Kako se cure hvale s testovima 🥰🥰🥰
A ja jadna u neizvjesnosti i panici. Bojim se da osjećam da je negativan pa zato toliko odgadjam.
Danas bi trebala dobiti mengu, i dalje samo bijelo od cyclogest.
Ja danas jos jedan napravila da se uvjerim hahhha, mislila da sanjam. Neznam stvarno kako mozes izdrzati 🙈
MTB, hvala ti, i zapiši me da sutra vadim prvu betu ujutro, naručila sam se, i onda cu u četvrtak drugu i to je to..😀
Razmišljam jel ima smisla kad dodjem doma? Jel to kasno
A jel ti se radi test? Necu te nagovarati, ali mislim da nije kasno..ja radila i danas sa drugim urinom pa pozitivan.
Dobro jutro curke, ja sam si danas dala oduška što se spavanja tiče, danas mi free day na poslu pa sam ko medo bila u krevetu...još sam i sanjala da jedem Banjalučke ćevape...jao kako bi ih smazala ,a još ni trudna nisam....uglavnom ,mojim papirima za subvenciju iz AOK (hzzo) ni traga ni glasa. Kao što mi je Anitram savjetovala, nazvala sam ih jutros. Kaže meni ženska da ih je osobno primila , ovjerila i predala...i da ona nema više veze sa tim.... 6 dana je prošlo, muko moja zar 2 km putuju 6 dana, između 2 poštanska ureda. Baš sam ljuta jer ne znam dali bi mi doktor dao nove u slučaju da su ove zagubili putem u pošti....
ericaa ja bih na tvom mjestu poslala i mail, da imaš dokaz da si zvala i pitala...i definitivno još zvala do petka svaki dan po nekoliko puta dnevno, ne mogu oni toliko puta odbiti dići slušalicu, koliko ti puta možeš nazvati hihi
_dolly_ super što si to pitala jer i meni je prvi put i zanimalo me , pa sam sad dobila odg na to ,makar ja sam googlala pa sam pretpostavila da na dan aspiracije pošto ih tada i oplođuju
.
Eto sve mi je super osim živaca, nadam se papirima ko ozebli suncu...
endometrioza
Ruska1986 ti si nam ovdje najaktivnija trudnica sa malo dužim stažom, pitanje za tebe…jesi radila kombinirani probir ili neki od NIPT testova, i ako da u kojim tjednima? Možda si i pisala o tome, pa jednostavno nisam registrirala.
Nisam! Ja sam se odlucila to ne raditi.. Isla sam samo na mini anomaly scan, u 12 tt i sad cu u 20 tt ic na anomaly scan. Otprilike se to sve i radi u tim tjednima.. Znam da se kombinirani radi oko 12 tt, a do tad(cini mi se)i svi ovi drugi testovi, ukoliko se odlucis to radit.. Ja sam odmah od pocetka odlucila da necu, zasad je sve ok... Ne znam da li sam ti uspjela pomoci 😬
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Moj f12 has entered the building 🥰🥰🥰🥰 imamo 3 blastice,jedna savrsena(F12 😍),jedna cetvorka i jedna losija, te dvije su smrzli zajedno jer ova losija ne bi opstala sama,i vece su sanse da ova bolja prezivio uz motivaciju losije, a F12 su vratili,rekla je dokt da bas ima osjecaj da Ce uspjet,i pitala sam oce mi ispast pa su rekli oce za 9mjeseci 🥰 znaci ja sam tolko sretna da bi najradije sad odma isla piskit test i vadit betu 😍😍 uspio je moj f12,nikad u zivotu nisam bila tolko ponosna i tolko vjerovala u nesto ko u njega 🥳
🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊 juhuuuuuuuuuu!! U iscekivanju smo skupa s tobom 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Chloe weeee, welcome to the club 🥰🥰🥰🥰
Nisam razumjela, jesu li ti uz ovaj sta su vratili ostale još 2 ili 3 blastice? Ajme imas savršene rezultate, bas sam sretna zbog tebe !!! Za godinu dana mi moras dovest dijete na upoznavanje 👏👏👏🥰🥰🥰🥰
Antitram, Liora , blago vam se, nepoisiv je osjecaj ugledat pozitivan test, ne mogu ni zamislit kako je tek onda vidit prvu betu, pa drugu betu, pa srčeko, sta je to onda kad se dijete rodi kad smo ovako sad sretne 🥰❤️🥰❤️
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
A ja jadna u neizvjesnosti i panici. Bojim se da osjećam da je negativan pa zato toliko odgadjam.
Ja danas jos jedan napravila da se uvjerim hahhha, mislila da sanjam. Neznam stvarno kako mozes izdrzati 🙈
MTB, hvala ti, i zapiši me da sutra vadim prvu betu ujutro, naručila sam se, i onda cu u četvrtak drugu i to je to..😀
Razmišljam jel ima smisla kad dodjem doma? Jel to već kasno?
Ima smisla, kako ne… Koji ti je dnt? Je da je crta svjetlija malo, ali pokaže, meni je uvijek pokazao i popodnevni oko 9dnt
14 dan od aspiracije, 11 dnt..
napravi sretno!
Dobro jutro curke, ja sam si danas dala oduška što se spavanja tiče, danas mi free day na poslu pa sam ko medo bila u krevetu…još sam i sanjala da jedem Banjalučke ćevape…jao kako bi ih smazala ,a još ni trudna nisam….uglavnom ,mojim papirima za subvenciju iz AOK (hzzo) ni traga ni glasa. Kao što mi jeAnitramsavjetovala, nazvala sam ih jutros. Kaže meni ženska da ih je osobno primila , ovjerila i predala…i da ona nema više veze sa tim…. 6 dana je prošlo, muko moja zar 2 km putuju 6 dana, između 2 poštanska ureda. Baš sam ljuta jer ne znam dali bi mi doktor dao nove u slučaju da su ove zagubili putem u pošti….
ericaa ja bih na tvom mjestu poslala i mail, da imaš dokaz da si zvala i pitala…i definitivno još zvala do petka svaki dan po nekoliko puta dnevno, ne mogu oni toliko puta odbiti dići slušalicu, koliko ti puta možeš nazvati hihi
poslala sam mail u petak tako da dokaz imam, ali mi ništa ne vrijedi ako mi dogovore u četvrtak jer neću stići... ma prošli put sam zvala 21 put dok se netko nije javio, put prije tog 19, nemam danas toliko vremena na poslu... ah, nikad ne može bit jednostavno
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Ruska1986 ti si nam ovdje najaktivnija trudnica sa malo dužim stažom, pitanje za tebe…jesi radila kombinirani probir ili neki od NIPT testova, i ako da u kojim tjednima? Možda si i pisala o tome, pa jednostavno nisam registrirala.
Nisam! Ja sam se odlucila to ne raditi.. Isla sam samo na mini anomaly scan, u 12 tt i sad cu u 20 tt ic na anomaly scan. Otprilike se to sve i radi u tim tjednima.. Znam da se kombinirani radi oko 12 tt, a do tad(cini mi se)i svi ovi drugi testovi, ukoliko se odlucis to radit.. Ja sam odmah od pocetka odlucila da necu, zasad je sve ok… Ne znam da li sam ti uspjela pomoci 😬
Znas sta ti je problem s tim kombiniranim? Sta ti moze pokazat neke rezultate koji bi upucivali da beba ima neku bolest ili nest, ali nista sigurno! I najcesce nema! E onda moras raditi nesto do ovih drugih testova, koji bi to trebali potvrditi i to se ceka... Koliko sam uspjela skuzit, najcesce se salju u Ameriku da se testira! I onda cekas oko 2 tjedna. Jedna trudnica je cekala cak oko 3 tjedna da bi joj javili da je nest sa uzorcima i da nisu sigurni da li mogu napraviti te testove pa opet cekaj.. Uglavnom, agonija! Ja se nekako uzdam u preglede i svaki put mjere sve sta se treba izmjerit i zasad je sve super! A rekla sam da ionako ne bi pobacila.. Pa kako Bog da! 🙂 naravno, pritom ne mislim da je ista lose ukoliko se odlucis ih radit, samo se naoruzaj strpljenjem!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Razmišljam jel ima smisla kad dodjem doma? Jel to već kasno?
Ima smisla, kako ne… Koji ti je dnt? Je da je crta svjetlija malo, ali pokaže, meni je uvijek pokazao i popodnevni oko 9dnt
14 dan od aspiracije, 11 dnt..
napravisretno!
Baš razmišljam.. ja sam izgleda najveći trtaros kojeg je ovaj forum vidio 🙈🙈🙈🙈🙈
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Manemoj napravi,naravno, drzimo fige !!!! Sretno ❤️
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Sortiraj odgovore
Najstariji