Chloe18 sad sam sve procitala, tebi sretno sutra, nadam se da ce bit i za u pećnicu i za frizer!!
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Chloe18 one ti mene nisu ni pitale za misljenje😂 nego je rekla dr, vratit ćemo obje (jedino te 2 od 6 su se i oplodile), ja kazem kao zašto, a sta ako budu blizanci (ono, očekujem, bar ćemo prokomentirat) a kažu ona i embriologica, neće bit blizanci, jedan je slabiji, šaljemo ga samo kao pomoć drugom. To ne kuzim koja je fora, al po običaju, nisam stigla pitat😂
Tako da eto.. Valjda da su oba zametka bila dobra bi me pitali, ali s obzirom da na jedan ne računaju, onda je bilo ovako..
Nisam još radila test, bojim se razocarat!!! Al mislim da cu sutra kupit, pa se u utorak odvazit
Joj te njihove prognoze su mi totalna glupost.. Toliko beba je rodjeno od 'losih embrija' i obrnuto.. Meni su sad takodjer 2 vratili no ja uvijek i pristane na to i isto mi je receno jedan je losiji jedan bolji tako ce zamrznuti.. Kad ono oba se primila.. I taj njihov losiji..
Sad sto su u konacnici oba bila losa je 'drugi par cipela' 😔... U biti mozda ni nije do njih bilo, to naravno ne znam nit cu ikad saznat 💆♀️...
VM, juhuuu, krećemo!!
Marinela87, čisto da znaš za idući put - mogu oni govoriti što hoće, ako ti kažeš da želiš da ti vrate samo jednog, ne smiju ti vratiti dva. Dapače, u nekom trenutku si ti dali papir na kojem si potpisala da pristaješ da ti vrate dva.
Tvoje tijelo, tvoja odluka. Nitko ne smije ići protiv tvoje volje. Druga stvar je ako želiš dva, onda to i kažeš.
Šansa za blizanačku trudnoću je oko 20%.
💔💔💔
Chloe18 one ti mene nisu ni pitale za misljenje😂 nego je rekla dr, vratit ćemo obje (jedino te 2 od 6 su se i oplodile), ja kazem kao zašto, a sta ako budu blizanci (ono, očekujem, bar ćemo prokomentirat) a kažu ona i embriologica, neće bit blizanci, jedan je slabiji, šaljemo ga samo kao pomoć drugom. To ne kuzim koja je fora, al po običaju, nisam stigla pitat😂
Tako da eto.. Valjda da su oba zametka bila dobra bi me pitali, ali s obzirom da na jedan ne računaju, onda je bilo ovako..
Nisam još radila test, bojim se razocarat!!! Al mislim da cu sutra kupit, pa se u utorak odvazit
Sad zamisli da se i taj "slabiji " primio a ovaj poduplao pa da nosiš trojke 🤦🏻♀️ mene je doktor pitao koliko bih željela i rekla sam jedan i on je rekao da se slaže i d je to najbolja odliuka. Tako da mi nije jasno kako su ti samoinivijativno vratili 2 ako ti to kosi htjela. No k vjerujem da bi se snašla samo da sve bude ju redu i da si ti i beba/bebice ok 🙏❤️
endometrioza
MTB ma da, naravno da mi ne bi na silu vracali😀 ja sam i mislila da mi vrate 2, nego mi je genijalno to kako su mi to obrazložile i same odlučile da vraćaju oba jer je jedan slabiji, on sigurno nece😄 svasta.. A na onom papiru koji sam potpisala, kućica di se upisuje broj za vratit/zamrznuti je ostala prazna, to bi valjda naknadno upisivali kad bi uopće bilo embrija za raspolagati..
Lucija007 da bas glupe prognoze! Samo ti stave neku glupu bubu u uho. Uf, tvoj popis je stvarno impresivan.. nadam se da je stvarno sve samo bio loš tajming i da će ti već jednom osvanuti!! Ali vjerujem sa si suđena pogotovo jer su ti nalazi super. Stvarno ko se hoće ucit strpljenju, treba doc na ovaj forum
🧒39, sve ok
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
Dada31 nisi nepismena, skuzila sam, i da znas da sam i ja to pomislila za trojke hahah! nego sad vidim da sam ja napisala ovo sve za vraćanje 2 embrija,kao da sam ja neki polupismeni tukac došao u bolnicu pa nek mu rade sta hoce😂😂 loše sam to opisala.. Kad su mi rekli u labosu da su se 2 oplodile, ja sam odmah odlučila da cu ih obje vratiti bas zato što znam da su male šanse da obje uspiju. Ali sam htjela dočarat chloe posto idemo u istu bolnicu, tu scenu di ja sjednem a one ko iz puške 'ovo ćemo ovako, ovo ćemo onako' jer je tamo uvijek sve ko na traci😂
Uglavnom.. Nitko sretniji od mene da bar jedna uspije🤩🤩 odgađam test da što duže uživam u nadanju 😂
🧒39, sve ok
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
Dada31 nisi nepismena, skuzila sam, i da znas da sam i ja to pomislila za trojke hahah! nego sad vidim da sam ja napisala ovo sve za vraćanje 2 embrija,kao da sam ja neki polupismeni tukac došao u bolnicu pa nek mu rade sta hoce😂😂 loše sam to opisala.. Kad su mi rekli u labosu da su se 2 oplodile, ja sam odmah odlučila da cu ih obje vratiti bas zato što znam da su male šanse da obje uspiju. Ali sam htjela dočarat chloe posto idemo u istu bolnicu, tu scenu di ja sjednem a one ko iz puške 'ovo ćemo ovako, ovo ćemo onako' jer je tamo uvijek sve ko na traci😂
Uglavnom.. Nitko sretniji od mene da bar jedna uspije🤩🤩 odgađam test da što duže uživam u nadanju 😂
Pa pošto ti je beta za 4 dana, ja već mislim da bi se tebi doooobra crta vidjela. Pogotovo ako ih je dvoje, troje 😂 ja se sve bojim toga svega....doktor je okvirno prognozirao ako sve bude po planu kojeg je on složio/naštimao po tabletama pikicama, da bi mi aspiracija bila tamo između 10.12 i 15.12. Ja još do morm dočekati i nadati se da bude sve ok. A sa testićima sam se već opskrbila, što se kineskih tiče 😂 stvaaaarno neznam kako možeš izdržati 😁 aaaajde pa pišni koji 😁😁😁🙏❤️
endometrioza
Pozdrav cure, kao prvo čestitam svima koje su imale lijepe vijesti ovih dana. A drugo sad možda malo glupavo pitanje ali tko pita ne skita. Kada M daje uzorak za oplodnju? Na dan transfera ili prije? Moj je terenac i morat ce tražiti slobodne dane pa ako mi može koja reći kada bi si trebao uzeti sve slobodno?
Krećemo sa bockanjem sa idućim ciklusom u 12.mj.
Hvala 🍀
Ja:36 On:35
B-V. V.
Endometrioza - pokušavanje 3 god. On OK
01/2020 AIH neuspjesan
12/2020 - start - desila se korona, 2mj pauze⛔
Amh: 27pmol / cista endo 1.5cm
Pergoveris/Orgalutran/Pregnyl
2🍦(3D)+2🍦(5D)
2/2021. - ET 1(5D) embrija (4.2)- (jos 4 🍦)
Beta - 15.02, 11dnt - 57,5
Beta - 19.02. 15dnt - 618,30
Beta - 22.02. 18dnt - 1513,2
5,1mm, imamo 💛
Nifty u redu, imamo curku 💗💗
Pozdrav cure, kao prvo čestitam svima koje su imale lijepe vijesti ovih dana. A drugo sad možda malo glupavo pitanje ali tko pita ne skita. Kada M daje uzorak za oplodnju? Na dan transfera ili prije? Moj je terenac i morat ce tražiti slobodne dane pa ako mi može koja reći kada bi si trebao uzeti sve slobodno?
Krećemo sa bockanjem sa idućim ciklusom u 12.mj.
Hvala 🍀
Pozdrav :)
M ti daje svoj doprinos na dan aspiracije 😊 mislim da je u vecini bolnica sad praksa da se donosi od kuce u sterilnoj bocici to jutro prije same aspiracije.. Sretno 🍀❤️
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji