Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Meto
    17. Studeni 2020. 09:35

Manemoj moje strucno oko vidi sjenu sjenine sjene🙆 Istina, preslabu no nista ne mora znaciti.. Sad ces se tek gristi🙆 Mozes danas po betu da znas na cemu si?
    Miss smrzliciii😍 Cestitam🤗
    Chloe malisa ce voziti formulu f12😁 Kod vas bas turbulentno postupak ide, navijam za debelu bete za 10ak dana🤞🤗
    Nikitta ja se sva najezila citajuci post o razgovoru sa dr. Markantnim😁 Zvuci kao dr u pravom smislu te rijeci. Nadam se da ces super podnijeti pilule i iza Nove godine krece ono sto si i zaboravila kako izgleda, a to je skakati, plesati, trcati i izlezavati se samo onda kad ti to pozelis a ne kada bolest kaze..❤️
    Mtb jooos malo pa ces vidjeti na uzv nesto najljepse sto si ikad vidjela, a to je malo slatko stvorenje koje treperi junacko🤞🤗
    Cure sa betama- sretnooo do neba🍀
    Gdje je maki?? Nema je vec neko vrijeme...

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    17. Studeni 2020. 09:35

NadimakMTB

manemoj

Lucyinthesky

manemoj žao mi je, ali glavu gore, hej, imaš pingviniće i jedan od njih će bit tvoja beba, a to je ogromna stvar 🐧😊
    Inače, ja sam bila ranije prestala sa tim svim hormonima kad sam znala da je gotovo, a dr to baš i nije pravo. Kod njih mi nije jasno zašto se tolikp dugo čeka na betu 🤔
    Ako ćeš bit mirnija, izvadi je danas, možda te i iznenadi 🤞
    Miss1502 čestitam na smrzlićima, mogu mislit koja je to sreća 🥳❤️
    MTB sretno, čekamo lijepe vijesti 🤞

Mislim da nikad nikoga nije iznenadila nakon ovakvog testa 😅
    Poslala sam doktoru mail, napisao je da bi on ipak da se ja strpim do petka. A realno nakon svega 3 dana mi ne igraju neku ulogu. U petak ću mu poslati betu pa se nadam da cemo se onda dogovoriti odmah za idući ciklus.

Veoma je rijetko, da. Ali ima slučajeva da su žene imale betu 15 nakon 14 dana od aspiracije i da su kasnije iznijele uredne trudnoće. Govorim o IVF trudnoćama. Zato je dobro da za svaki slučaj pratiš terapiju i izvadiš betu. Ako je i 1% šansa, dovoljno je.

Meni je doktor rekao da se općenito kod ICSI duže čeka da se napravi test. Kaže da čekam 2 tjedna od transfera za crtu. Rekoh whaaat? 😂 E sad neznam na koji je ona išla... 😁Uglavnom sumnjam da ću čekati 2 tjedna 😂😂😂

endometrioza

manemoj
    17. Studeni 2020. 09:38

NadimakMTB

manemoj

Lucyinthesky

manemoj žao mi je, ali glavu gore, hej, imaš pingviniće i jedan od njih će bit tvoja beba, a to je ogromna stvar 🐧😊
    Inače, ja sam bila ranije prestala sa tim svim hormonima kad sam znala da je gotovo, a dr to baš i nije pravo. Kod njih mi nije jasno zašto se tolikp dugo čeka na betu 🤔

Poslala sam doktoru mail, napisao je da bi on ipak da se ja strpim do petka. A realno nakon svega 3 dana mi ne igraju neku ulogu. U petak ću mu poslati betu pa se nadam da cemo se onda dogovoriti odmah za idući ciklus.

Veoma je rijetko, da. Ali ima slučajeva da su žene imale betu 15 nakon 14 dana od aspiracije i da su kasnije iznijele uredne trudnoće. Govorim o IVF trudnoćama. Zato je dobro da za svaki slučaj pratiš terapiju i izvadiš betu. Ako je i 1% šansa, dovoljno je.

