Oprostite sto sam dosadna, što se tiče ovih bolova kao da ce menga, pitanje za trudnice. Jel vam "krulilo" dolje..pošto imam teške i bolne menge uvijek mi kruli kad trebam dobiti.. ne mogu se opustiti nikako..nocas me budili bolovi nelagoda..brinem se
Ja te razumijem skroz i ja sam se jako bojala. Već sam ti pisala da sam imala fkt uzasne bolove i na ultrazvuku je bilo sve ok. Evo i u petak sam pisala kako me jako boli,sqd je već danima manje, tu i tamo se javi nekakav menst. grc. Cure su pisale da ih je do 12 tt čak bolilo. Bit će sve ok 😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Oprostite sto sam dosadna, što se tiče ovih bolova kao da ce menga, pitanje za trudnice. Jel vam "krulilo" dolje..pošto imam teške i bolne menge uvijek mi kruli kad trebam dobiti.. ne mogu se opustiti nikako..nocas me budili bolovi nelagoda..brinem se
Ja te razumijem skroz i ja sam se jako bojala. Već sam ti pisala da sam imala fkt uzasne bolove i na ultrazvuku je bilo sve ok. Evo i u petak sam pisala kako me jako boli,sqd je već danima manje, tu i tamo se javi nekakav menst. grc. Cure su pisale da ih je do 12 tt čak bolilo. Bit će sve ok
Meto, da imam vec par dana problem sa stolicom također, kako si znala 😅.
Woman name, hvala ti na utjehi 🙂
Mtb, sretno javi nam lijepe vijesti 😇
Svima sretno u transferima, aspiracijama ovaj tjedan betama i ultrazvucima 🤩
Ja te razumijem skroz i ja sam se jako bojala. Već sam ti pisala da sam imala fkt uzasne bolove i na ultrazvuku je bilo sve ok. Evo i u petak sam pisala kako me jako boli,sqd je već danima manje, tu i tamo se javi nekakav menst. grc. Cure su pisale da ih je do 12 tt čak bolilo. Bit će sve ok 😘
I u jednom trenu se cak i pogorsaju, da ne brinete... Ali to je zbog svega sta se odvija unutra 🙂 I eto, da znate... Oko 16 tt postoji mogucnost da vas jaaaaaako pocnu bolit kukovi 🤷♀️ ono, kao da imas isijas! Ni na jednoj ni na drugoj strani nisam mogla spavat.. Bol se proteze od kuka pa sve u nogu! I to je normalno, da se ne brinete.. Ja recimo nigdje nisam cula da to neka trudnica spominje 🤷♀️ pomaze onaj trudnicki jastuk, koji stavite izmedju nogu dok ste na boku jer se spavanje na ledjima treba izbjegavat od drugog tromjesecja pa nadalje.. Eto, da podijelim s vama to posto samnom nitko nije!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Liora meto je sad pametna, cim krenem s utricima, krenem i sa magnezijem i stolica svaki dan.💪 Utrici uzasno djeluju na zacepljenje crijeva😨
Nista ne skodi, a stvarno opusti misice i smanji grcice🤞
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Ista stvar se desava i kod mene. Jucer ih imala i jutros. Dodu pa odu. Ali nisu bas tako jaki kao menstrualni. Onda sam osla na wc i evo sad je ok. Ne brini. Ja isto imam jako bolne menstruacije i obicno mi do par dana prije neg procurim krenu bolovi da moram po 4 ibuprofena uzimat dnevno. 🤞
Ista stvar se desava i kod mene. Jucer ih imala i jutros. Dodu pa odu. Ali nisu bas tako jaki kao menstrualni. Onda sam osla na wc i evo sad je ok. Ne brini. Ja isto imam jako bolne menstruacije i obicno mi do par dana prije neg procurim krenu bolovi da moram po 4 ibuprofena uzimat dnevno. 🤞
Upravo to, u pijem brufene one od 600 iz vrecice svaku mengu užas. Znači magnezij smijemo i na svoju ruku, ok hvala vam puno
Upravo to, u pijem brufene one od 600 iz vrecice svaku mengu užas. Znači magnezij smijemo i na svoju ruku, ok hvala vam puno
Ja sam čak znala uzet normabel od 2 mg onaj, iako prirodne trudnice su oštro protiv toga. Ja msm da ne treba pretjerivati ali kj sve pijemo i kortice i sve pa bude sve ok
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Manemoj žao mi je, sad se okreni svojim pingvinčićima, oni će te sigurno obradovati
Miss eto koliko si se molila za smrzliće, čuli su te andjeli, čestitam 😊
Danas je za dosta cura važan dan, želim svima puno sreće, da nam javite velike bete i glasne otkucaje malih srca ❤️
Zato sam i pitala kakva iskustva cure imaju s Rijekom,jer postoji opcija da bih uzela neplaceno na poslu,pa bar jedan postupak pokusala odraditi tamo jer imamo stan i bolnica nam je na par minuta voznje,a ovako mi do Osijeka treba 1,5 sat jer zivimo u malom mjestu i sve nam je daleko!
Ja sam u Rijeci, kod profesorice Smiljan Severinski. Meni je dobra i sve mi je lijepo objasnila, pitala naše želje,savjetovala nas... Još nisam došla do postupka pa ne mogu za kasnije govoriti ali za sad sam zadovoljna sa svima tamo. Jedino treba biti uporan na telefon jer im je gužva, rade više stvari odjednom, telefoni, prijemi, uputnice, naručivanje, pregledi,..., i ponekad treba puno puta zvati da ih se dobije. Neke cure su kod drugih doktora pa isto kažu da su zadovoljne, spominje se neka doktorica na V, ali zaista neznam.
Sretno svakako i žao mi je što se dogodilo, nadam se da ćete imati konačno sreće..
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji