Bozmasad ti nad glavom jos jedna opcija visi.. reci muzu da suti😂
Ljutopilemoja jedna doza Gonala je 1200kn 🙆 Al da, sto Bozma kaze, dr Po ti nece dati da trosis bezveze na nesto. Meni nije dao u opcu zadnji put, kaze sta ces davati pare (2500kn) a moci ces izdrzati.. prvi put sam morala zbog polozaja jajnika. Cetrotide je 300kn.
Ja sam zadovoljna stvarno, inace bi otisla da nije tako, vise od dvije g hodocastim tim istim hodnicima😨
Meni osobno on pase, ako mi nesto ne odg to mogu reci i nadjemo se na pola puta. Doduse, sa mnom je sve ok (dosad), mi "saamo" cekamo dobar spermij, jer je stanje lose, tako da je embriolog taj zbog kojeg smo odabrali kliniku. Sto se dr. Po tice, meni je on simpa, uvijek me nastoji oraspoloziti i ne pakira u celofan stvari nego ih iznese kakve jesu, sto jako cijenim, a dokazao se vise puta kao empatican covjek i nisam nikad posumnjala u njegovu strucnost. To je moje misljenje, ne mora znaciti da ces ti osjecati isto.. drzim 🤞🤞 da bude sve savrseno🤗
Testici su vam divniiiii😍
Da, znam poljaka van ove mpo priče i stvarno je divan, malo luckast, znam da njegove sale ne pasu svima i taj njegov casual pristup. Pa eto to mi je u ovom trenutku najjednostavnije i mislim da su oni najbolji izbor u Splitu.
Ruska1986 ti si nam ovdje najaktivnija trudnica sa malo dužim stažom, pitanje za tebe...jesi radila kombinirani probir ili neki od NIPT testova, i ako da u kojim tjednima? Možda si i pisala o tome, pa jednostavno nisam registrirala.
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Moj f12 has entered the building 🥰🥰🥰🥰 imamo 3 blastice,jedna savrsena(F12 😍),jedna cetvorka i jedna losija, te dvije su smrzli zajedno jer ova losija ne bi opstala sama,i vece su sanse da ova bolja prezivio uz motivaciju losije, a F12 su vratili,rekla je dokt da bas ima osjecaj da Ce uspjet,i pitala sam oce mi ispast pa su rekli oce za 9mjeseci 🥰 znaci ja sam tolko sretna da bi najradije sad odma isla piskit test i vadit betu 😍😍 uspio je moj f12,nikad u zivotu nisam bila tolko ponosna i tolko vjerovala u nesto ko u njega 🥳
Ajme prekrasno 🥰🥰🥰🥰🥰
Baš sam sretna zbog tebe ❤️
Vidim tebe nitko neće morati nagovarati na test :)
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Kako se cure hvale s testovima 🥰🥰🥰
A ja jadna u neizvjesnosti i panici. Bojim se da osjećam da je negativan pa zato toliko odgadjam.
Danas bi trebala dobiti mengu, i dalje samo bijelo od cyclogest.
Ja danas jos jedan napravila da se uvjerim hahhha, mislila da sanjam. Neznam stvarno kako mozes izdrzati 🙈
MTB, hvala ti, i zapiši me da sutra vadim prvu betu ujutro, naručila sam se, i onda cu u četvrtak drugu i to je to..😀
Razmišljam jel ima smisla kad dodjem doma? Jel to već kasno?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Moj f12 has entered the building 🥰🥰🥰🥰 imamo 3 blastice,jedna savrsena(F12 😍),jedna cetvorka i jedna losija, te dvije su smrzli zajedno jer ova losija ne bi opstala sama,i vece su sanse da ova bolja prezivio uz motivaciju losije, a F12 su vratili,rekla je dokt da bas ima osjecaj da Ce uspjet,i pitala sam oce mi ispast pa su rekli oce za 9mjeseci 🥰 znaci ja sam tolko sretna da bi najradije sad odma isla piskit test i vadit betu 😍😍 uspio je moj f12,nikad u zivotu nisam bila tolko ponosna i tolko vjerovala u nesto ko u njega 🥳
Hahaha ovo za ispadanje je preslatko 🥰
Supeeeer 💕
Čestitam, držimo fige da za par dana saznaš da je f13 divna buduća bebica 😍😍😍😘🙏🤞
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
A ja jadna u neizvjesnosti i panici. Bojim se da osjećam da je negativan pa zato toliko odgadjam.
Ja danas jos jedan napravila da se uvjerim hahhha, mislila da sanjam. Neznam stvarno kako mozes izdrzati 🙈
MTB, hvala ti, i zapiši me da sutra vadim prvu betu ujutro, naručila sam se, i onda cu u četvrtak drugu i to je to..😀
Ima smisla, kako ne... Koji ti je dnt? Je da je crta svjetlija malo, ali pokaže, meni je uvijek pokazao i popodnevni oko 9dnt
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Cure sa pozitivnim testovima ČESTITAM!!! Za vikend me nije bilo, i dočekalo me 45 stranica, tako da, recimo sve sam pohvatala....
hostes jesu ti odgovorili na mail iz KBC? Meni nisu od petka a ne mogu ih dobiti na telefon, ni petak ni danas... Ako mi se ne jave do sutra, doći ću u petak na konzultacije bez Covid testa...
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Ima smisla, kako ne… Koji ti je dnt? Je da je crta svjetlija malo, ali pokaže, meni je uvijek pokazao i popodnevni oko 9dnt
14 dan od aspiracije, 11 dnt..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Lana3, hvala!
manemoj, ma ne možemo znati je li negativan ili pozitivan, niti to osjetiti. Jednostavno, bojimo se.
Što se testa tiče, možeš probati i danas popodne, ali pripremi se na to da će možda biti lažno negativan. Pokušaj nekoliko sati ne piškiti prije. 14d nakon aspiracije bi mogao pokazati i popodnevnu sjenicu
Chloe18, baš mi drago!!! Svi tvoji mališani su super, čim su doživjeli peti dan.
Kad je beta?
Nego, McD?
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji