Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    17. Studeni 2020. 09:53

manemoj

Ruska1986

manemoj

🌺Dada31🌺

NadimakMTB

manemoj

Lucyinthesky

manemoj žao mi je, ali glavu gore, hej, imaš pingviniće i jedan od njih će bit tvoja beba, a to je ogromna stvar 🐧😊
    Inače, ja sam bila ranije prestala sa tim svim hormonima kad sam znala da je gotovo, a dr to baš i nije pravo. Kod njih mi nije jasno zašto se tolikp dugo čeka na betu 🤔
    Ako ćeš bit mirnija, izvadi je danas, možda te i iznenadi 🤞
    Miss1502 čestitam na smrzlićima, mogu mislit koja je to sreća 🥳❤️
    MTB sretno, čekamo lijepe vijesti 🤞

Mislim da nikad nikoga nije iznenadila nakon ovakvog testa 😅
    Poslala sam doktoru mail, napisao je da bi on ipak da se ja strpim do petka. A realno nakon svega 3 dana mi ne igraju neku ulogu. U petak ću mu poslati betu pa se nadam da cemo se onda dogovoriti odmah za idući ciklus.

Veoma je rijetko, da. Ali ima slučajeva da su žene imale betu 15 nakon 14 dana od aspiracije i da su kasnije iznijele uredne trudnoće. Govorim o IVF trudnoćama. Zato je dobro da za svaki slučaj pratiš terapiju i izvadiš betu. Ako je i 1% šansa, dovoljno je.

Meni je doktor rekao da se općenito kod ICSI duže čeka da se napravi test. Kaže da čekam 2 tjedna od transfera za crtu. Rekoh whaaat? 😂 E sad neznam na koji je ona išla… 😁Uglavnom sumnjam da ću čekati 2 tjedna 😂😂😂

Išla sam na ICSI.. možda zato dr i forsa da čekam petak.
    Ali mislim da su neke cure nedavno pokazale da ta teorija baš i nije točna

Ne bi te zeljela deprimirat, ali ja isto mislim da to nema veze… I ja sam imala ICSI pa mi je vec 6 dnt bila crta.. Sad, ja sam vratila 2 blastice pa mozda i zbog toga 🤷‍♀️

Ma nema depre 😉 jasno je to meni, kažem da dr vjerojatno radi toga ceka ali meni je jasno da bi se nešto sitno već vidjelo danas.

Bas mi je drago da si u tom djiru! 🙂🙂 Tako i treba....

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

vuky
    17. Studeni 2020. 09:53

Jutro.... 
    manemoj žao mi je....znam kakav je osjecaj ta bijela podloga i kad na sve nacine trazis crticu... stvarno je super da imas smrzlice i drzim fige da bude odmah uspješan! 💗 
    Bozma sretno danas na uzv 💕
    MTB zelim snažne otkucaje danas, proslo i to cekanje! 
    Curke sa plusicima, čestitam i da bete budu visoke, uopce ne sumnjam da ce biti ❤️
    Piky nadam se da si ok i da je proslo mučenje!
    Nikitta zao mi je sto ti je odgođena operacija, no stvarno je taj doktor po svemu sto pricas predivan i trebao bi niti uzor i mentor svim dr... Nadam se da ce se do sjecnja ova situacija smiriti, pa da napokon mozes normalno zivjeti, bez svih ovih ograničenja zbog bolova ...
    Mi imamo uredan nalaz briseva, poslala sam i supruga da napravi, da sam mirnija! Drugi dc ujutro na Petrovu, sa negativnim covid testom, nadam se da mogu antigenski, sad cu zvati, jer ovaj mi se cini nemoguce da cu dobiti ako odem ga raditi prvi dan ciklusa? Ima netko iskustvo uopce? 

17. Studeni 2020. 09:55

Miss, čestitke i svima ostalima 🥳🥳. 
    Manemoj, hvala ti i ja za tebe navijam 😍
    Meneee cijelu noc bolilo ko da cu procurit jaoo..ne mogu vjerovat da kao neću, nisam to nikad doživjela, samo čula da žene kažu da ih boli ko menga i to neke čak do 3mj konstantno. Ali mene strah zbog prijasnjeg iskustva vanmaterične..uh uh. Samo da to nije 🥴

vuky
    17. Studeni 2020. 09:58

manemoj valjda ovisi od klinike do klinike, ja sam zadnja 2 puta mom dr javila 12dt trodnevnih icsi da mi je test negativan i rekao je da prekinem sa svom terapijom, a neki bas inzistiraju na beti... pa sad zasto je to tako, ne znam... samo sam prvi put cekala betu i nadala se dok nije dosla 2 :/ 

Tuma
    17. Studeni 2020. 10:00

Miss super za smrzlice, to stvarno puno znaci😍
    MTB sretno danas, uzivaj u svojoj bebici😍 
    Manemoj zao mi je zbog negativnog testa, iako i ja ako se jako napnem vidim neku sjenicu sjenice... pricekaj jos koji dan😊
    Women_name ja sam pocela postepeno prestajati ovaj tjedan. Tj, prosli. Izbacila sam 1 popodnevnu, pa drugu nakon par dana, sad imam 2 ujutro, 2 navecer, pa cu poceti jutarnje polako izbacivati, pa onda vecernje...
    Liora a ne mozes u drugi laboratorij otici izvaditi?
    Sretno svima danas!!

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Samara
    17. Studeni 2020. 10:03

*.Women_name.*

Trudnice od kojeg tjedna ste prestale s utrogestan om? I jel se doza smanjivala postupno ili odjednom?

Meni je mpo dr rekao da se uzima do 12 tt. Evo ja cu danas narucit zadnju kutiju i sljedecih tjedan dana kolko jos moram uzimat cu smanjiti

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

17. Studeni 2020. 10:06

Tuma

Miss super za smrzlice, to stvarno puno znaci😍
    MTB sretno danas, uzivaj u svojoj bebici😍
    Manemojzao mi je zbog negativnog testa, iako i ja ako se jako napnem vidim neku sjenicu sjenice… pricekaj jos koji dan😊
    Women_name ja sam pocela postepeno prestajati ovaj tjedan. Tj, prosli. Izbacila sam 1 popodnevnu, pa drugu nakon par dana, sad imam 2 ujutro, 2 navecer, pa cu poceti jutarnje polako izbacivati, pa onda vecernje…
    Liora a ne mozes u drugi laboratorij otici izvaditi?
    Sretno svima danas!!

Nemam ništa u blizini..i kasno mi..trebala bi se voziti sat i pol..a radim od pola 11h danas

• *.Women_name.*
    17. Studeni 2020. 10:06

Ruska je, to je isto pa valjda zato. Hvala na odgovoruu.
    Samara, Tuma hvalaa 😁😁
    Joooj jedva čekam da i ja dođem na to. Nadam se da će mi sad na sljedecem pregledu sa 11 tjedana reci da je sve ok i da smanjujemo bar.🙏🙏😁

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

17. Studeni 2020. 10:08

Oprostite sto sam dosadna, što se tiče ovih bolova kao da ce menga, pitanje za trudnice. Jel vam "krulilo" dolje..pošto imam teške i bolne menge uvijek mi kruli kad trebam dobiti.. ne mogu se opustiti nikako..nocas me budili bolovi nelagoda..brinem se

Meto
    17. Studeni 2020. 10:13

Liora Liora uzmi si magnezij neki dobri i na vecer pij prije spavanja, a ako te bas grci i po potrebi, visak ces izmokriti a i lakse ces kakati ako imas problem i sa tim😊

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.