, i ugl je sve isto, nekad malo manje nekad malo vise. Ali generalno nema toga puno, kad su grcevi jaci tad je malo vise ,kad ih nema malo je manje ..veliki mi je problem sta sam vecinu dana doma sama i nema muza jer radi, nitko mi ne zna za situaciju pa previse mislim i opterecujem se.. da bar mogu promijenit svoju ludu glavu,al ok,znam da me svi ovdje razumijete i da bi vjerojatno i vi iste bile pa me to tjesi…
Jedna poznanica moja je krvarila prvih 12 tjedana, po 10 dana pa onda par dana ne, i onda opet neko vrijeme i tako u krug. Nedavno je rodila zdravu bebu, a nitko ne zna kako i od cega to krvarenje.
🧔 33 👩 33
1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)
Lucija da, samo me strah jer ne znam moze li mi bit sta od viska progesterona. Ali me vuce da ga pijem zbog krvarenja. Evo npr jutros se krvarenje i grcevi skroz smanjili na minimumu ,a sad opet krenilo oboje, nije nista to da umirem od bolova ali jbg kad vidim krv nije mi svejedno,makar je nema puno, tesko mi je jer sam imala biokemijsku vec. Ok ,znam ,moram se opustit i uzivat u vikendu, imam zadad poduplane bete ,moram bit sretna radi toga , i jesam, ali tek kad skroz nestane krv bit cu u miru..Valjda. 😂
Bozma, da ja sam zvala oko 12.30,pricala sa sestrom Zdenkom. Kako si ti, jesi isla konacno kuci? Kakvo je stanje?
Znam da se ne mozes opustit dok god vidis krv i necu ti to ni govoriti 🙉🙉🙉
DA li pijes magnezij? On je takodjer dobar za opustanje maternice i smanjuje grceve.
Jesam jesam, pijem svaki dan .Magnezij ,puno tekucine, lezim bas stalno stalno, niti ne sjedim nego bas lezim …Malo sam cijela nekako smantana, mozda od progesterona ?! Imam malu griznju savijesti jer nisam poslusala svog mpo doktora za duphaston nego obicnu ginekologicu,ali valjda i ona nesto zna, pa rekla bi mi da je to puno progesterona ako je. Jbte pa zar nitko na forumu nije krvario ,a beta mu se duplala u pocetku? Zanima me samo kad ce to prestat? Odlazim 70 puta na dan u wc da vidim jel ima mozda vise te krvi, i ugl je sve isto, nekad malo manje nekad malo vise. Ali generalno nema toga puno, kad su grcevi jaci tad je malo vise ,kad ih nema malo je manje ..veliki mi je problem sta sam vecinu dana doma sama i nema muza jer radi, nitko mi ne zna za situaciju pa previse mislim i opterecujem se.. da bar mogu promijenit svoju ludu glavu,al ok,znam da me svi ovdje razumijete i da bi vjerojatno i vi iste bile pa me to tjesi…
Jedna poznanica moja je krvarila prvih 12 tjedana, po 10 dana pa onda par dana ne, i onda opet neko vrijeme i tako u krug. Nedavno je rodila zdravu bebu, a nitko ne zna kako i od cega to krvarenje.
Pa eto.. Poznam i ja mnoge takve.. Odavno su vec bebe rodile...
Nikitta i Bozma - vi ste obje prosle toliko toga i skidam vam kapu do poda! Ne znam od kud crpite svoju energiju ali ja vam se divim! Objema vam zelim da prije svega ozdravite, a onda da se dalje borite. Jer jedno je sigurno, nema toga sto ce vas pokositi. 💪🏻❤️
Miss, odlicno, bas mi je drago i da si bolje i da se beta lijepo poduplala! 🎊🎉😃 Bit ce to sce dobro, vidjet ces 😉😘
Lucyinthesky, drago mi je da sve izgleda dobro i ide po planu, bit ce sve dobro do kraja, ja sam bas uvjeren! 😊🤞🏻 sto se tice aspiracije, ja nisam morala donijeti ni papuce ni spavacicu, sve sam dobila od njih. Dali su mi super koktelcic intravenozno (normabel i analgetic) koji je isti tren poceo djelovati, tako da ja nista nisam osjetila, a imala sam 14 js. Proslo u tren oka, nisam mogla vjerovati da je bilo gotovo tako brzo. Svi su bili divni prema meni, sestra me gladila po nozi za vrijeme samog zahvata, poslije prebacila na krevet i ususkala. Mislim da sam ja ostala lezati cak dva sata i da sam posteno zaspala jer mi je vrijeme za cas proslo 😂 Prije nego sto sam zaspala je doktor dosao i rekao mi koliko ih je bilo, a sljedeci dan su me zvali u 8:00 da bi mi rekli koliko ih se oplodilo. Sve u svemu, ja sam imala vrlo pozitivno iskustvo kod njih. 😊 Je li ti doktor rekao kada bi mogla ici stoperica?
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
MissDa… Nakon beta..
Ne mozes ti to nicim sprijecit.. Dogodilo mi se krajem 5tt…Na 5+2 tako nekako sam isla sam i na ultrazvuk jer sam ludila od krvarenja.. Doktorica me pregledala potvrdila T i da, dodjem za tjedan dana.. Nisam docekala…
To sam napisala samo zato jer si pitala da li je itko imao tajac slucaj..
Jesam ali mnoge su imale takav slučaj i rodile..
Ja u drugoj T nisam imala ni kapi krvi ni grceve ni bolove.. Doktor mi u 7tt rekao da dodjem u 11 tjednu a ja, sam tako mogla hodat mjesec dana, i misliti da sam trudna da nisam otisla privatno…
Ma znam, kuzim te , znam da to ne pises da me obeshrabris, niti to tako dozivljavam. Ja volim iskrenost, stvarno mi je drago kad mi nego u glavu kaze sta misli o ovome mom slucaju . Ja sam stvarno dosta guglala, nazalost, i nigdje nisam pronasla slucaj da bas sve ima isto ka ja (i krvarenje vec 5 dana i grceve zadnja 3, poduplane bete) a da se dobro zavrsilo..ne zelim bit negativna ,ali me samo jednostavno uzasno strah jer mi je previse stalo...i tek sad vidim da me bete uopće nisu umirile i bojim se same sebe kakva cu bit danas sutra paranoicna paranoicna trudnica .
Ovo sta kazete za progesteron i ja mislim, mislim da od viska nece bit nista ali izvadit cu ga ja sutra privatno pa crmo vidit ...
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Miss.. Nemoj o tome razmišljati, svaka od nas je drugačija. Ja sam krvarila samo taj dan i navečer imala spontani.. Hrpa žena krvari, bitno da nemaš baš ugruske. Možda ti je stvarno jedan bebac ostao, ili hematom ili taj progesteron... Ima hrpu razloga... Al zato bi bilo dobro da te netko pogleda... Jer ako je danas beta 250 za nekoliko dana će bit 1000 i trebalo bi se bar nešto vidjeti
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
MissDa… Nakon beta..
Ne mozes ti to nicim sprijecit.. Dogodilo mi se krajem 5tt…Na 5+2 tako nekako sam isla sam i na ultrazvuk jer sam ludila od krvarenja.. Doktorica me pregledala potvrdila T i da, dodjem za tjedan dana.. Nisam docekala…
To sam napisala samo zato jer si pitala da li je itko imao tajac slucaj..
Jesam ali mnoge su imale takav slučaj i rodile..
Ja u drugoj T nisam imala ni kapi krvi ni grceve ni bolove.. Doktor mi u 7tt rekao da dodjem u 11 tjednu a ja, sam tako mogla hodat mjesec dana, i misliti da sam trudna da nisam otisla privatno…
Ma znam, kuzim te , znam da to ne pises da me obeshrabris, niti to tako dozivljavam. Ja volim iskrenost, stvarno mi je drago kad mi nego u glavu kaze sta misli o ovome mom slucaju . Ja sam stvarno dosta guglala, nazalost, i nigdje nisam pronasla slucaj da bas sve ima isto ka ja (i krvarenje vec 5 dana i grceve zadnja 3, poduplane bete) a da se dobro zavrsilo..ne zelim bit negativna ,ali me samo jednostavno uzasno strah jer mi je previse stalo…i tek sad vidim da me bete uopće nisu umirile i bojim se same sebe kakva cu bit danas sutra paranoicna paranoicna trudnica .
Ovo sta kazete za progesteron i ja mislim, mislim da od viska nece bit nista ali izvadit cu ga ja sutra privatno pa crmo vidit …
A koliko zena je imalo bas isto takav slucaj i rodile samo ne pisu po forumu pa to ne znas...
Lucija, Women Name hvala vam na utjehama, nadan se da cu se uspit smirit! Sve bi dala samo sa se krvarenje zustavi, bol sam uvijek mogla trpit ali kad vidim krv , lose mi je. Ok, necu vas vise pilat, cekamo 3..betu, tad bi vec mogla biti mirnija i znat cu kad idem na prvi uzv. A sutra cu vidjeti taj progesteron da ga izvadim pa da znam na cemu sam... Vjerovat cemo da ce sve bit ok i da sam samo jedna od tih trudnica koja krvari i da ce to proći.. idem sad malo gledati netflix, manemoj, samo ti posalji te kolace ! ❤️🥰
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Sortiraj odgovore
Najstariji