Jutro cure, testovi i dalje tamne, krv i dalje ide, grceva nema, dobro sam spavala, mirujem i dalje..sutra nova beta…psihicki sam satrana…. sretno svima danas!! Oprostite sto sam malo out od svega,ne funkcioniram otkako se sve ovo dogada .kao trebala bi se veseliti,ali sam u teskom grcu… Evo slika testa…
https://ibb.co/gR3jWCD
Testovi tamne, bit će sve dobro. Jel utriće sad stavljaš vaginalno ili piješ, s obzirom na krvarenje? Ja ih navečer znam popit jer sam skužila da su ko najjači sedativ, zaspem prije 9 😂
Možda te i oni smire malo pa lakše izdržiš do nalaza sutra.
Stavljam ih vaginalno, pitala sam bas jucer to doktora,reka je da nastavim vaginalno jer da tako imaju najbolje djelovanje, da ih popijem samo ako bude krvarenje jace jer kad ih pijes oralno smanjuju koncetraciju i manta ti se tako da nije cudno da zaspes prije 9. Kako si ti danas?
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Jutro cure, testovi i dalje tamne, krv i dalje ide, grceva nema, dobro sam spavala, mirujem i dalje..sutra nova beta…psihicki sam satrana…. sretno svima danas!! Oprostite sto sam malo out od svega,ne funkcioniram otkako se sve ovo dogada .kao trebala bi se veseliti,ali sam u teskom grcu… Evo slika testa…
https://ibb.co/gR3jWCD
Testić ti lijepo tamni, najbolje što možeš učiniti za sebe je da strogo miruješ, znači doslovno do wc-a i nazad u krevet. Znam da psihički nije lako, pokušaj se zaokupirati serijama, knjigama, bilo čime da ti prođe vrijeme. Držim fige da sve bude dobro
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Jana85, to zapravo i nije toliko loš nalaz, i kao što moj suprug svjedoči, njihovi nalazi su promijenjivi. Ići ćete na metodu ICSI gdje će emriolog sam odabrati najljepše i najzdravije spremiće :) Mi smo u prvom postupku išli na ICSI, a sada ćemo vjerojatno na IVF jer je imamo dva uzastopna savršena nalaza.
Što se tiče liste čekanja, najbolje ti je da prikupiš brojeve telefona direktno od sestara koje rade na rasporedu i saznaš koliko se otprilike čeka na postupak. Tako sam ja zvala u Petrovu početkom 10.mj i rekle su mi sestre da upisuju za veljaču 2020.god, pa sam mogla dalje donositi odluke... Evo možeš tako probati saznati.
Također, malo prelistaj forum, pa ćeš vidjeti tko radi aspiracije bez anestezije, tko ne radi vikendom i slično, pa možda dođeš i sama do odgovora gdje da ideš u postupak! Ajde please kad saznaš kakve su liste čekanja, javi ovdje jer me baš zanima...
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
Miss testovi lijepo tamne sto znaci da beta raste, mozda je u pitanju neki mali hematom kiga nisu uspjeli vidjeti uzvom, jos ako je neki uzv iz doba dinosaura vrlo moguce 😥 danas samo na wc, neka te mm tetosi, upali si netflix, pusti neke bozicne filmove, i odmaraj.. svakako nista ne mozes drugo uciniti sem izlezavanja sutra i je beta pa ces znati da li se dupla pravilno
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Miss drzim 🤞🏻 da se cim prije krvarenje zaustavi da se mozes veseliti u miru plusicu i beti! Jedino sto ti mozes je slusati sto ti dr kažu i uzimati terapiju te mirovati, ti fino cajic, knjiga/film/muzika i pokusaj odmarati max... valjda ce se sve umiriti 💗
Anitram nadam se da se i kod tebe smirilo krvarenje i da si ok, da je to bio neki hematom koji nisu ulovili uzv ... drzi se!
Evo, cekam pregled i uzasno me trema! Nadam se da je sve ok i da cu uloviti dr 5min za konzultacije jer uopce nista nismo pricali... :/
MISS držim fige da se krvarenje smiri i bude sve ok 🤞
Curke, trebam savjet, do kada vi pijete suplemente(za one koji piju), do punkcije, transfera ili? Ne mogu se sjetit.
Matičnu sam prestala pred 3 tjedna, ali ostalo još pijem 🤔Zaboravila pitat dr.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Lucyn ja sad pijem folacin, inofolic i vit D 1x tjedno... inofolic cu do punkcije, a ovo cu nastaviti... Jos sam pila Q10 i kendural C, kendural C sam izbacila jer sam pocela imati probl sa stolicom! A Q10 pred 5 dana jer mi nestalo i nisam kupila ( dost mi vise svih suplamenata ) Neki dan sa frendicom pricam, preporuca nesto forever, reko nemoj, ne zelim nikakve tbl, praskove, sirupe etc. Nista.... neko duze vrijeme!
https://ibb.co/82JNtFt
Gledam ih sad ponovo s odmakom, stvarno savrseno tamne..hvala vam cure,pokusat cu se danas smiriti i uzivati u netflixu i toplom caju ❤️🥰 nadam se da ce sve biti ok
Lucyinthesky ja sam sve pila do punkcije osim maticne ( q10, omegu, shatavari prah i sjemenke konoplje, vitamin d,kendural..)
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
MISS držim fige da se krvarenje smiri i bude sve ok 🤞
Curke, trebam savjet, do kada vi pijete suplemente(za one koji piju), do punkcije, transfera ili? Ne mogu se sjetit.
Matičnu sam prestala pred 3 tjedna, ali ostalo još pijem 🤔Zaboravila pitat dr.
Jučer sam pitala doktora da li smijem nastaviti piti Omegu, L-kartnitin (tj. Proxeed), i rekao je da mogu nastaviti piti jer su to dodaci prehrani, nisu hormoni, ali isto tako da nije znanstveno dokazano da ti dodaci djeluju pa da sama odlučim da li ću ih piti ili ne, i da jedino što je znastveno dokazano je folna kiselina i da to treba piti Izgleda da je jučer bio baš od volje doktor
Hvala vam curke, ma mislim da sam tako i prije pila, ali sam već zaboravila.
vuky bome je i meni dosta, s guštom ću prestat sa svim mogućim suplementima čim budem mogla.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji