Miss čestitam na beti, samo neka skače. Nadam se da se možeš sada malo opustiti...
I ja bi rado pasića, ali kako putujemo puno do sada se nismo usudili 😕
Potpisujem ovo za pse. I ja podržavam udomljavanje, nono ima udomljenog samo jadan je pun trauma i nakon 12 g. se trese, ima problema, zdravstvenih i psihičkih, boji se svega...Ali, svakako tko kupi, i to mi je savršeno u redu. Mi smo kupili bishona jer smo baš htjeli nju, ali iz provjerene uzgajivačnice, kineziološki savez i sve živo, i s papirima, ne zbog papira ili izložbe nego zbog nelegalnih uzgajivačnica i štancanja pasa...maltezerić mješanac je bio poklonjen iz jednog legla tako da smo sve prošli
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Manemoj , mislila sam jutros pa me bilo strah toliko setat radi svega jer nisam imala uputnicu pa bi morala privatno ici ,zato cu u ponedjeljak i još jednu betu i progesteron…ionako sam ga pojacala na svoju ruku, za svaki slucaj ..mislis da je kasno u pon? Meni je samo bitno jel neko provjereno zna da li mogu nestetiti sebi ili plodu s viškom progesterona? Uzimam 8 vaginalno utrogestana + 3 duphastona .
Ti se i dalje toliko stresiras oko duphastona.. Nemoj ga uzimati jer meni se cini da tu odluku nisi donjela u miru i dogovoru sama sa sobom vec jer smo ti mi predlozile...pogotovo jer ti je mpo lijecnik rekao da ti ne treba, vjerujem da te to isto muci... Nemoj onda... Ostavi ga i u ponedjeljak izvadi progesteron..
https://ibb.co/vDC2MQq
https://ibb.co/tZ9CSGs
Na jednoj smo Bingo i ja, na drugoj brat cuva Binga 🥰
Isti takav je naš Ben, on ima 9 godina 😍😍
Predivan je.
Potpisujem ovo za pse. I ja podržavam udomljavanje, nono ima udomljenog samo jadan je pun trauma i nakon 12 g. se trese, ima problema, zdravstvenih i psihičkih, boji se svega…Ali, svakako tko kupi, i to mi je savršeno u redu. Mi smo kupili bishona jer smo baš htjeli nju, ali iz provjerene uzgajivačnice, kineziološki savez i sve živo, i s papirima, ne zbog papira ili izložbe nego zbog nelegalnih uzgajivačnica i štancanja pasa…maltezerić mješanac je bio poklonjen iz jednog legla tako da smo sve prošli
Svaka ti čast,nema "papir" tj rodovnica veze s izložbama,mislim,ima,ali bitno je ovo što si napisala,to je kao kod nas rodni list.Vidi se da je pas iz provjerenog uzgoja tj da roditelji imaju uzgojnu dozvolu koju ne mogu dobiti bez nekih zdravstvenih testova,kontrole karaktera i ostalo.
No dobro,baš smo okupirale forum s psećim temama
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Beta 13dnt - 254 👏👏👏❤️❤️❤️🙏🙏🙏
Jel je trebam vadit i u ponedjeljak,sta mislite ? Pa usput i progesteron provjeriti.
Jesi ti danas zvala za javit betu? Cula sam da je netko zvao i promislila: blago joj se, hocu li im ja ikad javit pozitivnu betu, a ne samo povisen crp 😂
Bozma kako se osjećaš,sorry ako si već napisala,pogubila sam se?Skužila sam jedino da si još u bolnici na humanoj.
manemoj jel te još boli glava od estrofema?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
https://ibb.co/c6y4zRG
https://ibb.co/KjQxCXh
evo moje buhtlice
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Tuma predivan je!
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Potpisujem ovo za pse. I ja podržavam udomljavanje, nono ima udomljenog samo jadan je pun trauma i nakon 12 g. se trese, ima problema, zdravstvenih i psihičkih, boji se svega…Ali, svakako tko kupi, i to mi je savršeno u redu. Mi smo kupili bishona jer smo baš htjeli nju, ali iz provjerene uzgajivačnice, kineziološki savez i sve živo, i s papirima, ne zbog papira ili izložbe nego zbog nelegalnih uzgajivačnica i štancanja pasa…maltezerić mješanac je bio poklonjen iz jednog legla tako da smo sve prošli
Svaka ti čast,nema "papir" tj rodovnica veze s izložbama,mislim,ima,ali bitno je ovo što si napisala,to je kao kod nas rodni list.Vidi se da je pas iz provjerenog uzgoja tj da roditelji imaju uzgojnu dozvolu koju ne mogu dobiti bez nekih zdravstvenih testova,kontrole karaktera i ostalo.
No dobro,baš smo okupirale forum s psećim temama
Da, znas koliko znam slucajeva...evo od kolegice prijateljica imala maltezericu koju je pustala da lunja, naisao susjedov garavi pas i maltezerica skotna. Svi stenci bijeli, ona lijepo oglasila na njuskalo da prodaje maltezere, sve se prodali u roku od keks.
A sad amo na druge teme 😂
Ajme jos mastam o pizzi, a stvarno ne bi smjela 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji