Lijep pozdrav svima.
Imam jedno (vjerujem poglupo) pitanje.
Poznato je da žene koje imaju PCOS također imaju i povišen AMH. Da li to nešto znači što se tiče njihove kvalitete/količine jaja?
Hvala unaprijed!
Leptirica90, cestitam ti, beta je divna! 🎉🎊😊👏🏻
Lucyinthesky, drago mi je da sve dobro izgleda na uzv. Ajmo svu energiju umsjerito u te folikulice i vjerovati da ce bas ovaj put biti dobitni!🤞🏻😉😘
AuroraB, i ja sam bila kod istog doktora i imam samo rijeci hvale! Drzim ti fige na najjace!😊🤞🏻
Anksimoron, folikulometrije, aspiraciju i ET te eventualno zamrzavanje zametaka pokriva HZZO. Ono sto se dodatno placa su konzultacije, spermiogram, FET i eventualne dodatne pretrage. Sretno!😊🤞🏻
Jeremija, drago mi je za smrzlica i drzim fige da ces se cim prije oporaviti i onda ici po svoju bebu!😊🤞🏻
Da da to znam… znaci kad sad odem na prvi uzv mi je besplatno sve nadalje… ma cisto pitam da se pripremim… premda sam sve dosad isla privatno tako da 😉 a lijekove onda predizemo u ljekarni ili tamo dobijemo?? Jesi morala covid test donijeti prije 1 pregleda ili tek na aspiraciji? Kod kojeg si ti doktora?
Lijekove preuzmes kod njih, a sve folikulometrije u postupku su pokrivene od strane HZZO-a, dok kada ides u FET, placas i folikulometrije i FET. Ja sam COVID test morala raditi samo prije FET-a, na ljeto nije bio uopce potreban ali u medjuvremenu su se pravila mijenjala tako da najbolje pitaj sve na samom pocetku bockanja, da se mozes organizirati na vrijeme. Ja sam bila kod dr. M., a FET mi je odradio dr. G.
U kojoj poliklinici si bila privatno? I koji ti je ovo postupak? Pitam jer ne vidim u potpisu i cudi me kako nasa Ruska1986 nije vec urgirala 😊
Belaaa, drago mi je da si nam se javila, cuvaj se i pazi na sebe. 🥰
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Leptirica90, cestitam ti, beta je divna! 🎉🎊😊👏🏻
Lucyinthesky, drago mi je da sve dobro izgleda na uzv. Ajmo svu energiju umsjerito u te folikulice i vjerovati da ce bas ovaj put biti dobitni!🤞🏻😉😘
AuroraB, i ja sam bila kod istog doktora i imam samo rijeci hvale! Drzim ti fige na najjace!😊🤞🏻
Anksimoron, folikulometrije, aspiraciju i ET te eventualno zamrzavanje zametaka pokriva HZZO. Ono sto se dodatno placa su konzultacije, spermiogram, FET i eventualne dodatne pretrage. Sretno!😊🤞🏻
Jeremija, drago mi je za smrzlica i drzim fige da ces se cim prije oporaviti i onda ici po svoju bebu!😊🤞🏻
Da da to znam… znaci kad sad odem na prvi uzv mi je besplatno sve nadalje… ma cisto pitam da se pripremim… premda sam sve dosad isla privatno tako da 😉 a lijekove onda predizemo u ljekarni ili tamo dobijemo?? Jesi morala covid test donijeti prije 1 pregleda ili tek na aspiraciji? Kod kojeg si ti doktora?
Lijekove preuzmes kod njih, a sve folikulometrije u postupku su pokrivene od strane HZZO-a, dok kada ides u FET, placas i folikulometrije i FET. Ja sam COVID test morala raditi samo prije FET-a, na ljeto nije bio uopce potreban ali u medjuvremenu su se pravila mijenjala tako da najbolje pitaj sve na samom pocetku bockanja, da se mozes organizirati na vrijeme. Ja sam bila kod dr. M., a FET mi je odradio dr. G.
U kojoj poliklinici si bila privatno? I koji ti je ovo postupak? Pitam jer ne vidim u potpisu i cudi me kako nasaRuska1986nije vec urgirala😊
Belaaa, drago mi je da si nam se javila, cuvaj se i pazi na sebe.🥰
Aha ja sam shvatila da si ti sad u postupku tamo pa zato pitam 🤣🤣 sorry onda 😃 ma joj nisam ja za te potpise, ali sam na listi.. vise vas citam nego tipkam... bila sam u lucingera 2 postupka, oba postupka biokemijska :( bez smrzlica... sad idem u 3 ivf...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Ma ne brini, samo ti pitaj, ako mogu, rado cu pomoci. 😉 Ja sam takodjer bila u IVF centru prije, i imala jednu biokemijsku. Drzim ti fige na najjace da kod tebe bude 3.sreca! 😊🤞🏻
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
Cure, moja beta je 98.6 ! Bas sam sretna, buljim u taj nalaz i suze mi idu...pao mi je kamen sa srca,svjesna sam da je mala ali ipak je 11dnt, pa valjda je to ok...u petak cu ponoviti i nadati se da ce biti preko 200... Cak mi se cini da se i krvarenje smanjuje ali doslovno nisam mrdnula s kauca osim do wc-a, otkazala sam i posao do daljnjega tako da cu stvarno paziti i nadati se najboljem! Hvala svima sto brinu ❤️🥰
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Cure, moja beta je 98.6 ! Bas sam sretna, buljim u taj nalaz i suze mi idu…pao mi je kamen sa srca,svjesna sam da je mala ali ipak je 11dnt, pa valjda je to ok…u petak cu ponoviti i nadati se da ce biti preko 200… Cak mi se cini da se i krvarenje smanjuje ali doslovno nisam mrdnula s kauca osim do wc-a, otkazala sam i posao do daljnjega tako da cu stvarno paziti i nadati se najboljem! Hvala svima sto brinu ❤️🥰
Ajme kako sam sretna zbog tebe 🥰🥰🥰🥰
Čuvaj se na najjače, probaj što više ležati dok to krvarenje ne prodje
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Cure, moja beta je 98.6 ! Bas sam sretna, buljim u taj nalaz i suze mi idu…pao mi je kamen sa srca,svjesna sam da je mala ali ipak je 11dnt, pa valjda je to ok…u petak cu ponoviti i nadati se da ce biti preko 200… Cak mi se cini da se i krvarenje smanjuje ali doslovno nisam mrdnula s kauca osim do wc-a, otkazala sam i posao do daljnjega tako da cu stvarno paziti i nadati se najboljem! Hvala svima sto brinu ❤️🥰
Bravo miss, jako mi je drago da je beta stigla! 🎉🎊👏🏻 i drzim ti fige na najjace da ce se lijepo duplati 😊🤞🏻odmaraj i mazi busicu 😊😘
Miss ❤️🥰 bas sam sretna zbog tebe, cuvaj se 😘
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Bravo Miss!!! Cekamo duplu u petak 😍😘❤️❤️❤️
🤍
Sortiraj odgovore
Najstariji