Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Studeni 2020. 12:30

vickivale

Evo cure, kad citam o testovima pa sam poklekuna i napravila…. meni se cini neka sjenicaaa ali je fkt rano ili negativno 🙈🙈
    https://ibb.co/y4zqDcW

https://ibb.co/6ZtTqdn

Koji ti je dan nakon aspiracije?
    Meni se čini da vidim jaaaako svijetlu sjenu 

💔💔💔

• vickivale
    16. Studeni 2020. 12:31

Sedmi od transfera, aspiracija je bila u devetom

Dvojajcane blizanke 🍒

16. Studeni 2020. 12:31

I ne govorim o downu u svemu tome. Veliki paket Niftya pokazuje, koliko znam, i druge nepravilnosti i sindrome osim tri najcesce trisomije. Pa imamo tu osim mene bar jos 5 slicnih primjera, evo zadnjih dana se slicno dogodilo i belli, ona je imala srecu sto je to relativno rano viđeno. Zato više ne živim u ružicastom svijetu jer sam jako dobro svjesna sto se sve moze dogoditi. Ali poštujem svakoga tko razmislja drugačije.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Studeni 2020. 12:33

vickivale

Sedmi od transfera, aspiracija je bila u devetom

Da, s obzirom da su blastice, onda je to kao 12 dana od transfera. Jesi primala boostere ili neki HCG sad?
    Ako ne, ja bih bila optimistična jer nešto se nazire 
    Držim fige da se idućih dana podebljava 

💔💔💔

• vickivale
    16. Studeni 2020. 12:34

Nista od hcg, samo estrofem i utrogestan, bit ce jasnije sutra prekosutra 🤞🏼

Dvojajcane blizanke 🍒

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Studeni 2020. 12:34

Ljutopile🐥

I ne govorim o downu u svemu tome. Veliki paket Niftya pokazuje, koliko znam, i druge nepravilnosti i sindrome osim tri najcesce trisomije. Pa imamo tu osim mene bar jos 5 slicnih primjera, evo zadnjih dana se slicno dogodilo i belli, ona je imala srecu sto je to relativno rano viđeno. Zato više ne živim u ružicastom svijetu jer sam jako dobro svjesna sto se sve moze dogoditi. Ali poštujem svakoga tko razmislja drugačije.

Sve se slažem s tobom. Zato ću ga ja i raditi, da se mogu pripremiti i eventualno reagirati na vrijeme ako se nešto uopće može napraviti u tim teškim slučajevima.
    Ali svatko donosi odluku s kojom je njemu OK živjeti i, realno, svatko od nas će živjeti sa posljedicama svojih odluka.
    Držmo fige da ćemo sve imati zdrave i uredne trudnoće, radile testove ili ne. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Studeni 2020. 12:35

vickivale

Nista od hcg, samo estrofem i utrogestan, bit ce jasnije sutra prekosutra 🤞🏼

Woooohooo, imaš dobrih razloga za nadu. Nadam se da imaš još testića  Veselim se novim testićima 

💔💔💔

Marinela87
    16. Studeni 2020. 12:36

Manemoj nisi najgori trtaros! Ja jutros napokon poslala muza u muller po 2 testa,i to na silu sama protiv sebe, uopće nisam htjela, ne znam sta mi došlo! i onda se od uzbuđenja totalno izbezumila i držala štapić 3 minute umjesto 3 sekunde u uzorku😂😂 ok, bacim taj u smeće, uzmem drugi, držim 3,4 sekunde, nis se ne pojavljuje ni testna i druga crtića.. Nakon nekog vremena čini mi se ko a vidim 2 sjednice, al samo čini, bacim i taj, računam neispravan..onda sam ga namolila da ode po još jedan u bipu (to nam je ful bluzu), kupio neki bezveze, 30kn,pise da detektira na dan kašnjenja m,tako nesto, naravno ispao negativan i ja sam sad u 2 h provela u komi! Užas! Ne radin do bete više testova😂😂  to je odluka za sad! Užas koje je ovo natezanje zivaca!
    A opet, vjerujem da je preedobar osjećaj vidjet pozitivan test kao ovaj pozitivan niz curki! Uff nisam pametna!
    Dada31 evo iznad objašnjenje kako sam se suzdrzavala od testa😂 toliko me izludi negativan da si ne želim to priustit😂😂 tebi bi savjetovala kao i sebi za drugi put da se dobro oboruzas strpljenjem i zanimacijama za ova 2 tjedna čekanja. ovo ništa mi prije nije bilo ni bolno ni teško, ali psiha.. nisam si dobro isplanirala vrijeme, a zbog korone mi je posao obustavljen, svi se nekako i manje druže, trebala sam si bolje složit listu knjiga i filmova😀

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    16. Studeni 2020. 12:36

ericaa

olivera, dada upravo dobila humanu u Rijeci. Za konzultacije ne treba test, tako mi je sestra rekla, možda zato što su konzultacije prebacili u zgradu di je poliklinika da se ne miješamo sa MPO pacijentima.

eto odlično onda, nadam se da si sada mirnija. u koliko sati imaš zakazane konzultacije?

endometrioza

Ruska1986
    16. Studeni 2020. 12:38

Ljutopile🐥

To je jako teška odluka i ne zelim je nikome. Ustvari na kraju nije ni bila odluka jer sam se i ja našla u opasnosti. I to sto si sada napisala je od riječi do riječi nesto sto bi ja napsala kad sam tada saznala da sam trudna. Nego eto zivot ti ponekad baš opali plesku, hladni tuš, kako zeliš……

A jasno... Sve ti se promijeni ako si vec jednom prosao kroz to, nazalost... Ja se sjetim Lucije, koja je rekla(nakon sta je trudnoca potvrdjena) da njena borba tek pocinje! I tako i je.. Mi ostale odemo na taj uvz i potvrde nam trudnocu i mi presretne.. Al ne mozes drukcije se ni osjecat kad ti je to, recimo, prva trudnoca i nemas sa cim usporedit.. Al vjeruj, niti u jednom trenu ne mislim, TO SE MENI NE MOZE DOGODIT! Stvarno ne mislim.. I te kako moze! Pa uvjerila sam se, ako nigdje drugdje, ovdje na forumu sta se svasta moze dogodit i kroz sta cure, nazalost, prolaze.. Samo moje je da se nadam da ipak nece.. Ta frendicina tetka, unatoc svemu i stvarno losem iskustvu, se ipak odlucila na drugo dijete i rodila je zdravog sina. Zene su snazna i jaka bica koja mogu podnijeti stvarno puno toga!

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.