Cure, koliko puta se vadi beta? I kad se zakazuje 1 ultrazvuk?
Dva puta, s razmakom od 2 dana. Ako se poduplala (otprilike, nekad je sitno manje od duplo, nekad je osjetno više od duplo), zoveš doktora i oni ti zakažu prvi UZV. Meni su zakazali na 6+0, ali ovisi od doktora do doktora.
Tjedne trudnoće računaš tako da je aspiracija na 2+0.
💔💔💔
Jutro trudilice,mene strah testova i bete.počela sam biti u bedu jer mi danas pojacano izbacuje crinone gel,tako mi je uvijek bilo kada je neuspješno.cak i malo smečkasto.čim vidim smečkasto znam da je kraj,joj grozno.sutra bi trebala dobiti,neznam sta cu,najrađe bi sve ovo prespavala.
Držim fige svima😘
Nista to ne znaci. Znaci test neces raditi? A kad je beta onda? Drzim🤞🤞🤞🤞
Još cu malo sačekati,ako ne procurim,radim test u petak i idem na vađenje bete.u petak će mi biti 14dnt
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Što se mene tiče, ja sam danas 5+6
Iskočio mi je malo stomak. Ne znam je li od trudnoće, zdebljala se definitivno još nisam.
Sutra je UZV i polako raste nervoza. Šećem od toga da sam sve samo zamislila i da zapravo nisam trudna, do toga da ću čuti 5 srca na UZV i umrijeti od šoka.
Srećom, danas imam dosta posla pa će dan valjda proći. Moram priznati da je lakše bilo čekati sve ove dane nego danas kad sam tako blizu, a tako daleko.
Meni je iskocio stomak još od aspiracije, i sad imam vec pravu malu lopticu, cim nesto pojedem odmah se napuše. Sretno na uzv i čekamo lijepe vijesti 😉
🧔 33 👩 33
1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)
Kako se cure hvale s testovima 🥰🥰🥰
A ja jadna u neizvjesnosti i panici. Bojim se da osjećam da je negativan pa zato toliko odgadjam.
Danas bi trebala dobiti mengu, i dalje samo bijelo od cyclogest.
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
A ja jadna u neizvjesnosti i panici. Bojim se da osjećam da je negativan pa zato toliko odgadjam.
Joook, to iscekivanje!! 🙆♀️ a znas da cemo te mi nagovarait jer smo testoholicari! Ali ti napravi kako je tebi najbolje.. Ja nisam mogla cekat nit sam htjela odgadjat pa sam ga rano i radila...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Kad je tak onda evo ☺
Uuhuhhuuu superiškaa! Napokon "pravi" testovi na kojima oči ne iscure od traženja sjeninih sjena
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Ja danas jos jedan napravila da se uvjerim hahhha, mislila da sanjam. Neznam stvarno kako mozes izdrzati 🙈
MTB, hvala ti, i zapiši me da sutra vadim prvu betu ujutro, naručila sam se, i onda cu u četvrtak drugu i to je to..😀
Bozma sad ti nad glavom jos jedna opcija visi.. reci muzu da suti😂
Ljutopile moja jedna doza Gonala je 1200kn 🙆 Al da, sto Bozma kaze, dr Po ti nece dati da trosis bezveze na nesto. Meni nije dao u opcu zadnji put, kaze sta ces davati pare (2500kn) a moci ces izdrzati.. prvi put sam morala zbog polozaja jajnika. Cetrotide je 300kn.
Ja sam zadovoljna stvarno, inace bi otisla da nije tako, vise od dvije g hodocastim tim istim hodnicima😨
Meni osobno on pase, ako mi nesto ne odg to mogu reci i nadjemo se na pola puta. Doduse, sa mnom je sve ok (dosad), mi "saamo" cekamo dobar spermij, jer je stanje lose, tako da je embriolog taj zbog kojeg smo odabrali kliniku. Sto se dr. Po tice, meni je on simpa, uvijek me nastoji oraspoloziti i ne pakira u celofan stvari nego ih iznese kakve jesu, sto jako cijenim, a dokazao se vise puta kao empatican covjek i nisam nikad posumnjala u njegovu strucnost. To je moje misljenje, ne mora znaciti da ces ti osjecati isto.. drzim 🤞🤞 da bude sve savrseno🤗
Testici su vam divniiiii😍
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Moj f12 has entered the building 🥰🥰🥰🥰 imamo 3 blastice,jedna savrsena(F12 😍),jedna cetvorka i jedna losija, te dvije su smrzli zajedno jer ova losija ne bi opstala sama,i vece su sanse da ova bolja prezivio uz motivaciju losije, a F12 su vratili,rekla je dokt da bas ima osjecaj da Ce uspjet,i pitala sam oce mi ispast pa su rekli oce za 9mjeseci 🥰 znaci ja sam tolko sretna da bi najradije sad odma isla piskit test i vadit betu 😍😍 uspio je moj f12,nikad u zivotu nisam bila tolko ponosna i tolko vjerovala u nesto ko u njega 🥳
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Sortiraj odgovore
Najstariji