Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    19. Studeni 2020. 12:01

🦋Anitram1982🦋

🌺Dada31🌺

🦋Anitram1982🦋

Rijeseno: pricala sad sa svojim ginicem. U ponedjeljak da dodem na betu i uraditi ce ultrazvuk iako je naravno rano al svejedno ce uraditi.

Onda nećeš ni ići kod MPO?
    Ma bit će to sve u redu ovdje ili ondje 🥰🥰

Nego s čim si ti bildala toliko js da si ih imala 40 🙈🙈 ne mogu si uopće zamisliti toliki broj, jesi li ti to rekorderka? 😁😁😁🥰

Hmmm mogu ti napisat koja mi je terapija bila. Moj AMH je 39. Mislim da nisam rekorderka. Bilo je cura sa vise 🤣. Dakle terapija je bila sljedeca:
    1 - 8 DC Bemfola 300 i.e.
    5 - 8 DC Bemfola 225 i.e. + Luveris 75
    6 - 8 DC Orgalutran
    10 DC Ovittrelle + ( e jbg ne znam kak se zove sad) neka dupla doza nekog triggera da mi sazriju stanice.

Moj AMH je 58 tako da uz dobar doping se nadam i dobrim js. 😂😂😂😂
    Baš ću vidjeti svoju terapiju s tim da ću si baš tvoju screenshotati. Fascinantan rezultat 🥰

endometrioza

19. Studeni 2020. 12:05

🌺Dada31🌺

🦋Anitram1982🦋

🌺Dada31🌺

🦋Anitram1982🦋

Rijeseno: pricala sad sa svojim ginicem. U ponedjeljak da dodem na betu i uraditi ce ultrazvuk iako je naravno rano al svejedno ce uraditi.

Nego s čim si ti bildala toliko js da si ih imala 40 🙈🙈 ne mogu si uopće zamisliti toliki broj, jesi li ti to rekorderka? 😁😁😁🥰

Hmmm mogu ti napisat koja mi je terapija bila. Moj AMH je 39. Mislim da nisam rekorderka. Bilo je cura sa vise 🤣. Dakle terapija je bila sljedeca:
    6 - 8 DC Orgalutran
    10 DC Ovittrelle + ( e jbg ne znam kak se zove sad) neka dupla doza nekog triggera da mi sazriju stanice.

Baš ću vidjeti svoju terapiju s tim da ću si baš tvoju screenshotati. Fascinantan rezultat 🥰

Da al je bio Hiper. Bilo je kriticno al isplatilo se bome. Cisto da te upozorim da znas. I shvatila sam da mi je bolje bilo otici na FET nego odmah nakon punkcije na transfer kao sto je bio prvi put. Osjecala sam da mi je tijelo spremno. Da sam odmorna i da imam snage. Nekako drugaciji mi je bio osjecaj nego na prvom putu. 

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    19. Studeni 2020. 12:10

Bozma

Tanja79

Dobro jutro žene
    Srecno svima danas
    puno stranica za procitati, sve… jos jednu cu, jos jednu cu, i moj rucak debelo kasni.
    Ja zakazala konsultacije 30.11 da vidimo za drugi pokusaj.
    U medjuvremenu zeludac mi otpada od svih ovih suplemenata, teko mi sve to "legne"
    I jedna cudna stvar, iako sam strastveni kafedzija, vise ne mogu da pijem kafu ☹️, i bas mi fali taj ritual. Sve je pocelo od ove stimulacije i IVF-a pre mesec dana, jednostavno mi je 🤢 🤮 na kafu

i meni isto, svi se čude kad dođem "na kavu" pa naručim čaj. Ne znam je li mi se od svih ovih suplemenata gadi ili…nzn. Prije bi ih pila 4-6 dnevno, sad ujutro skuham iz navike za uz doručak i na kraju je prolijem, tako već par mjeseci, ali obavezno je nju skuham i držim na stolu, ne mogu da pijem i popodne kad muž dođe s posla kao skupa popijemo, pa skuham i sebi i kasnije svoju prolijem

Identično.... Vrlo moguce da je zbog suplemenata. I to sam pila one sto iz mrtvih dižu, jake. Probala jutros opet, skuhala i evo sad prosula, gadi mi se i da je gledam na stolu. Otkrila sam neki fin čaj, CARDAMON, GINGER, ORANGE "Dilmah" pa to furam al treba mi neki porok 🤦‍♀️
     Nikita, ni moj omiljeni Jegger mi ne ide,kad smo vec kod poroka. Mozda nas to organizam sprema za mom to be 🙄😁💖💖💖

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

• *.Women_name.*
    19. Studeni 2020. 12:11

🌺Dada31🌺

*.Women_name.*

Dada31Uvijek probaj prvo sa IVFom odnosno ICSI. Spermiogram je jako podložan promjenama, neznam jeste pokušali s nekim suplementima i zdravim načinom života. Ako je u prvom spermiogramu bilo 0, ne mora značiti da će i u uzorku za postupak biti 0 😁Ako ne uspiju onda idu na TESA ili micro TESE postupak. Inače lijepo za čuti, imam kolegicu s posla kojoj je muž imao azoo, išli su na ICSI jer on nije htio proći TESA postupak, odbijao je. Nekim čudom ona je nakon 10 godina pokušavanja ostala prirodno trudna, a svi spermiogram su uvijek bili čista 0. Uvijek ima nade, uvijek treba probavat i prirodno usput 🥰🥰

Dao mu je preporuku da pije Folio man, i rekao je da je moguće da je takav ishod jer je bio u to vrijeme na antibioticima, i blokadama za kičmu i pio je jake tablete za opuštanje mišića, nešto kao naš normabel ali puno jače i obavezno prije spavanja. Tako da vjeruje da to utječe na nalaz jer su mu svi ostali parametri odlični čak i iznad prosjeka…. Tako da ne kužim 🙄 valjda bude ok. Bio je on pod stesom jer su mi pustili film sa crncima i plavušom 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Ja sam rikavala kad je pričao doživljaje iz Show room-a 😂😂😂😂

Hahahaha ma njemu je to zbog stresa onsa 😂😂😂😂 presmiješno 
    Utječe to sve na spermiogram 😁 vjerujem da će ih sad biti dovoljno za par bebica 🥰🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

19. Studeni 2020. 12:14

Nikitta

Dada same here, ma gore nego električna stolica! 🙈
    Teja1408 guglam, za sad ne vidim u Cjeniku da imaju sedaciju. Mogu im poslat mail, hvala ti! 😍
    Tanja79 i Bozma kako vi ne pijete kavu više, tako ja alkohol. Jednostavno ne ide, još od lockdowna. Sad uz Visanne ni ne smijem.
    Btw. Danas mi je 8 dc, pijem Visane od nedjelje, i za sad kao da ništa ne pijem. Mislila sam da će mi odmah satrat bolove, ali nije. Boli me, tijelo normalno ušlo u plodne dane, trčim kakat nakon svakog obroka, toliko me potjera, crijeva ubiju, glasno jauknem. Mislim si, pa dobro jebote ima li išta da će tebe satrat moj cikluše? 🤷🏼‍♀️

Ajme, sjetim te se svaki put kad trčim na wc. Inače sam više patila od zatvora nego proljeva. Sad kad znam da negdje trebam ići ne jedem bar 12 sati prije da me ne uhvati. I to mi traje još od prošlog ciklusa. I sinoć objavim sliku na story i jutros me 3 ljudi zove na šta ličim kako sam smršavila. Čini mi se da je danas stanje malo bolje sa ovim probiotikom, ali svakako bi morala nekako doć do doktora, a toliko sam ih puta zvala radi toga da sam više sama sebi dop...ispadam hipohondar.

• Leptirica 90🦋
    19. Studeni 2020. 12:21

Drage cure ja sam evo napravila test i 1 crta je tavna a  2 malo slabije roskasto ja mislim da mi je test pozitivan

Azospermia

19. Studeni 2020. 12:22

Leptirica 90🦋

Drage cure ja sam evo napravila test i 1 crta je tavna a 2 malo slabije roskasto ja mislim da mi je test pozitivan

Slikaaaaaaaa

manemoj
    19. Studeni 2020. 12:23

Leptirica 90🦋

Drage cure ja sam evo napravila test i 1 crta je tavna a 2 malo slabije roskasto ja mislim da mi je test pozitivan

Daj sliku 😉

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    19. Studeni 2020. 12:26

🦋Anitram1982🦋

🌺Dada31🌺

🦋Anitram1982🦋

🌺Dada31🌺

🦋Anitram1982🦋

6 - 8 DC Orgalutran

Da al je bio Hiper. Bilo je kriticno al isplatilo se bome. Cisto da te upozorim da znas. I shvatila sam da mi je bolje bilo otici na FET nego odmah nakon punkcije na transfer kao sto je bio prvi put. Osjecala sam da mi je tijelo spremno. Da sam odmorna i da imam snage. Nekako drugaciji mi je bio osjecaj nego na prvom putu.

Ma jasno mi je...
    Nama je ovo prvi put i samo je rekao da ćemo sa friškima prvo, pa što bude. Pouzdam se u liječnika, stvarno je super i trudio se sve mi objasniti i sve ću prepustiti u njegove ruke s pouzdanjem u dragog Boga, da sve bude u redu 🙏❤️

endometrioza

• Leptirica 90🦋
    19. Studeni 2020. 12:27

Kad uvijek oću da vam stavim sliku i neznam i neće a sve radim kako piše

Azospermia

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.