Arwen87 u Rijeci ti priznaju nalaze, nije potrebno da budu baš kod njih napravljeni samo je bitno da nisu istekli. Papa vrijedi godinu dana, a brisevi i markeri na hiv i hepatitise 3 mjeseca s time da ako su brisevi par puta za redom bili uredni, meni su znali tolerirati nalaze i do 6 mjeseci. Najbolje da ih nazoveš ili pošalješ mail i naručiš se na konzultacije.
Miss super za smrzliće, bit će bebica 🤗
Manemoj žao mi je, ali neka ti bude utjeha što imaš smrzliće i možeš odmah po njih. Vjeruj mi da to puno znači.
Svim ostalim curkama sretno danas!! 🍀🍀
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Dobro jutro cure, evo ja ću krenuti s losim vijestima da ne prekidam niz prekrasnih vijesti koje slijede
https://ibb.co/k9Ws7H4
I dalje bijel da jače ne ide..
Sretno svim curama danas, uljepsajte nam dan ❤️
Jesi sigurna da nema sjena? Baš mi žao😌, ali glavu gore, izvadi još betu, i super što imaš dva smrzlića možeš odmah po njih ❤.
Cure, ništa od moje bete danas, korona se pojavila.. a da idem privatno danas odmah ne mogu, predaleko mi, kiša lijeva i radim od 11h.. tako da moram smisliti šta ću ….
A nema.. vidiš na slici..
Za betu, ma tvoja će biti kao kuća 🥰 jedna od nas dvije to mora pošteno odraditi 😉 strpi se do četvrtka onda, biti će još ljepša ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro cure, evo ja ću krenuti s losim vijestima da ne prekidam niz prekrasnih vijesti koje slijede
https://ibb.co/k9Ws7H4
I dalje bijel da jače ne ide..
Sretno svim curama danas, uljepsajte nam dan ❤️
Baš steta🙁drži se i ne gubi nadu,idemo dalje😘
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Miss1502, MTB, Bjanka, sretno danas. I naravno curama koje idu na betu.
Manemoj, jesam li ja jedina koja tu vidi nesto na tom testu? Iako to nesto mi se cini presvijetlo za 11dnt.
Malo sam ga provukla kroz filtere, bar ovo sta imam dostupno na mobitelu
https://ibb.co/Wtr10TV
Pa meni se cini da se sad nest vidi, iako je presvijetlo za 11 dan 🤔
Sretno svima danas!! 🙂
Ma joj i ja sam ga jutros malo vrtila ali sam mislila da sam si umislila jer to je sjena sjenine sjene od sjene. Toliko sjena da bi trebali izmisliti novo ime za to 🙈
U svakom slučaju ću u petak raditi betu i poslati doktoru.
Moram priznati nosim se s tim bolje nego što sam mislila. Onak, bilo je malo suza i sad malo gutam knedle ali puno bolje nego sam mislila. Mislila sam da ću se raspasti kad vidim negativan test. Komentirala sam s mužem i mislim da je to jer imamo smrzlice.
Sad kad znamo da nisam trudna ću ponoviti pitanje 🙈
Jel mislite da u FET mogu odmah od sljedećeg ciklusa?
I ako u petak prekinem terapiju nakon koliko otprilike očekujem menstruaciju?
Mozeš odmah na fet,ja sam imala iskustvo.nakon par dana ces dobiti menstruaciju
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
manemoj žao mi je, ali glavu gore, hej, imaš pingviniće i jedan od njih će bit tvoja beba, a to je ogromna stvar 🐧😊
Inače, ja sam bila ranije prestala sa tim svim hormonima kad sam znala da je gotovo, a dr to baš i nije pravo. Kod njih mi nije jasno zašto se tolikp dugo čeka na betu 🤔
Ako ćeš bit mirnija, izvadi je danas, možda te i iznenadi 🤞
Miss1502 čestitam na smrzlićima, mogu mislit koja je to sreća 🥳❤️
MTB sretno, čekamo lijepe vijesti 🤞
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Ja ne radim betu danas nego cu u petak jer se ceka 2 dana za rezultat. Ne da mi se cekat 2 dana. Ne kuzim zas tako al tako je.
U petak cu u svojoj klinici lijepo pa ak ce trebat ponavljat ponavljat cu. Ostalima sretno danas u kojem god dijelu procesa bili🤗
manemoj žao mi je, ali glavu gore, hej, imaš pingviniće i jedan od njih će bit tvoja beba, a to je ogromna stvar 🐧😊
Inače, ja sam bila ranije prestala sa tim svim hormonima kad sam znala da je gotovo, a dr to baš i nije pravo. Kod njih mi nije jasno zašto se tolikp dugo čeka na betu 🤔
Mislim da nikad nikoga nije iznenadila nakon ovakvog testa 😅
Poslala sam doktoru mail, napisao je da bi on ipak da se ja strpim do petka. A realno nakon svega 3 dana mi ne igraju neku ulogu. U petak ću mu poslati betu pa se nadam da cemo se onda dogovoriti odmah za idući ciklus.
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Mislim da nikad nikoga nije iznenadila nakon ovakvog testa 😅
Poslala sam doktoru mail, napisao je da bi on ipak da se ja strpim do petka. A realno nakon svega 3 dana mi ne igraju neku ulogu. U petak ću mu poslati betu pa se nadam da cemo se onda dogovoriti odmah za idući ciklus.
Veoma je rijetko, da. Ali ima slučajeva da su žene imale betu 15 nakon 14 dana od aspiracije i da su kasnije iznijele uredne trudnoće. Govorim o IVF trudnoćama. Zato je dobro da za svaki slučaj pratiš terapiju i izvadiš betu. Ako je i 1% šansa, dovoljno je.
💔💔💔
Manemoj jos nista nije otpisano, zelim ti da te beta iznenadi, ali ako i ne bude tako kako si rekla cekaju te smrzlici koji jedva cekaju smjestit se u bušu 🥰
Miss odlicnoooo 🙏🏻😍
MTB jedva cekam cuti izvjesce s uzv 🤩 sretnooo 😘
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