Evo cure, krecem doma iz zg, ali nemam lijepe vijesti - odgodili mi postupak, dr. smatra da nema smisla ici ponovo prije detaljnije obrade (kariogrami, imunoloske pretrage, kks, jetrene probe itd., itd…). Cijeli popis imam - taman ako do sredine sijecnja uspijem u ovoj koroni sve nalaze rijesit… test na covid obavljen, jos ako pokaze nekim cudom + 🙈 bilo bi svejedno otkazano… Dr.me nije ni pogledala… djelovala mi kao da hoće kak god otkazat, a ja se trudila preko vezica dobit nalaze pape, briseva, trombofilije… dr.je to kap u moru onog kaj je planirala… s nalazima za trombofiliju si kao mogu guzu obisat, njoj to nebitno jer me nije ona slala…
Uz to sve, s obzirom da sam ujutro izvadila ponovo sve hormone (jer sam sama vidjela da im za par dana istice godina) ne bi isli u postupak dok nemaju te nalaze… ako dođe i veljača - ponovii opet i sve markere moramo oboje… cure, vama držim fige koje idete da do kraja ove lude 2020.uspijete, a ja ću skupit sve nalaze pa krenut u 2021. 🤞🤗
Prije bi rekla da si s kariogramom mozemo obrisati guzicu nego s nalazima trombifilije, jer za Trombofiliju ako je nesto bar mozemo dobiti fragmine.. Bas mi se cini da samo zele otkazati postupak da...
MilaSt, evo izvjestaj, rade mormalno, nema problema sa ljekovima.
Imam 5 folikula samo na Femari. Danas nadodajemo Menopur
O-ho! :) 5 komada+ sad Menopur... jedva čekam daljnje rezultate :)
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Moja beta je 64 🥳🥳
Rekli su na humanoj da je okej i da je samo bitno da se u cetvrtak podupla. 🤞🏼🤞🏼
Čestitam😘
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Teja cestitam!😊
Bozma wow, super broj i to samo na femari. S menopurima ce lijepo sazrijeti. Drzim fige za ovaj postupak, mogao bi ti iznenadit.😊
MTB jel gotov pregled? Di si nam?😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
MilaSt, evo izvjestaj, rade mormalno, nema problema sa ljekovima.
Imam 5 folikula samo na Femari. Danas nadodajemo Menopur
Jee znam, zvala sam 🥳🥳🥳🥳 samo reci mi sta je sa covidom? Rekla mi sestra 48h prije aspiracije
Aaa pa super. Vrh rezultat. Da li nastavljas jos s femarom ili? Aajme super 😍
Miss bravo za smrzilice 😍😍😍 to je tooo
Tejaa cestitam na beti ❤️❤️
🤍
Moja beta je 64 🥳🥳
Rekli su na humanoj da je okej i da je samo bitno da se u cetvrtak podupla. 🤞🏼🤞🏼
Cestitam i drzim fige da se fino podupla!!
👸33god. 🤴🏻 32.god
*par god. pokušavanja
*jedna uredna spontana trudnoća prije 10 god. Moja velika beba savršena sa željom za bratom ili sestrom🙏
*7./2020 AIH
*9./2020- cista postupak odgođen
*10./2020 AIH
*11./2020 prvi IVF 🙏
Kratki report, pa idem na opušteni ručak. Kasnije se javim opet.
Sve je u redu.
Pravilna GV, pravilna ŽV od 3mm, vidi se EO 2.2mm (beba mi je velika 2.2 mm ).
Srce nije mogla sa sigurnošću uloviti, za tjedan dana trebam doći opet pa da čujemo i to čudo
Naime, imam veliku maternicu što je zapravo super, jer se beba uspjela smjestiti daleko od mioma, ali nije htjela previše kopati da ulovi srce pa je sigurnije doći za tjedan dana.
Slikica: https://ibb.co/KK1mSmh
💔💔💔
Mtb joooooj, predivno, rastopila sam se !!!! Sad mozes malo predahnuti ❤️❤️❤️
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Kratki report, pa idem na opušteni ručak. Kasnije se javim opet.
Sve je u redu.
Pravilna GV, pravilna ŽV od 3mm, vidi se EO 2.2mm (beba mi je velika 2.2 mm).
Srce nije mogla sa sigurnošću uloviti, za tjedan dana trebam doći opet pa da čujemo i to čudo
Naime, imam veliku maternicušto je zapravo super, jer se beba uspjela smjestiti daleko od mioma, ali nije htjela previše kopati da ulovi srce pa je sigurnije doći za tjedan dana.
Slikica:https://ibb.co/KK1mSmh
Super vijest!!! Cestitam
🤍
Sortiraj odgovore
Najstariji