Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Studeni 2020. 09:14

NadimakMTB

🦋Anitram1982🦋

Kad je tak onda evo ☺

Ne znam što ti Schwanger znači
    Ne možeš nama Balkankama tu neke moderne štapiće stavljati, mi znamo samo za pluseve i duple crtice i proračunavamo koliko su duboke nijanse

ja sam naučila šta znači kad sam naručivala testove sa njemačkog e-baya, pa će da ti čestitam Anitram

16. Studeni 2020. 09:21

Ljutopile🐥

Meto računam lijekove od 3 do 5, a ove druge cijene zavise o smrzlićima. Zavisi na sta ce me staviti. Mislim npr. da je pergoveris skuplji.

Ja sam nešto zbrajala, ali Pergoverisa 1 ampula je kao 3 menopura. Ispadne nekih 150kn  na dan skuplje, ali ionako ćeš to uzimat 5-6 dana max. Inače on dosta pazi da ne trošiš bezveze na nešto ako nema razlike pa će ti reć.

16. Studeni 2020. 09:21

Bozma

Metoooo, baš sam sinoć nešto sanjala dr.Po i malo više sestru L , valjda zato jer muž hoće opet tamo, zbrajali smo koliko bi nas dr.A koštao sa putem, apartmanom, slabijom stimulacijom, bez ičeg za zamrznut i još nekome platit čuvanje čopora, moj škrtac se odmah sjetio da kod dr.Po možemo 3x za tu lovu . A prirodnjak, ne znam ostane li išta od ove Femare u meni, izgleda da svaki put od nje dobijem proljev. Znat ćemo sutra

I ja sam sve dogovorila. Fleksibilnin su jako, čak ni m ne mora novi spermio jer ga je radio u 3 mj. kod njih. P nije bas odusevljen nalazima, nizak amh, po tri četiri antralca, kao u tom smislu šta cekas i sta ti fali ovde, stas se tramakavat a sve ti je to isto🤣🤣🤣🤣🤣. A što meto kaze mozda se treba izboriti i tražiti razgovor s Romcem. Ali baš s njim.

• ruška
    16. Studeni 2020. 09:23

Jutro trudilice,mene strah testova i bete.počela sam biti u bedu jer mi danas pojacano izbacuje crinone gel,tako mi je uvijek bilo kada je neuspješno.cak i malo smečkasto.čim vidim smečkasto znam da je kraj,joj grozno.sutra bi trebala dobiti,neznam sta cu,najrađe bi sve ovo prespavala.
    Držim fige svima😘

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

16. Studeni 2020. 09:23

Bozma

Ljutopile🐥

Meto računam lijekove od 3 do 5, a ove druge cijene zavise o smrzlićima. Zavisi na sta ce me staviti. Mislim npr. da je pergoveris skuplji.

Ja sam nešto zbrajala, ali Pergoverisa 1 ampula je kao 3 menopura. Ispadne nekih 150kn na dan skuplje, ali ionako ćeš to uzimat 5-6 dana max. Inače on dosta pazi da ne trošiš bezveze na nešto ako nema razlike pa će ti reć.

A evo znam iz prve ruke, 1 pergoveris jedan pen 600 kn, 5500. U tome su cetrotide i štoperice🙄🙄😅

Ruska1986
    16. Studeni 2020. 09:24

Dobro jutro, cure! Testici su super 🤗🤗🤗 Ja sam se probudila, upalila Divu(bozicni filmovi, al doslovno ne gledljivi ukoliko nisi bolestan ili trudan pa si kuci 🤭) i pojela pola kutije cokoladnih napolitanki 🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️ sta mogu, beba hoce 🤷‍♀️

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• *.Women_name.*
    16. Studeni 2020. 09:28

Ruska1986

Dobro jutro, cure! Testici su super 🤗🤗🤗 Ja sam se probudila, upalila Divu(bozicni filmovi, al doslovno ne gledljivi ukoliko nisi bolestan ili trudan pa si kuci 🤭) i pojela pola kutije cokoladnih napolitanki 🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️ sta mogu, beba hoce 🤷‍♀️

Dobro jutroo, ja planiram se danas prijavit na Netflix i provest tjedan u tom modu jer mi suprug cijeli tjedan radi popodne. Pa šta ću drugo 🤷‍♀️ 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

16. Studeni 2020. 09:30

NadimakMTB

🦋Anitram1982🦋

Kad je tak onda evo ☺

Ne znam što ti Schwanger znači
    Ne možeš nama Balkankama tu neke moderne štapiće stavljati, mi znamo samo za pluseve i duple crtice i proračunavamo koliko su duboke nijanse

Hahahha ima za svakog po jedna. Vis kak ja mislim 😛. A tebi sretno sutra i nek srce kuca ko kuca 🤞

16. Studeni 2020. 09:31

ruška

Jutro trudilice,mene strah testova i bete.počela sam biti u bedu jer mi danas pojacano izbacuje crinone gel,tako mi je uvijek bilo kada je neuspješno.cak i malo smečkasto.čim vidim smečkasto znam da je kraj,joj grozno.sutra bi trebala dobiti,neznam sta cu,najrađe bi sve ovo prespavala.
    Držim fige svima😘

Nista to ne znaci. Znaci test neces raditi? A kad je beta onda? Drzim🤞🤞🤞🤞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Studeni 2020. 09:31

ruška, ne možeš znati. Samo polako, do dana kad ćeš se testirati/vaditi betu. Pazi na sebe i mazi si bušu. 

Ruska1986, *.Women_name.*, pa niste vi krive, bebe to hoće. A vi, kao prave majke, slušate želje svojih beba 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.