Iskreno nemam nikakve nade i jako sam ponosna na sebe kako sam odreagirala. Ja ću definitivno u petak vaditi betu i do tad ne prestajem s ničim. Našla sam sad u mobitelu sliku svog starog pozitivnog testa i išla gledati, na 31 dan ciklusa mi je bila baš blijeda sjena, ali baš bas a meni je danas 27 dc. Tako da neću ništa prekidati za svaki slučaj ali eto. Rekla bi da mirnija i spremnija čekam petak. 
    A onda u dogovore za dalje.
    Mislim da me ti moji smrzlici drže ovako smirenom 🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

manemoj
    17. Studeni 2020. 09:41

🌺Dada31🌺

NadimakMTB

manemoj

Lucyinthesky

Meni je doktor rekao da se općenito kod ICSI duže čeka da se napravi test. Kaže da čekam 2 tjedna od transfera za crtu. Rekoh whaaat? 😂 E sad neznam na koji je ona išla… 😁Uglavnom sumnjam da ću čekati 2 tjedna 😂😂😂

Išla sam na ICSI.. možda zato dr i forsa da čekam petak.
    Ali mislim da su neke cure nedavno pokazale da ta teorija baš i nije točna 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Godina dana pokušavanja
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️

• *.Women_name.*
    17. Studeni 2020. 09:44

Trudnice od kojeg tjedna ste prestale s utrogestan om? I jel se doza smanjivala postupno ili odjednom? 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

17. Studeni 2020. 09:44

manemoj

LUCIJA007

manemoj

Ruska1986

Bozma

Miss1502, MTB, Bjanka, sretno danas. I naravno curama koje idu na betu.
    Manemoj, jesam li ja jedina koja tu vidi nesto na tom testu? Iako to nesto mi se cini presvijetlo za 11dnt.
    Malo sam ga provukla kroz filtere, bar ovo sta imam dostupno na mobitelu
    https://ibb.co/Wtr10TV

Pa meni se cini da se sad nest vidi, iako je presvijetlo za 11 dan 🤔
    Sretno svima danas!! 🙂

Ma joj i ja sam ga jutros malo vrtila ali sam mislila da sam si umislila jer to je sjena sjenine sjene od sjene. Toliko sjena da bi trebali izmisliti novo ime za to 🙈
    U svakom slučaju ću u petak raditi betu i poslati doktoru.
    Moram priznati nosim se s tim bolje nego što sam mislila. Onak, bilo je malo suza i sad malo gutam knedle ali puno bolje nego sam mislila. Mislila sam da ću se raspasti kad vidim negativan test. Komentirala sam s mužem i mislim da je to jer imamo smrzlice.
    Sad kad znamo da nisam trudna ću ponoviti pitanje 🙈
    Jel mislite da u FET mogu odmah od sljedećeg ciklusa?
    I ako u petak prekinem terapiju nakon koliko otprilike očekujem menstruaciju?

A zašto ne izvadis sutra betu? Ako si trudna nesto mora biti.. Po meni je nepotrebno do petka se trpati hormonima ukoliko beta bude negativna.. Tad bi i prije procurila i mogla na fet… Fet se moze cuklus za ciklusom iako su meni na vv npr cekali mjesec pauze… Zavisi sve od politike bolnice svugdje je drugacije…

Sutra je praznik.. zato, a onda mi ne igra neku razliku četvrtak ili petak..

Eto ništa, i ja moram čekati četv ili petak za betu, zbog ove korone što se pojavila u laboratoriju, neki pacijent valja..ovih dana će zvati.. moram se još strpiti. Da..beta je beta ipak..al sad me kopkaju te sjene tvoje 🙈

Ruska1986
    17. Studeni 2020. 09:49

*.Women_name.*

Trudnice od kojeg tjedna ste prestale s utrogestan om? I jel se doza smanjivala postupno ili odjednom?

Ja oko 11 tt, odmah sam prestala sa svim, mada sam negdje citala da ga znaju i postupno smanjivati... Ali, obzirom da sam i dalje na duphastonu, valjda zato naglo prekidaju 🤷‍♀️ ne znam jesam sad bubnula neku glupost jer ja cijelo vrijeme mislim da su utrici i duph.ista stvar.. 🙈

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    17. Studeni 2020. 09:51

manemoj

🌺Dada31🌺

NadimakMTB

manemoj

Lucyinthesky

Meni je doktor rekao da se općenito kod ICSI duže čeka da se napravi test. Kaže da čekam 2 tjedna od transfera za crtu. Rekoh whaaat? 😂 E sad neznam na koji je ona išla… 😁Uglavnom sumnjam da ću čekati 2 tjedna 😂😂😂

Ne bi te zeljela deprimirat, ali ja isto mislim da to nema veze... I ja sam imala ICSI pa mi je vec 6 dnt bila crta.. Sad, ja sam vratila 2 blastice pa mozda i zbog toga 🤷‍♀️

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

manemoj
    17. Studeni 2020. 09:51

LioraLiora

manemoj

LUCIJA007

manemoj

Ruska1986

Bozma

Miss1502, MTB, Bjanka, sretno danas. I naravno curama koje idu na betu.
    Manemoj, jesam li ja jedina koja tu vidi nesto na tom testu? Iako to nesto mi se cini presvijetlo za 11dnt.
    Malo sam ga provukla kroz filtere, bar ovo sta imam dostupno na mobitelu
    https://ibb.co/Wtr10TV

Pa meni se cini da se sad nest vidi, iako je presvijetlo za 11 dan 🤔
    Sretno svima danas!! 🙂

Ma joj i ja sam ga jutros malo vrtila ali sam mislila da sam si umislila jer to je sjena sjenine sjene od sjene. Toliko sjena da bi trebali izmisliti novo ime za to 🙈
    U svakom slučaju ću u petak raditi betu i poslati doktoru.
    Moram priznati nosim se s tim bolje nego što sam mislila. Onak, bilo je malo suza i sad malo gutam knedle ali puno bolje nego sam mislila. Mislila sam da ću se raspasti kad vidim negativan test. Komentirala sam s mužem i mislim da je to jer imamo smrzlice.
    Sad kad znamo da nisam trudna ću ponoviti pitanje 🙈
    Jel mislite da u FET mogu odmah od sljedećeg ciklusa?
    I ako u petak prekinem terapiju nakon koliko otprilike očekujem menstruaciju?

A zašto ne izvadis sutra betu? Ako si trudna nesto mora biti.. Po meni je nepotrebno do petka se trpati hormonima ukoliko beta bude negativna.. Tad bi i prije procurila i mogla na fet… Fet se moze cuklus za ciklusom iako su meni na vv npr cekali mjesec pauze… Zavisi sve od politike bolnice svugdje je drugacije…

Sutra je praznik.. zato, a onda mi ne igra neku razliku četvrtak ili petak..

Eto ništa, i ja moram čekati četv ili petak za betu, zbog ove korone što se pojavila u laboratoriju, neki pacijent valja..ovih dana će zvati.. moram se još strpiti. Da..beta je beta ipak..al sad me kopkaju te sjene tvoje 🙈

Ma ja za tvoju betu navijam na najjače 🥰
    Nek vas sad moje nepostojeće sjene zabavljaju dok cure ne krenu sa TOP vijestima!
    Ajmo cure, gdje ste? 
    Treba nam prekrasnih vijesti! Miss je otvorila jutro, čekamo dalje 🥰🥰🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Godina dana pokušavanja
    12/2020 FET beta 0.100
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️

manemoj
    17. Studeni 2020. 09:52

Ruska1986

manemoj

🌺Dada31🌺

NadimakMTB

manemoj

Lucyinthesky

Ne bi te zeljela deprimirat, ali ja isto mislim da to nema veze… I ja sam imala ICSI pa mi je vec 6 dnt bila crta.. Sad, ja sam vratila 2 blastice pa mozda i zbog toga 🤷‍♀️

Ma nema depre 😉 jasno je to meni, kažem da dr vjerojatno radi toga ceka ali meni je jasno da bi se nešto sitno već vidjelo danas.

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Godina dana pokušavanja
    12/2020 FET beta 0.100
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.