Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🍀🐞MISS🐞🍀
    25. Studeni 2020. 23:24

Ljudi,hvala na podrsci..muzu su rekli da mi nista ne mogu dat ako obilno ne krvarim ili ako ne trpim uzasne bolove,a ako se to desi da me dovede ..da je 8 utrogestana po njima isto sasvim dovoljno da uzimam..da blago krvarenje i grcevi nisu nista nenormalno.  Eto, to je ukratko, ne znam sta bi rekla i sta ce biti..molit cu se najboljem,al spremna cu bit na sve..popila normabel od 2 i odoh spavati...❤️ Sutra je novi dan,nadam se ljepsi i s manje stresa!

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

25. Studeni 2020. 23:26

🍀🐞MISS🐞🍀

Ljudi,hvala na podrsci..muzu su rekli da mi nista ne mogu dat ako obilno ne krvarim ili ako ne trpim uzasne bolove,a ako se to desi da me dovede ..da je 8 utrogestana po njima isto sasvim dovoljno da uzimam..da blago krvarenje i grcevi nisu nista nenormalno. Eto, to je ukratko, ne znam sta bi rekla i sta ce biti..molit cu se najboljem,al spremna cu bit na sve..popila normabel od 2 i odoh spavati…❤️ Sutra je novi dan,nadam se ljepsi i s manje stresa!

Da... Ne mogu oni na hitnoj nista drugo ni reci niti napraviti...
    Odmaraj samo💓🌺🌺🌺🙏

Razumna
    25. Studeni 2020. 23:46

Lucija koliko te čitam i pratim imam osjećaj da te znam 😘
    Dada ja sam stvarno mimoza i sve me boli ali pikanje danas nisam osjetila tako da mislim da će to muž bez problema, zapravo jedva čekam da me pikne možda ću čak i dramit i kao jaukati da ispegla ves 😹
    Ali stvarno ne boli. Igla je tanka kao vlas i nemam pojma di sam piknuta. Nadam se da će i aspiracija biti takva 🤭

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

• Jana85
    25. Studeni 2020. 23:51

Mali update : nakon godinu dana pokusavanja, dobila sam uputnicu za humanu reprodukciju danas✌️

Nalazi : za sad sam dobila nalaze papa testa koji je dobar. Nalaz spermiograma koji pise normozoospermia, samo ne znam ima li kakve veze sto morfoloski normalnih pise 10%, abnormal 90%, tail defects 90%? Vidjela sam na internetu da to ovisi tko i po kojim mjerilima ocita nalaz, u nekoj poliklinici pise da oni normalnim smatraju iznad 30% morfoloski normalnih a tu pise iznad 4 % da je normalno. Hm?

Na upit gdje da nazovem s uputnicom rekao je da idem tamo gdje je manji red cekanja. Ima li itko tko trenutno zna gdje je manji red cekanja, pa da se prijavim za pregled sutra? (Petrova, Merkur, Sv.Duh...)

Hvala vam 🙏

IVF 9.mj ako ne uspije do tada.

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    26. Studeni 2020. 00:06

Razumna

Dada ja sam stvarno mimoza i sve me boli ali pikanje danas nisam osjetila tako da mislim da će to muž bez problema, zapravo jedva čekam da me pikne možda ću čak i dramit i kao jaukati da ispegla ves 😹
    Ali stvarno ne boli. Igla je tanka kao vlas i nemam pojma di sam piknuta. Nadam se da će i aspiracija biti takva 🤭

Meni su rekli da ću dobiti opću anesteziju za aspiraciju, malo odspavati i da neću ni osjetiti  😁😁 neznam dali je to praksa svugdje. Baš sam morala ispuniti papir za anesteziju. Ista stvar i za transfer mislim 😊

endometrioza

26. Studeni 2020. 00:11

Razumna

Znas? Mislis poznamo se ili 😄? 
    Da te ja onda upiknem.. Meni to bar lako 😂
    Vec mi fali bockanje🙊🤭🤭
    Ma ni aspiracija nije tako bolna🙃

26. Studeni 2020. 00:14

🌺Dada31🌺

Razumna

Meni su rekli da ću dobiti opću anesteziju za aspiraciju, malo odspavati i da neću ni osjetiti 😁😁 neznam dali je to praksa svugdje. Baš sam morala ispuniti papir za anesteziju. Ista stvar i za transfer mislim 😊

Transfer se ne radi pod anestezijom jer je to totalno bezbolan proces, ako nemas nekakav problem sa cerviksom. Ja ga doslovno nisam osjetila, a tako i 99posto cura tu.
    Sto se tice anestezije, ja sam lokalnu imala i izdrzala sam, jer sam imala mali broj stanica, ali bome da sam imala na svakom jajniku po 8 do 10 stanica trazila bih opću.

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    26. Studeni 2020. 00:30

Jana85

Mali update : nakon godinu dana pokusavanja, dobila sam uputnicu za humanu reprodukciju danas✌️

Nalazi : za sad sam dobila nalaze papa testa koji je dobar. Nalaz spermiograma koji pise normozoospermia, samo ne znam ima li kakve veze sto morfoloski normalnih pise 10%, abnormal 90%, tail defects 90%? Vidjela sam na internetu da to ovisi tko i po kojim mjerilima ocita nalaz, u nekoj poliklinici pise da oni normalnim smatraju iznad 30% morfoloski normalnih a tu pise iznad 4 % da je normalno. Hm?

Na upit gdje da nazovem s uputnicom rekao je da idem tamo gdje je manji red cekanja. Ima li itko tko trenutno zna gdje je manji red cekanja, pa da se prijavim za pregled sutra? (Petrova, Merkur, Sv.Duh…)

Hvala vam 🙏

Moj muž ima 0%, ovi ostali spermići su neki zdrknuti partijaneri, pa se nadam da će se naći bar jedan od nekoliko milijuna.... ali kažu da se to mijenja iz nalaza u nalaz. Uglavnom zbog te dijagnoze idemo na icsi bez razmišljanja. Moglo je biti i gore npr azoo... Bude to sve ok. Vjerojatno ideš na ivf ili icsi 😊😊

endometrioza

🍀🐞MISS🐞🍀
    26. Studeni 2020. 06:29

Jutro cure, testovi i dalje tamne, krv i dalje ide, grceva nema, dobro sam spavala, mirujem i dalje..sutra nova beta...psihicki sam satrana.... sretno svima danas!! Oprostite sto sam malo out od svega,ne funkcioniram otkako se sve ovo dogada .kao trebala bi se veseliti,ali sam u teskom grcu... Evo slika testa...
    https://ibb.co/gR3jWCD

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

26. Studeni 2020. 06:34

🍀🐞MISS🐞🍀

Jutro cure, testovi i dalje tamne, krv i dalje ide, grceva nema, dobro sam spavala, mirujem i dalje..sutra nova beta…psihicki sam satrana…. sretno svima danas!! Oprostite sto sam malo out od svega,ne funkcioniram otkako se sve ovo dogada .kao trebala bi se veseliti,ali sam u teskom grcu… Evo slika testa…
    https://ibb.co/gR3jWCD

Testovi tamne, bit će sve dobro. Jel utriće sad stavljaš vaginalno ili piješ, s obzirom na krvarenje? Ja ih navečer znam popit jer sam skužila da su ko najjači sedativ, zaspem prije 9 😂
    Možda te i oni smire malo pa lakše izdržiš do nalaza sutra. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.