Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    27. Studeni 2020. 13:59

LUCIJA007

Tuma

Miss super, lijepo se poduplala🥰😍
    I ja imam njemackog ovcara, ima dugu dlaku predivan je😍 tj pas je od mog tate, ali ja sam se udala 2 km od kuce, tako da cesto navratim. Bas sam sad bila tamo. Kao manji je bio divljak (sve jakne u kapute mi je strgao kad bih izlazila iz dvorista- svi smiju uci ali ne i izaci🤣) ali sad je vec star … ima 8,5 godina i smiren je, voli se maziti, setati, bas je dobrica…. tata ima i macku i obozavaju se. Bingo (pas) ju cijelu oblize…

Da da takva je i moja.. Svi smiju uci ali nitko izaci.. Pa kakav je to cuvar🙉😂😂..
    Jedino sto nista ne grize vec laje i skace oko tog tko odlazi🙉… Ona bi da SVIII dodju i ostanu kod nas🤭☺️☺️

A moj nije baš takav, dok mi nema svekra koji mu je gazda ili supruga ne volim da netko ide na stranu dvorišta gdje je on. Iz tog smo razloga za gradili nedavno, neće on nigdje ali ako netko nepoznat uđe nije baš više sladak. Nije nikog ugrizao ali skocit će na tu osobu, rezi, laje. Kad spusti rep i digne uši i počne glasno lajat znam da nije dobro. 🥴 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

manemoj
    27. Studeni 2020. 13:59

Lucyinthesky

Bozma kako se osjećaš,sorry ako si već napisala,pogubila sam se?Skužila sam jedino da si još u bolnici na humanoj.
    manemoj jel te još boli glava od estrofema?

Hej, čini mi se da je danas bolje, ne osjećam se "bolesno" 😊
    Kako si ti? Jesi spremna? 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

ericaa
    27. Studeni 2020. 14:00

Jeremija je li ti bolje? Kad će biti nalazi ?

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

manemoj
    27. Studeni 2020. 14:01

LUCIJA007

🍀🐞MISS🐞🍀

Manemoj , mislila sam jutros pa me bilo strah toliko setat radi svega jer nisam imala uputnicu pa bi morala privatno ici ,zato cu u ponedjeljak i još jednu betu i progesteron…ionako sam ga pojacala na svoju ruku, za svaki slucaj ..mislis da je kasno u pon? Meni je samo bitno jel neko provjereno zna da li mogu nestetiti sebi ili plodu s viškom progesterona? Uzimam 8 vaginalno utrogestana + 3 duphastona .

Ti se i dalje toliko stresiras oko duphastona.. Nemoj ga uzimati jer meni se cini da tu odluku nisi donjela u miru i dogovoru sama sa sobom vec jer smo ti mi predlozile…pogotovo jer ti je mpo lijecnik rekao da ti ne treba, vjerujem da te to isto muci… Nemoj onda… Ostavi ga i u ponedjeljak izvadi progesteron..

Slažem se. Ja ti na žalost ne mogu pomoći jer se stvarno ne razumijem. Znam da je mene doktor dva puta slao vaditi progesteron i kad je vidio pomak je rekao da mi terapija odgovara i da nastavim s njom. Zato mi je čudno što ti doktor nije rekao da to napraviš ali ponavljam, stvarno se ne razumijem dovoljno da bi te savjetovala.
    Ako imaš povjerenja u svog doktora opusti se 🥰
    Jel ti trebam naći novu seriju na netflixu? Sad imaju nešto gdje peku kolače 😉❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

27. Studeni 2020. 14:04

Miss superrrr cestitke🌈🌈
    Bit će to sve dobro i dalje!!:) 
    Ma zelila sam te pitati, jesi li i AIH prošla isto kod dr Mrsica? Ja bih trebala imati s njim razgovor 7.dan ciklusa sa svim nalazima obavljenim sto je tražio (i svi uredni). Osim opet LH 7, FSH 5. Sta mislis jel bi me mogao ubaciti odmah ovaj mjesec tj ovaj ciklus onda na AIH u prirodnom ciklusu? Kako je tebi bilo kad ste isli na AIH, kako je išao postupak/folikulometrija, da li si dobivala štoperice? Sorry na sto pitanja, thx unaprijed

• *.Women_name.*
    27. Studeni 2020. 14:06

https://ibb.co/mF2zD1F
    Moja curka ❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

27. Studeni 2020. 14:14

*.Women_name.*

https://ibb.co/mF2zD1F
    Moja curka ❤️

Ajmeeee ja bi takvuuu za u kucu🌺🌺🌺

Lucyinthesky
    27. Studeni 2020. 14:15

manemoj

Lucyinthesky

Bozma kako se osjećaš,sorry ako si već napisala,pogubila sam se?Skužila sam jedino da si još u bolnici na humanoj.
    manemoj jel te još boli glava od estrofema?

Hej, čini mi se da je danas bolje, ne osjećam se "bolesno" 😊
    Kako si ti? Jesi spremna?

Ajde super,neka se tako i nastavi
    A ono,panik level na najjače zbog Covid testa i straha da ti pusti folikuli ne ostanu u meni,inače ok.Nemam ogromna očekivanja,jako sam to nekako s nekom rezervom sve uzela ovaj put.Vjerujem im,ulijevaju povjerenje,drugačiji je pristup i čini mi se uredu.Vidjet ćemo.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

🍀🐞MISS🐞🍀
    27. Studeni 2020. 14:15

Lucija da, samo me strah jer ne znam moze li mi bit sta od viska progesterona.  Ali me vuce da ga pijem zbog krvarenja.  Evo npr jutros se krvarenje i grcevi skroz smanjili na minimumu ,a sad opet krenilo oboje, nije nista to da umirem od bolova ali jbg kad vidim krv nije mi svejedno,makar je nema puno, tesko mi je jer sam imala biokemijsku vec. Ok ,znam ,moram se opustit i uzivat u vikendu, imam zadad poduplane bete ,moram bit sretna radi toga , i jesam, ali tek kad skroz nestane krv bit cu u miru..Valjda. 😂
    Bozma, da ja sam zvala oko 12.30,pricala sa sestrom Zdenkom. Kako si ti, jesi isla konacno kuci? Kakvo je stanje?

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

• Pmak
    27. Studeni 2020. 14:16

Pozdrav svima, preletjela sam po stranicama da pokušam pohvatati od zadnji put. Puno se toga ovdje desilo.
    Jako se veselim svakom Vašem uspjehu i usitinu me steže oko srca kad pročitam loše vijesti. Iskreno mi je žao zbog svakog gubitka.
    Nekako mi se čini kao da igramo lutriju, znamo pravila igre, no ovisi kako će se loptica zaustaviti ili će ipak odskočiti na kraju.
    Ja sam, prikupivši sve nalaze, a nakon šoka da mi je AMH s navršenih 40. tek 9.. Otišla na konzultacije u Vuk Vrhovec. Vrlo brzo sam dobila termin )pomaže što imam 40). Po njima je moj nalaz sasvim ok, u granicama očekivanog za dob. Kako na VV preferiraju imati svoje vlastite nalaze, ponavljam sve pretrage idućeg ciklusa. I tad će donijeti odluku kako/što dalje. Vratit ću se na forum kad budem imala nekih informacija. Do tad trebam smršavjeti, a za kvalitetu pijem svježu matičnu mliječ, inofolic, d vitamin, omegu.
    Držite se, cure..

On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
    spontana trudnoća 2014.
    AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
    1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.