Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mara234
    26. Studeni 2020. 08:23

Pozdrav curke! Evo ja iduci ciklus bi trebala na Fet. Ovaj ciklus pratim dalmima ovulacije ili ne, inace imam Pcos. E sad jako se tesko snalazim s tim trakicama. Dal crtica treba biti bas jednaka kontrolnoj. Htjela sam sliku staviti al stalno govori da je neka greska. 

👩‍🦰31🧒39
    Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
    1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
    Beta negativna- nema 🐧
    2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
    19.2.Fet 1 blastice

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Studeni 2020. 08:29

Ruska1986, prepravljeno. 

LucyLou, ti si bila kod mene kući ili? Imam police pune knjiga, to su moje ljubimice i uvijek su lijepo posložene.  Sposobna sam dane i dane provesti milujući ih, preslagujući ih, ...

Što se mene tiče, ja se fizički izvrsno osjećam. Nema nikakve naznake onog što se zbiva u meni, što je psihički još gore nego da osjećam nešto. Nedostaje mi brojanje i veseljenje svakom danu, čitanje svakog jutra što se sad zbiva i u kojoj je sad fazi beba...
    Posla imam, zabavim se kroz dan sa raznoraznim aktivnostima, pa dan prođe. Ponekad se malo prepustim tuzi, ali to je OK. Više me smetaju luđački napadaji nade koje pokušavam kontrolirati - jer um je sposoban iskreirati svakakve scenarije u kojima na kraju ipak sve završi dobro - pogotovo zato što se ja stvarno fizički dobro osjećam.

💔💔💔

26. Studeni 2020. 08:31

MilaSt

Cure, koliko vremenski stoperica "blokira" ovulaciju, kad bi znale u kojoj sam se situaciji nasla…

Koliko ja znam ne blokira je nego potice da bude za 36 sati. U prirodnjacima bi mi vjerojatno vec zapocela pa bi ovulirala cim bi primila stopericu. Zasto?

26. Studeni 2020. 08:35

🍀🐞MISS🐞🍀

https://ibb.co/82JNtFt
    Gledam ih sad ponovo s odmakom, stvarno savrseno tamne..hvala vam cure,pokusat cu se danas smiriti i uzivati u netflixu i toplom caju ❤️🥰 nadam se da ce sve biti ok
    Lucyinthesky ja sam sve pila do punkcije osim maticne ( q10, omegu, shatavari prah i sjemenke konoplje, vitamin d,kendural..)

Odlicno je potamnio. Bit ce to dobro, nek se samo to krvarenje zaustavi

26. Studeni 2020. 08:37

Krvarenje je skoro prestalo. Jos malo malo nesto curkam. U 12:10 moram ici kod svog ginica. 🤷‍♀️

Sreca ♥
    26. Studeni 2020. 08:50

Znaci cure, jutros sam tribala bit na aspiraciji, sinoc dosa nevazeci rezulatat covida. Strasno,ja sam u soku i izbezumljena. Ponovila test i sad stepit oce li buti gotov do podne 😟🥺

🤍

Ruska1986
    26. Studeni 2020. 08:51

🦋Anitram1982🦋

Krvarenje je skoro prestalo. Jos malo malo nesto curkam. U 12:10 moram ici kod svog ginica. 🤷‍♀️

Javi nam se obavezno! Nadamo se da je sve ok! A sigurno je... 🙂🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

🍀🐞MISS🐞🍀
    26. Studeni 2020. 08:51

🦋Anitram1982🦋

Oprosti sto sam te zanemarila jucer, bila sam pod ogromnim stresom radi svog krvarenja...Nadam se da si ti dobro,drago mi je da je krvarenje prestalo,,odmaraj i cuvaj se ❤️

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

26. Studeni 2020. 08:53

MilaSt

Znaci cure, jutros sam tribala bit na aspiraciji, sinoc dosa nevazeci rezulatat covida. Strasno,ja sam u soku i izbezumljena. Ponovila test i sad stepit oce li buti gotov do podne 😟🥺

O misa mu. Nadam se da ce stici. Jesi naglasila da ti je prehitno to?

26. Studeni 2020. 08:55

🍀🐞MISS🐞🍀

🦋Anitram1982🦋

Oprosti sto sam te zanemarila jucer, bila sam pod ogromnim stresom radi svog krvarenja…Nadam se da si ti dobro,drago mi je da je krvarenje prestalo,,odmaraj i cuvaj se ❤️

Ma joj. I istom smo kosu ❤. Ali vjerovat cemo da ce sve biti dobro. Vidla sam testic fino to tamni. Kod mene jucer isto taman da nemre biti tamniji i onaj digitalni stavio 2-3 tjedna. Pa sad ovo. 🙈 samo odmaraj doma. Na wc i nazad u krevet. Fuckas sve ostalo. Ovo nam je bitno. Ja moram malo izac jer moram prosetat psa posto svi ostali rade. Al polako cu. Sretno dalje i drzim 🤞🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.