Imam 2 smrzlica!!!!! Weeeee , toliko sam sretna da bi explodirala od srece, cure koje su prozivile tako bolne aspiracija i oporavke kao ja razumit ce zasto se ovako radujem!!! Neopisivo sam sretna, zaledila ih je odvojeno jer su obe odlicne pa imam za 2 pokusaja!!! To cemo iskorostit kroz 5 godina jer cu sad ionako bit trudna pa cemo naknadno doc po bracu i seku!!!! Juhuhu ❤️🥰❤️🥰❤️
Hvala svima na potpori
Prekrasne vijesti 🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Imam 2 smrzlica!!!!! Weeeee , toliko sam sretna da bi explodirala od srece, cure koje su prozivile tako bolne aspiracija i oporavke kao ja razumit ce zasto se ovako radujem!!! Neopisivo sam sretna, zaledila ih je odvojeno jer su obe odlicne pa imam za 2 pokusaja!!! To cemo iskorostit kroz 5 godina jer cu sad ionako bit trudna pa cemo naknadno doc po bracu i seku!!!! Juhuhu ❤️🥰❤️🥰❤️
Hvala svima na potpori
🙏❤️Odlična vijest ❤️
endometrioza
Miss1502, MTB, Bjanka, sretno danas. I naravno curama koje idu na betu.
Manemoj, jesam li ja jedina koja tu vidi nesto na tom testu? Iako to nesto mi se cini presvijetlo za 11dnt.
Malo sam ga provukla kroz filtere, bar ovo sta imam dostupno na mobitelu
https://ibb.co/Wtr10TV
Pa meni se cini da se sad nest vidi, iako je presvijetlo za 11 dan 🤔
Sretno svima danas!! 🙂
Ma joj i ja sam ga jutros malo vrtila ali sam mislila da sam si umislila jer to je sjena sjenine sjene od sjene. Toliko sjena da bi trebali izmisliti novo ime za to 🙈
U svakom slučaju ću u petak raditi betu i poslati doktoru.
Moram priznati nosim se s tim bolje nego što sam mislila. Onak, bilo je malo suza i sad malo gutam knedle ali puno bolje nego sam mislila. Mislila sam da ću se raspasti kad vidim negativan test. Komentirala sam s mužem i mislim da je to jer imamo smrzlice.
Sad kad znamo da nisam trudna ću ponoviti pitanje 🙈
Jel mislite da u FET mogu odmah od sljedećeg ciklusa?
I ako u petak prekinem terapiju nakon koliko otprilike očekujem menstruaciju?
A zašto ne izvadis sutra betu? Ako si trudna nesto mora biti.. Po meni je nepotrebno do petka se trpati hormonima ukoliko beta bude negativna.. Tad bi i prije procurila i mogla na fet… Fet se moze cuklus za ciklusom iako su meni na vv npr cekali mjesec pauze… Zavisi sve od politike bolnice svugdje je drugacije…
Sutra je praznik.. zato, a onda mi ne igra neku razliku četvrtak ili petak..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Manemoj koliko ti imas 🐧🐧? Jesi mislila odmah ic u Fet ako mozes?
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Manemoj koliko ti imas 🐧🐧? Jesi mislila odmah ic u Fet ako mozes?
Imam dva i išla bi odmah ako mogu. Poslala sam doktoru mail ako ne uspije jel mogu idući ciklus u FET pa čekam mail
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Manemoj super, bit ce sriće, sigurna sam da ce neki od ta dva ako ne i oba bit tvoja djeca koja ces drzat u narucju ❤️
Ljudi ja i muz smo toliko sritni da smo oboje sad plakali i cvilili jedan drugome ❤️❤️❤️❤️
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Sretno svima danas! Čestitke na crticama, betama i smrzlićima. Nadam se da će i onima koji imaju danas lošije vijesti sljedeći ciklus biti +!
Ima li tko mail ili kontakt od dr. XY ? ili moram direkt zvat humanu pa trazit njega..
Miss odlicno, jeamti rekla dace bit 2 stvarno se pratimo 🥳🥳 super presretna sam zbog tebe,ima da stvarno skupa i rodimo 😊😊😊
Manemoj, Ajde danas onda vadit betu,da se ne sopas bezveze ako nije potrebno, super da imas smrzlice i to je dobro, uvjerena sam da Ce bit nesto od malih pingviceka 🥰
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Dobro jutro cure, evo ja ću krenuti s losim vijestima da ne prekidam niz prekrasnih vijesti koje slijede
https://ibb.co/k9Ws7H4
I dalje bijel da jače ne ide..
Sretno svim curama danas, uljepsajte nam dan ❤️
Jesi sigurna da nema sjena? Baš mi žao😌, ali glavu gore, izvadi još betu, i super što imaš dva smrzlića možeš odmah po njih ❤.
Cure, ništa od moje bete danas, korona se pojavila.. a da idem privatno danas odmah ne mogu, predaleko mi, kiša lijeva i radim od 11h.. tako da moram smisliti šta ću ....
Sortiraj odgovore
Najstariji