Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samara
    17. Studeni 2020. 11:32

Ruska1986

*.Women_name.*

LioraLiora

Oprostite sto sam dosadna, što se tiče ovih bolova kao da ce menga, pitanje za trudnice. Jel vam "krulilo" dolje..pošto imam teške i bolne menge uvijek mi kruli kad trebam dobiti.. ne mogu se opustiti nikako..nocas me budili bolovi nelagoda..brinem se

Ja te razumijem skroz i ja sam se jako bojala. Već sam ti pisala da sam imala fkt uzasne bolove i na ultrazvuku je bilo sve ok. Evo i u petak sam pisala kako me jako boli,sqd je već danima manje, tu i tamo se javi nekakav menst. grc. Cure su pisale da ih je do 12 tt čak bolilo. Bit će sve ok 😘

I u jednom trenu se cak i pogorsaju, da ne brinete… Ali to je zbog svega sta se odvija unutra 🙂 I eto, da znate… Oko 16 tt postoji mogucnost da vas jaaaaaako pocnu bolit kukovi 🤷‍♀️ ono, kao da imas isijas! Ni na jednoj ni na drugoj strani nisam mogla spavat.. Bol se proteze od kuka pa sve u nogu! I to je normalno, da se ne brinete.. Ja recimo nigdje nisam cula da to neka trudnica spominje 🤷‍♀️ pomaze onaj trudnicki jastuk, koji stavite izmedju nogu dok ste na boku jer se spavanje na ledjima treba izbjegavat od drugog tromjesecja pa nadalje.. Eto, da podijelim s vama to posto samnom nitko nije!

Ti imas probleme s kukovima a ja sa rebrom.. Ne znam dal sam se zalezala ili je to neki cudni simptom ali jedno rebro boli na dodir. Jaooo 

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• vickivale
    17. Studeni 2020. 11:49

AuroraB

Jučer kasno sam krenula čitati zaostatke, pa zaspala!
    Anitrami Vickivalečestitke, blago vama! Inače, Vickivale kod iste smo doktorice u PetrovojNikitta, žao mi je zbog odgođene operacije, no vidim da si ti u totalnom zenu, pa je i takav ishod onda ok :)
    MTBsretno na UZV-u danas!
    Manemoj, znam da si razočarana, ali kako je meni i sama moja doktorica rekla: "Stvarno je rijetkost da IVF uspije od prvog puta!" Imaš smrzliće, to je sreća vjeruj mi!

A super! ja sam baš zadovoljna s dr., nije žena od previše nepotrebnih riječi ali sve što kaže stoji. Plus ne mogu se požaliti uvijek su dostupni..
    Manemoj  držim ti fige za sljedeći put, iako napravi ti betu, što je sigurno je sigurno
    Miss bravo za smrzliće veeeeliki je to psihološki plus za dalje
    Svima ostalim puno sreće i strpljenja ma u kojoj god fazi bile 

Dvojajcane blizanke 🍒

🍀🐞MISS🐞🍀
    17. Studeni 2020. 11:59

Hvala drage moje cure,ogroooomna ste podrška ❤️❤️ dobro nada kazeš, toliko sam se molila da su me i anđeli culi...presretna sam i zahvalna ❤️❤️
    Sretno MTB brojiš sitno sitno da vidiš svoju bebicu 

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

manemoj
    17. Studeni 2020. 12:11

MTB svi nestrpljivo čekamo, uljepsaj nam dan 🥰
    I ostale cure, gdje ste s dobrim vijestima? 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Teja1408
    17. Studeni 2020. 12:33

Moja beta je 64 🥳🥳
    Rekli su na humanoj da je okej i da je samo bitno da se u cetvrtak podupla. 🤞🏼🤞🏼

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    17. Studeni 2020. 12:35

Dobro jutro cure
    Ma MTB je otisla na krumpirice u Mek, i sad cita forum i komentare i baca nam čežnju dok mi čekamo

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

• *.Women_name.*
    17. Studeni 2020. 12:38

Teja1408

Moja beta je 64 🥳🥳
    Rekli su na humanoj da je okej i da je samo bitno da se u cetvrtak podupla. 🤞🏼🤞🏼

Cestitaaam ❤️❤️❤️ nek se podupla za dva dana 🤞🤞

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• vickivale
    17. Studeni 2020. 12:39

Teja1408

Moja beta je 64 🥳🥳

Bravo! držimo fige

Dvojajcane blizanke 🍒

Anavi985
    17. Studeni 2020. 12:40

Evo cure, krecem doma iz zg, ali nemam lijepe vijesti - odgodili mi postupak, dr. smatra da nema smisla ici ponovo prije detaljnije obrade (kariogrami, imunoloske pretrage, kks, jetrene probe itd., itd...). Cijeli popis imam - taman ako do sredine sijecnja uspijem u ovoj koroni sve nalaze rijesit... test na covid obavljen, jos ako pokaze nekim cudom + 🙈 bilo bi svejedno otkazano... Dr.me nije ni pogledala... djelovala mi kao da hoće kak god otkazat, a ja se trudila preko vezica dobit nalaze pape, briseva, trombofilije... dr.je to kap u moru onog kaj je planirala... s nalazima za trombofiliju si kao mogu guzu obisat, njoj to nebitno jer me nije ona slala...

Uz to sve, s obzirom da sam ujutro izvadila ponovo sve hormone (jer sam sama vidjela da im za par dana istice godina)  ne bi isli u postupak dok nemaju te nalaze... ako dođe i veljača - ponovii opet i sve markere moramo oboje... cure, vama držim fige koje idete da do kraja ove lude 2020.uspijete, a ja ću skupit sve nalaze pa krenut u 2021. 🤞🤗

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

manemoj
    17. Studeni 2020. 12:44

Teja1408

Moja beta je 64 🥳🥳

Bravoooo 🥰🥰🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.