Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ericaa
    27. Studeni 2020. 14:17

LUCIJA007

*.Women_name.*

https://ibb.co/mF2zD1F
    Moja curka ❤️

Ajmeeee ja bi takvuuu za u kucu🌺🌺🌺

prelijepa je 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

ericaa
    27. Studeni 2020. 14:18

Plavimak

Pozdrav svima, preletjela sam po stranicama da pokušam pohvatati od zadnji put. Puno se toga ovdje desilo.
    Jako se veselim svakom Vašem uspjehu i usitinu me steže oko srca kad pročitam loše vijesti. Iskreno mi je žao zbog svakog gubitka.
    Nekako mi se čini kao da igramo lutriju, znamo pravila igre, no ovisi kako će se loptica zaustaviti ili će ipak odskočiti na kraju.
    Ja sam, prikupivši sve nalaze, a nakon šoka da mi je AMH s navršenih 40. tek 9.. Otišla na konzultacije u Vuk Vrhovec. Vrlo brzo sam dobila termin )pomaže što imam 40). Po njima je moj nalaz sasvim ok, u granicama očekivanog za dob. Kako na VV preferiraju imati svoje vlastite nalaze, ponavljam sve pretrage idućeg ciklusa. I tad će donijeti odluku kako/što dalje. Vratit ću se na forum kad budem imala nekih informacija. Do tad trebam smršavjeti, a za kvalitetu pijem svježu matičnu mliječ, inofolic, d vitamin, omegu.
    Držite se, cure..

Sretno i strpljivo! 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

27. Studeni 2020. 14:19

*.Women_name.*

https://ibb.co/mF2zD1F
    Moja curka ❤️

Zavidim vama na curama. U mene sve pisonje, pa cak sad i ove macke sta su dosle i ostale

27. Studeni 2020. 14:20

🍀🐞MISS🐞🍀

Lucija da, samo me strah jer ne znam moze li mi bit sta od viska progesterona. Ali me vuce da ga pijem zbog krvarenja. Evo npr jutros se krvarenje i grcevi skroz smanjili na minimumu ,a sad opet krenilo oboje, nije nista to da umirem od bolova ali jbg kad vidim krv nije mi svejedno,makar je nema puno, tesko mi je jer sam imala biokemijsku vec. Ok ,znam ,moram se opustit i uzivat u vikendu, imam zadad poduplane bete ,moram bit sretna radi toga , i jesam, ali tek kad skroz nestane krv bit cu u miru..Valjda. 😂
    Bozma, da ja sam zvala oko 12.30,pricala sa sestrom Zdenkom. Kako si ti, jesi isla konacno kuci? Kakvo je stanje?

Znam da se ne mozes opustit dok god vidis krv i necu ti to ni govoriti 🙉🙉🙉
    DA li pijes magnezij? On je takodjer dobar za opustanje maternice i smanjuje grceve. 

vuky
    27. Studeni 2020. 14:22

Lucyn toga se i ja bojim :/ samo da sve prode ok... i bas ko sto kažeš da povade sve, pa onda moze pomslo dalje.... 
    Erica, LucyLou ja sam isto pronasla psa iz provjerenog uzgoja i isto sam ili za udomljavanje ili kod provjerenih uzgajivaca, a ne koji stancaju zbog zarade... udomila bi da imam kucu, ovako sam trazila bas da je bez linjanja i mirisa ... ipak stan i to u Dalmaciji, tko bi to odrzavao ... nisam toliko vrijednica...

🍀🐞MISS🐞🍀
    27. Studeni 2020. 14:22

mandarinkica

Miss superrrr cestitke🌈🌈
    Bit će to sve dobro i dalje!!:)
    Ma zelila sam te pitati, jesi li i AIH prošla isto kod dr Mrsica? Ja bih trebala imati s njim razgovor 7.dan ciklusa sa svim nalazima obavljenim sto je tražio (i svi uredni). Osim opet LH 7, FSH 5. Sta mislis jel bi me mogao ubaciti odmah ovaj mjesec tj ovaj ciklus onda na AIH u prirodnom ciklusu? Kako je tebi bilo kad ste isli na AIH, kako je išao postupak/folikulometrija, da li si dobivala štoperice? Sorry na sto pitanja, thx unaprijed

Ubacit ce te sigurno odmah, za AIH nema cekanja jer tu nema inekcija, ni stoperica ,nicega bas .Ja sam samo pila Femaru (koju sama kupiš na recept) i ides na folikulometrije od 10dc , prate se vodeci folikuli, 1 ili 2 i ovisno o velicini folikula odrede kad ce bit inseminacija. Meni bi to ugl bilo sredinom ciklusa cca15.dan kad i ovulacija otprilike nastupa . To ti nije nista bolno, bas nista, kao obican papa test! Ostanes pola sata nakon toga lezat i ides kuci, ne moras nista paziti, ponasas se prirodno..Za AIH ce te sigurno odmah ubaciti,samo mozda neces ic tad mjesec odmah nego iduci jer ce ti vec bit 7dc pa je mozda vec kasno da krenes sa Femarom ili Klomifenom,sve ovisi sta ce ti dat od ljekova . Meni je Femara puno vise pasala, nisam imala nikakve nuspojave od nje.

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Studeni 2020. 14:26

🍀🐞MISS🐞🍀

Beta 13dnt - 254 👏👏👏❤️❤️❤️🙏🙏🙏
    Jel je trebam vadit i u ponedjeljak,sta mislite ? Pa usput i progesteron provjeriti.

Čestitam! Ne moraš vaditi, osim ako će te to smiriti. Sad dogovori UZV, to je idući važan korak. 

💔💔💔

🍀🐞MISS🐞🍀
    27. Studeni 2020. 14:27

LUCIJA007

🍀🐞MISS🐞🍀

Lucija da, samo me strah jer ne znam moze li mi bit sta od viska progesterona. Ali me vuce da ga pijem zbog krvarenja. Evo npr jutros se krvarenje i grcevi skroz smanjili na minimumu ,a sad opet krenilo oboje, nije nista to da umirem od bolova ali jbg kad vidim krv nije mi svejedno,makar je nema puno, tesko mi je jer sam imala biokemijsku vec. Ok ,znam ,moram se opustit i uzivat u vikendu, imam zadad poduplane bete ,moram bit sretna radi toga , i jesam, ali tek kad skroz nestane krv bit cu u miru..Valjda. 😂
    Bozma, da ja sam zvala oko 12.30,pricala sa sestrom Zdenkom. Kako si ti, jesi isla konacno kuci? Kakvo je stanje?

DA li pijes magnezij? On je takodjer dobar za opustanje maternice i smanjuje grceve.

Jesam jesam, pijem svaki dan .Magnezij ,puno tekucine, lezim bas stalno stalno, niti ne sjedim nego bas lezim ...Malo sam cijela nekako smantana, mozda od progesterona ?! Imam malu griznju savijesti jer nisam poslusala svog mpo doktora za duphaston nego obicnu ginekologicu,ali valjda i ona nesto zna, pa rekla bi mi da je to puno progesterona ako je.  Jbte pa zar nitko na forumu nije krvario ,a beta mu se duplala u pocetku? Zanima me samo kad ce to prestat? Odlazim 70 puta na dan u wc da vidim jel ima mozda vise te krvi, i ugl je sve isto, nekad malo manje nekad malo vise.  Ali generalno nema toga puno, kad su grcevi jaci tad je malo vise ,kad ih nema malo je manje ..veliki mi je problem sta sam vecinu dana doma sama i nema muza jer radi, nitko mi ne zna za situaciju pa previse mislim i opterecujem se.. da bar mogu promijenit svoju ludu glavu,al ok,znam da me svi ovdje razumijete i da bi vjerojatno i vi iste bile pa me to tjesi...

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    27. Studeni 2020. 14:34

Ej curke kad mi je zadnje da se smijem normalno ofarbati? Znači farbam se u crno, prirodna sam zlatokosa ... I kako mi se vidi izrast to je koma.. A nebih baš riskirala farbanje u slučaju da nam se primi od prve, a ovakva hodati nemogu, sličnim si na hijenu, i to je blago rečeno... 😁😁

endometrioza

27. Studeni 2020. 14:35

🍀🐞MISS🐞🍀

LUCIJA007

🍀🐞MISS🐞🍀

Jesam jesam, pijem svaki dan .Magnezij ,puno tekucine, lezim bas stalno stalno, niti ne sjedim nego bas lezim …Malo sam cijela nekako smantana, mozda od progesterona ?! Imam malu griznju savijesti jer nisam poslusala svog mpo doktora za duphaston nego obicnu ginekologicu,ali valjda i ona nesto zna, pa rekla bi mi da je to puno progesterona ako je. Jbte pa zar nitko na forumu nije krvario ,a beta mu se duplala u pocetku? Zanima me samo kad ce to prestat? Odlazim 70 puta na dan u wc da vidim jel ima mozda vise te krvi, i ugl je sve isto, nekad malo manje nekad malo vise. Ali generalno nema toga puno, kad su grcevi jaci tad je malo vise ,kad ih nema malo je manje ..veliki mi je problem sta sam vecinu dana doma sama i nema muza jer radi, nitko mi ne zna za situaciju pa previse mislim i opterecujem se.. da bar mogu promijenit svoju ludu glavu,al ok,znam da me svi ovdje razumijete i da bi vjerojatno i vi iste bile pa me to tjesi…

Nemoj vise piti dufaston a progesteron izvadi u nedjelju pa ces, vidjeti.. 
    Ja, sam u prvoj T krvarila i sto da ti kazem.. Grcevi manji pa jači, krv smedja pa crvena, nekad vise nekad manje isto mi muka bilo ici na wc... trajalo je to tako par dana i navecer sam imala spontani no ostao mi komadić posteljice..
    No imala, sam ja i MNOGE missed AB bez kapi krvi (u drugoj T nisam imala ni kap krvi)... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.