Tina to je crtica ♥️ cestitam, jadranki cestitam rodjendan imam da joj pozelim trudnocu 💪🏼
MTB sutra pisaj po testu, evo ako treba pisat cu i ja u znak podrske, imam jos testova, gledam ih ko ozebo sunce, pozelila sam pisnut koji
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Jadranka. samo pokušaj svaki dan u otprilike isto vrijeme dati.
Sanjich, ako nije primala boostere, do sad je štoperica otišla iz tijela. Tiinaa, jesu bili trodnevni ili petodnevni?
Sad vidim 19.10, to je 12 dana - do sad je to otišlo! Meni je nakon 7 dana ostalo samo 5.05, a nije tvoj metabolizam TOOOLIIIKO sporiji od mog. U 10 dana svima ode.
Nadalica, i kod ima u McD ali jako jako rijetko, kao specijalac.
💔💔💔
Vidi li ko drugi crticu ili samo ja
Woooohooooo, vidi se!!!! Imamo crtu!!!
A jučer ti je bilo bijelo ili se nisi testirala?
Ovo mi je prvi test, i nije sa jutarnjim urinom.. radila sam ga nema pola sata
Ooo, čak i nije prvi urin. Sila je jaka u tebi!!
Sad opušteno piški i iduće dane, ali za sad, beba je tu i drži se svoje mamice!!!
💔💔💔
Tina to je crtica ♥️ cestitam, jadranki cestitam rodjendan imam da joj pozelim trudnocu 💪🏼
MTB sutra pisaj po testu, evo ako treba pisat cu i ja u znak podrske, imam jos testova, gledam ih ko ozebo sunce, pozelila sam pisnut koji
Sam ti pišaj. Ja ću vidjeti kao ću se osjećati ujutro.
💔💔💔
Vidi li ko drugi crticu ili samo ja
Ako ti je danas 8 dnt ja bi oprezno ipak uzela u obzir crticu ako si primala injekcije hcg, poput brevactida ili drugih?
Zadnju inekciju primila 19.10 stopericu brevacitid, mislis da je jos ima u meni 😐
Hmm pa iskrneo ne mislim da bi se bas tolko zadrzalaa.. Piski sad dva dana pa gledaj jel tamni.. Kad ti je dan za vadit betu?
Sanjich, ako nije primala boostere, do sad je štoperica otišla iz tijela. Tiinaa, jesu bili trodnevni ili petodnevni?
Sad vidim 19.10, to je 12 dana - do sad je to otišlo! Meni je nakon 7 dana ostalo samo 5.05, a nije tvoj metabolizam TOOOLIIIKO sporiji od mog. U 10 dana svima ode.
Sve sam pobrkala.. znaci stopericu sam primila 17.10 u 22:45, 19.10 punkcija, oplodeno 15 stanica.. 8 ih smrzlo a dva su mi vracena 23.10.
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Sve sam pobrkala.. znaci stopericu sam primila 17.10 u 22:45, 19.10 punkcija, oplodeno 15 stanica.. 8 ih smrzlo a dva su mi vracena 23.10.
Draga, to je to. Nema te štoperice koja ostaje 14 dana.
Trudna si
💔💔💔
Na Fb si napisala da si brevactid primila 19og..
Ja ti cestitam i nadam se da je prava crtica i da nam javis uskoro betu 🤞🤞💃👶
Tina čestitam na plusiću!!! 🎉
Jadranka - Sretan rođendan!!! 🎉🎂
Cure drage, čitala sam ujutro uz kavu forum, nakupilo se kroz noć puuuno stranica 🤣 i onda prije slaganja ručka... i sve nešto o krumpirićima, cikli... tako da sam ja za ručak automatski složila pljeskavice, krumpiriće i salatu od svježe cikle i jabuke - probajte takvu salatu 👍 preporučujem... i najradije bih pišnula na testić al nisam ni blizu te faze 🤣
Utriće stavljate u kupaonici? Da se tak kotrljaju? 😳 ja svoje isključivo ležeći stavljam i ne ustajem pol sata minimalno...
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
anavi985, razumijem ovo sa testićem, ja sam ga imala želju pišnuti dok sam bila na pilulama prije postupka dok sam čitala cure kako ih rade
Što se tiče utrića, najzgodnije mi je u kupaoni. Čučnem, stavim, dignem se, operem ruke, odem leći.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji