Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nada 🍀
    19. Studeni 2020. 11:21

Dobro jutro cure, sretno svima koji danas čekaju lijepe vijesti. Dobrodošle nove cure..
    Sretno nama čekalicama za veliku betu a trudnicama pusa i nek maze buše...
    Cure koje počinjete sa bockanjem sretno...
    Martina, ja sam također išla kod MPO doktora na prvi UZV ali tek u 6. tjednu gdje sam već cula srce i sve je bilo uključeno u cijenu. Nakon toga normalno kod mog gina. Nekako mi djeluje da ti tvoji samo gledaju izvući šta više para. Kao da će oni vidjeti nešto tako rano, samo ti bezveze čeprkaju dole. Ne znam ali meni je to čudno 🤷‍♀️

19. Studeni 2020. 11:25

Rijeseno: pricala sad sa svojim ginicem. U ponedjeljak da dodem na betu i uraditi ce ultrazvuk iako je naravno rano al svejedno ce uraditi. 

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    19. Studeni 2020. 11:30

🦋Anitram1982🦋

Rijeseno: pricala sad sa svojim ginicem. U ponedjeljak da dodem na betu i uraditi ce ultrazvuk iako je naravno rano al svejedno ce uraditi.

Onda nećeš ni ići kod MPO?
    Ma bit će to sve u redu ovdje ili ondje 🥰🥰

Nego s čim si ti bildala toliko js da si ih imala 40 🙈🙈 ne mogu si uopće zamisliti toliki broj, jesi li ti to rekorderka? 😁😁😁🥰

endometrioza

tera_
    19. Studeni 2020. 11:31

🦋Anitram1982🦋

Odlicno, a onda poslje mozes kod mpo doktora :)

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    19. Studeni 2020. 11:39

Nikitta

Cure, trebam savjet, preporuku. S godinama sam imala niz loših iskustava kod stomatologa, zadnji u 1/2019 kad mi je orani kirurg morao jedan dio zuba čupat na živo, jer nismo primjetili da je taj korijen upaljen, pa anestezija na taj korijen nije djelovala. UMRLA SAM. Bilo je i čupanje cijelog umnjaka na živo kad sam imala 17. Ma svašta. Uglavnom, da skratim, panično se bojim odlaska kod stomatologa. Pukla mi je plomba prošle jeseni i ja evo godinu dana nisam otišla to popraviti. Imam još par stvari koje treba popraviti, jednostavno me strah preplavi. Sada sam odlučila ići, ali kako više ne želim ići kod stomatologa svog dugogodišnjeg iz više razloga, (zapravo imam ih 2 i nijedan više ne dolazi u obzir), izgubljena sam. Hoću ići kod nekog tko:

- razumije da sam prestravljena
    - ima strpljenja
    - ima anesteziju, plus rajski plin i sedaciju / bez toga ne idem!

Ako imate kakve preporuke, javite. Visiodent je jedino što imam u planu kontaktirati. Hvala 🙏🏼

Ja ti nemam što za savjetovati, samo bih ti poželjela sreću❤️. Bojim se zubara ko samog vraga i idem isključivo kad me boli. Meni je to nalik na el.stolicu, slobodno poistovjećujem 🙈😂 radije bih otišla svaki dan u mjesecu kod ginekologa nego jednom otišla zubaru. I meni je nedavno ispala plomba ali iz zuba u kojem nemam živac tako da mi ne smeta puno ali ići ću kada budem morala, ako se koji pokvari ili nešto slično tome, inače ne ne i ne 😂😂

endometrioza

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    19. Studeni 2020. 11:40

Dobro jutro žene 
    Srecno svima danas
     puno stranica za procitati, sve... jos jednu cu, jos jednu cu, i moj rucak debelo kasni.
    Ja zakazala konsultacije 30.11 da vidimo za drugi pokusaj. 
    U medjuvremenu zeludac mi otpada od svih ovih suplemenata, teko mi sve to "legne"
    I jedna cudna stvar, iako sam strastveni kafedzija, vise ne mogu da pijem kafu ☹️, i bas mi fali taj ritual. Sve je pocelo od ove stimulacije i IVF-a pre mesec dana, jednostavno mi je  🤢 🤮 na kafu

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Teja1408
    19. Studeni 2020. 11:43

Nikitta

Cure, trebam savjet, preporuku. S godinama sam imala niz loših iskustava kod stomatologa, zadnji u 1/2019 kad mi je orani kirurg morao jedan dio zuba čupat na živo, jer nismo primjetili da je taj korijen upaljen, pa anestezija na taj korijen nije djelovala. UMRLA SAM. Bilo je i čupanje cijelog umnjaka na živo kad sam imala 17. Ma svašta. Uglavnom, da skratim, panično se bojim odlaska kod stomatologa. Pukla mi je plomba prošle jeseni i ja evo godinu dana nisam otišla to popraviti. Imam još par stvari koje treba popraviti, jednostavno me strah preplavi. Sada sam odlučila ići, ali kako više ne želim ići kod stomatologa svog dugogodišnjeg iz više razloga, (zapravo imam ih 2 i nijedan više ne dolazi u obzir), izgubljena sam. Hoću ići kod nekog tko:

- razumije da sam prestravljena
    - ima strpljenja
    - ima anesteziju, plus rajski plin i sedaciju / bez toga ne idem!

Ako imate kakve preporuke, javite. Visiodent je jedino što imam u planu kontaktirati. Hvala 🙏🏼

Moja kuma kaze da su dobri https://dentalfabrique.com/
    Kaze da nikad nista nije osjetila. 
    I da mozda primaju preko hzzo :) 
    Pa proguglaj i njih 😊

19. Studeni 2020. 11:51

Tanja79

Dobro jutro žene
    Srecno svima danas
    puno stranica za procitati, sve… jos jednu cu, jos jednu cu, i moj rucak debelo kasni.
    Ja zakazala konsultacije 30.11 da vidimo za drugi pokusaj.
    U medjuvremenu zeludac mi otpada od svih ovih suplemenata, teko mi sve to "legne"
    I jedna cudna stvar, iako sam strastveni kafedzija, vise ne mogu da pijem kafu ☹️, i bas mi fali taj ritual. Sve je pocelo od ove stimulacije i IVF-a pre mesec dana, jednostavno mi je 🤢 🤮 na kafu

i meni isto, svi se čude kad dođem "na kavu" pa naručim čaj. Ne znam je li mi se od svih ovih suplemenata gadi ili...nzn. Prije bi ih pila 4-6 dnevno, sad ujutro skuham iz navike za uz doručak i na kraju je prolijem, tako već par mjeseci, ali obavezno je nju skuham i držim na stolu, ne mogu da pijem i popodne kad muž dođe s posla kao skupa popijemo, pa skuham i sebi i kasnije svoju prolijem

19. Studeni 2020. 11:51

🌺Dada31🌺

🦋Anitram1982🦋

Onda nećeš ni ići kod MPO?
    Ma bit će to sve u redu ovdje ili ondje 🥰🥰

Nego s čim si ti bildala toliko js da si ih imala 40 🙈🙈 ne mogu si uopće zamisliti toliki broj, jesi li ti to rekorderka? 😁😁😁🥰

Hmmm mogu ti napisat koja mi je terapija bila. Moj AMH je 39. Mislim da nisam rekorderka. Bilo je cura sa vise 🤣. Dakle terapija je bila sljedeca:
    1 - 8 DC Bemfola 300 i.e.
    5 - 8 DC Bemfola 225 i.e. + Luveris 75 
    6 - 8 DC Orgalutran 
    10 DC Ovittrelle + ( e jbg ne znam kak se zove sad) neka dupla doza nekog triggera da mi sazriju stanice.

19. Studeni 2020. 11:54

Leptirica 90🦋

Cure koji je najblji test hvala

Svaki ako da plusic 😉. Pa mislim da su one trakice iz DM i Muller cisto dobre. CB plavi vise nikad ne koristim. Samo digitalac al njega se ne bi trebalo raditi puno ranije prije nego treba M doci. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.