Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leptirica 90🦋
    15. Studeni 2020. 19:24

Cure da li se mogu prepoznati 5 dana nakon transfera sintom neki  da je moguća trudnoća ili hvala

Azospermia

🍀🐞MISS🐞🍀
    15. Studeni 2020. 19:28

Leptirica 90🦋

Cure da li se mogu prepoznati 5 dana nakon transfera sintom neki da je moguća trudnoća ili hvala

Jeli transfer petodnevnog ili trodnevnog embrija? Kakve simptome imas?

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

Ruska1986
    15. Studeni 2020. 19:29

Leptirica 90🦋

Cure da li se mogu prepoznati 5 dana nakon transfera sintom neki da je moguća trudnoća ili hvala

Nazalost, ne... 5 dnt imas svakakvih simptoma, a niti jedan ti ne garantira trudnocu jer koristis terapiju. Prvi pokazatelj trudnoce je test ali ti ga je definitivno rano za radit.. 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Studeni 2020. 19:37

Leptirica 90🦋

Ne, do testa ne možeš znati ništa. Svi simptomi ti mogu biti od utrića. Plus, većina simptoma jaako liči na simptome nadolazeće menstruacije, pa zapravo ne znaš dolazi li menstruacija ili si trudna.
    Ali, naravno da se nadamo da su sve simptomi i da je to zapravo to.

💔💔💔

• Leptirica 90🦋
    15. Studeni 2020. 19:37

Trodnevnog.da znam test je rano. Ali terapiju koristim utrogestam3×2 imam grčeve bolnd i bockanjd prođe i opet i tako stalno

Azospermia

• Leptirica 90🦋
    15. Studeni 2020. 19:39

I pijem svaki dan po 1folbella 5 mg. I stalno mi se traži hrana i spavami se

Azospermia

🍀🐞MISS🐞🍀
    15. Studeni 2020. 19:43

Leptirica 90🦋

Trodnevnog.da znam test je rano. Ali terapiju koristim utrogestam3×2 imam grčeve bolnd i bockanjd prođe i opet i tako stalno

I meni je tako, sve je to od terapije, utogestana, aspiracije, mix svega...strpi se jos malo. Mozes 10dpt radit test..tad bi trebalo pokazat

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    UZV 05.12

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Studeni 2020. 19:45

Možda su vam i simptomi trudnoće... Samo to još, na žalost, ne možete znati. 

💔💔💔

🍀🐞MISS🐞🍀
    15. Studeni 2020. 20:02

NadimakMTB

Možda su vam i simptomi trudnoće… Samo to još, na žalost, ne možete znati.

Meni je sigurno jos prerano, jucer je bio transfer 😂😂 bole me jajnici od aspiracije i bocka u maternici ali to je sve od toga ..strpit cemo se 10 dana 🙏

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    UZV 05.12

MaloTele
    15. Studeni 2020. 20:39

Miss odlican znaci otisla si mi na trudnice vec, sutra cu ja natrag k tebi a htjeli ste vratit dvije il..? mozete to birat il to oni u bolnici odrede, meni nitko nista  nije rekao.. a sto se tice boli, nadam se da ce ti uskoro proc,jos malo pa ce biti i tjedan dan od aspiracije  mene bome nista, ja sam taj dan odspavala popodne dva sata i kao da nigdje nisam ni bila od tada, nista me ne boli, nista ne osjecam, bas nista.. ali ja inace imam dosta visok prag boli, barem nesto dobro u svemu tome 
    LioraLiora ja ti tek sutra idem na transfer  vi ste svi uznapredovali naspram mene ali u principu sve je to tu negdje, umjesto poklona za Božić mi cemo dijelit pozitivne bete vidim i tebi su vraćene 5.dan, mene cijeli vikend strah da nece nijedna prezivjet do sutra  ali vjerujem u svog f12 a ostali kud puklo da puklo, jesi ti piskila test vec? nisam bila 2dana na forumu pa nisam sve uspjela ispratit xD
    marinela87 ti si na sv.duhu, jelda? to si sama htjela vratit 2embrija,bas me zanima kako to tamo izgleda za transfer..jesi ti piskila vec, tebi bi se vec trebalo vidjet pozitivno?  drzim fige svakako da uspije i da bude debeeeeelaaaaaa beta 
    MTB , hvala, i ja jako volim svog f12  kaze meni muz da necemo dijete nazvat f12,da mi ne bi palo napamet tako ga nazvat  vidjet cemo sutra sve, f12 je ziv, to osjecam,samo je pitanje ostalih efova p.s.kaze muz lako  za to sto si ti htjela kupit poklon,kao hormoni, nazvala nerođenu bebu f12 itd, ali sta sam se i ja slozio ko da je to normalno, e to je vec problem 
    manemoj  priznaj, kolko si ih kupila, kada piskis? 
    nikitta, nekako mislim da si i ocekivala tako nesto s obzirom na novonastalu situaciju s tim lockdownom, i predivno mi je od doktora sto ti se javio s nekim svojim misljenjem kako bi i sta bi, a ne samo nazalost odgađamo operaciju i bok. super mi je sto ima u vidu i dane nakon operacije, i mislim da si nasla napokon nekoga tko ce dokrajciti tu tvoju bolestinu, i kome je zaista i stalo do toga da ju izvadi van. sretno u svakom slucaju stogod odlucila, nasu podrsku svakako imas, a ocito i njegovu, drzim fige da bude sve kako treba biti, mozda je i ta odgoda zapravo s nekim razlogom 

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.